Is er eigenlijk zoiets als een snel gespierd worden schema? Dat is vast wat jij jezelf afvraagt als je op deze pagina bent beland.

Misschien ben je zelf wel van plan om spieren te gaan kweken, en ben je zodoende wat gaan zoeken via Google. 

Het kan ook zijn dat je al bezig bent in de sportschool, maar nog niet beschikt over een goed schema of andere informatie om je spieren op de juiste manier te trainen. 

Hoe dan ook, je hebt de juiste pagina gevonden. Op deze pagina vertel ik je namelijk waar je volgens ons de beste snel gespierd worden schema's kunt downloaden.

Ik zal hier verschillende wel besproken schema's en producten gaan bespreken. Lees dus vooral even verder! 

[toc]

Gespierd worden kost tijd en werk

Voordat je ook maar een enkel schema koopt, realiseer je dan even dat er niet zoiets is als snel gespierd worden

Om resultaten te zien ben je snel minimaal drie maanden verder. Om echt een lichaam van een Griekse god te krijgen, ben je jaren verder. 

Dit hangt natuurlijk ook af van de staat van je huidige lichaam. Het goede nieuws is wel dat iedereen mooi gespierd kan worden.

Bij de een duurt het echter langer dan bij de ander. Het is vooral belangrijk om hard, effectief en slim te trainen. Daarnaast moet je hierbij een goed voedingspatroon aanhouden dat de spieropbouw ondersteund. 

Zonder de juiste voeding gaat het je namelijk niet lukken om spieren  te kweken...

Hier moet een goed trainingsschema aan voldoen

Waar moet een goed schema eigenlijk aan voldoen? 

Dit is natuurlijk een belangrijke vraag. Waar het volgens ons aan moet voldoen is dat het geteste schema's zijn. Geen nieuwe schema's die ergens uit de lucht zijn komen vallen. 

Daarnaast is het natuurlijk een harde vereiste dat ze gemaakt zijn door experts in de fitness niche. 

We raden ook aan om een schema te kopen die in een soort pakket zit waarbinnen je ook advies krijgt over voeding.

Alleen wanneer van jezelf weet dat het voeding deel geen probleem voor je is, kun je een los schema laten maken of aanschaffen.

droog trainen protocol schema training pdf

Fase 1 : Droog Trainen Protocol (voorbeeldschema)

Twee snel gespierd worden schema's uitgelicht

Wanneer je de kans op dat gespierde lichaam wilt vergroten helpt het voor veel mensen om écht de uitdaging aan te gaan.

Dit kun je doen door je aan te sluiten bij een community en hier ook daadwerkelijk in de investeren. Als je namelijk daadwerkelijk geld en moeite in een product investeert. 

Je hebt dan een soort stok achter de deur, waardoor de kans op slagen aanzienlijk vergroot wordt vergroot. Hieronder vind je de populairste digitale snel gespierd worden schema´s.

In de tabel hieronder zie je de populairste schema's waarmee je direct na betaling mee aan de slag kunt. 

Naam

Prijs

Vorm

Maker


€67

Digitaal & Community

Droog Trainen Academie

€47

Digitaal (PDF)

Droog Trainen Academie

#1. Droog Trainen Protocol (Droog Trainen Academie)

Dit is niet zomaar alleen een schema maar een heus protocol. Het bevat dus meer dan alleen schema's. 

Het Droog Trainen Protocol heeft naast de versie voor mannen ook een versie voor vrouwen

Dit protocol is vooral bedoeld voor mensen die al redelijk wat spiermassa hebben. maar de spieren graag wat beter laten zien. Dit wordt ook wel droog trainen genoemd. 

Een te hoog vetpercentage is namelijk oorzaak nummer #1 dat je niet "gespierd lijkt".  Het is een speciale vorm van vetpercentage verlagen met het behoud én vergroten van je spiermassa.

In dit protocol krijg je ook de informatie die nodig is om je lichaam van voldoende bouwstoffen te voorzien. Eten is namelijk ook enorm belangrijk bij krachttrainen!

Mocht je helemaal geen spiermassa hebben, check dan even het Spiermassa Protocol. Dat is echt bedoeld voor het van de grond opbouwen van spiermassa.

#2. Het Spiermassa Protocol 

Het spiermassa protocol is dus een digitaal pakket vol met schema's en tips, speciaal bedoeld voor mensen die spiermassa willen opbouwen. Dit product bestaat uit PDF en Excel bestanden die kennis geven over voeding en training. 

Wat je niet krijgt is een volledig voedingsschema. Het is namelijk zo dat voeding voor iedereen anders is, afhankelijk van je lichaamsbouw. De makers vinden het totaal niet nuttig om een standaard schema  voor voeding te leveren. 

Het is namelijk zo dat niet iedereen hetzelfde lekker vind en niet iedereen hetzelfde aantal calorieën nodig is. Dit vinden wij van zeer logisch en ook goed dat de Droog Trainen Academie op deze manier denkt. 

spiermassa protocol schema pdf download

Klik op de afbeelding voor meer informatie over dit schema.

Let op: Mannen die nieuw zijn met krachttraining en met een vetpercentage tussen de 20% en 30% kunnen voor dit protocol kiezen als er te weinig spiermassa aanwezig is. 

Mocht je al wel veel spiermassa hebben maar is je vetpercentage nog veel te hoog? Dan kun je beter voor het Droog Trainen Protocol kiezen. 

Start met het bouwen van spiermassa...

Met het Spiermassa Protocol van de Droog Trainen Academie weet je zeker dat je de juiste tools in handen krijgt om serieus spieren te kweken. Naast de schema's krijg je ook voedingsadvies.

spiermassa protocol mannen kopen

Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten