• Home
  • Blog
  • Reviews
  • Spiermassa Protocol voor Mannen Review & Ervaringen – Consistent Spieren Kweken!?

Het Spiermassa Protocol voor mannen is enorm populair. Ben jij ook benieuwd naar dit protocol? Dat is vast en zeker het geval als jij op deze pagina bent beland.

Misschien sta je wel op het punt om te starten met dit product, maar ben je voor de zekerheid toch nog even gaan zoeken naar reviews en ervaringen via Google.

Het is maar goed dat je deze pagina gevonden hebt. Ik zal je namelijk het verschil vertellen tussen een andere populair product van de makers. Hier mee gaan veel starters namelijk de mist in. 

Ik heb het Spiermassa Protocol aanbevolen aan meerdere mensen en kan je er dus van alles over vertellen. Lees dus vooral even verder!

[toc]

Wat is het Spiermassa Protocol?

Voordat ik mijn eerlijke review en ervaringen met je ga delen, wil ik je eerst even vertellen wat dit nu eigenlijk is. Het Spiermassa Protocol is een compleet pakket met informatie en schema's over alles wat met spieropbouw te maken heeft. 

Er worden drie basis principes gebruikt waarmee je volgens de makers, hard, slim en effectief mee kunt gaan trainen. Daarnaast wordt er natuurlijk ook de nodige aandacht besteed aan voeding, wat enorm belangrijk is bij spieropbouw. 

Het protocol is gemaakt door spierbundels met jarenlange ervaring in de fitnesswereld. Laat me je ook nog even vertellen wie dit precies zijn.

Door wie is het Spiermassa Protocol gemaakt?

Het is gemaakt door Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie (link). Ze hebben allebei 

Een website met volgens de eigenaren: no-nonsense informatie over krachttraining, voeding en de fitness lifestyle. We kenden Rinus en Henry ook al van een andere product die wij op deze website hebben gereviewd, namelijk het Droog Trainen Protocol. 

Ervaring met opbouw van spieren hebben ze zeker wel. Het enige bewijs wat je daar voor nodig bent is een kijkje op hun instagram account 🙂

Het verschil tussen het Droog Trainen Protocol en het Spiermassa Protocol zal ik in het volgende hoofdstuk even uitleggen.

Voor wie is het Spiermassa Protocol bedoeld? 

Om succesvol te zijn met dit protocol, is het belangrijk om te weten voor wie dit nou eigenlijk bedoeld is. Om spieren te kweken moeten de omstandigheden waarmee je begint goed zijn.

Zoals je misschien al door had, is dit specifieke protocol alleen geschikt voor mannen. De versie die speciaal gericht is op vrouwen komt vast en zeker binnenkort ook uit. Je zal dat dan op deze pagina zeker terug kunnen vinden. 

Het Spiermassa Protocol voor mannen is bedoeld om spieren te kweken met schema's bedoeld voor 12 weken. Meer hierover in de review verderop deze pagina.

spiermassa protocol mannen kopen

Droogtrainen Protocol VS Spiermassa Protocol

Het Droog Trainen Protocol is een andere product van de zelfde eigenaar. Mét een andere doel...

Mocht je al wat verstand hebben van training, weet je misschien al dat het droog trainen van spieren vaak gebeurd als je uit een periode van bulk komt, met als doel het verlagen van je vetpercentage.

Een periode of staat waar je al wel veel spiermassa hebt, maar nog teveel vet om alles mooi tevoorschijn te halen. Daarvoor is het Droogtrainen Protocol bedoeld (vet verlies)

Mocht je een beginner in de krachttraining zijn, met weinig spieren hebben en vetpercentage tussen de 10% (of lager) en 20%, dan is het Spiermassa Protocol iets wat jij nodig bent. (spieren kweken)

Is jouw vetpercentage hoger dan 30%? Dan is het beter om eerst met het Droog Trainen Protocol voor mannen aan de slag te gaan. 

Wat gebeurd er na betaling?

Het proces na betaling is erg goed geregeld. De betaling goed veilig en snel via PayPro, een Nederlandse betalingsdienstverlener. Vrij snel na betaling krijg je een mailtje met daarin een welkomstbericht en inlog gegevens. 

Met die gegevens kun je inloggen op de site van de Droog Trainen Academie (hier). Let wel even op: mocht je in het verleden het DTP hebben aangeschaft, krijg je geen nieuwe inloggegevens.

Gebruikt dan die gegevens die je toen hebt gebruikt, en je ziet dit andere protocol er gewoon bij staan.

Spiermassa Protocol review en ervaringen

Goed, laat me je nu mijn eerlijke Spiermassa Protocol review vertellen. Welke informatie krijg je en wat is de kwaliteit hiervan? 

Ik werd aangenaam verrast doen ik het protocol in m'n mailbox kreeg. Ik kon namelijk direct zien dat dit niet zomaar even in elkaar was gezet. 

Ook was alles mooi in aparte documenten geleverd.Het voordeel hiervan is dat je niet de praktijk, theorie en de schema's door elkaar gaat lopen halen.

Spiermassa protocol inhoud

Het Spiermassa Protocol voor mannen bestaand uit de volgende boeken/tools:

  • Theorie Boek (e-book);
  • Praktijk Boek (e-book);
  • Trainingsschema's (in PDF)
  • Macrocalculator (Exel)

E-books & trainingsschema's

Je krijgt volledige trainingsschema's met dit protocol. Dit zijn 12 weken schema's voor 3, 4 of 5 dagen per week trainen. Ze zijn volledig gericht op het opbouwen van spiermassa.

In deze spieropbouw trainingsschema's, zie je de splits, reps, sets, rusttijden en progressieve opbouw terug. Deze schema's zijn persoonlijke door de (zeer gespierde) eigenaren uitvoerig door de jaren heen getest. 

Dit is ook wel te merken, ik heb hier namelijk helemaal niets op aan te merken. Dat no-no-nonsense komt mooi door in het product!

Voor resultaten met dit protocol kijk dan zeker even op de speciale pagina van dit product (knop onderaan deze pagina). 

Rinus laat op die pagina namelijk mét foto's zijn resultaten van 2018 door consistent deze schema's te volgen. Hij gaat er ook vrij diep en wetenschappelijk op in (goed om te zien), compleet met een Dxa-scan!

Spiermassa Protocol voor mannen prijs

Voor het Spiermassa Protocol betaal je tijdens de actieperiode's 47,- euro, wat volgens ons een mooie prijs is als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt. Het zal je namelijk enorm veel tijd besparen. 

Het enige wat je jij hoeft te doen is een flink potje zelfdiscipline naar boven halen, en braaf naar de sportschool gaan om je aan de schema's te houden. 

Hoeveel zou het voor jou waard zijn om over een paar maanden een paar kilo extra spiermassa te hebben? Hoe zou je je dan voelen? Dit is voor mij echt wel meer waard dan vier tientjes, dat weet ik wel...

Spiermassa Protocol kopen

Hopelijk heb je na het lezen van deze Spiermassa Protocol review wat meer inzicht gekregen in het product, en kun je niet wachten om zelf spieren te gaan kweken.

Als jij er simpelweg gezonder uit wil zien, en je fitter wil voelen, dan raad ik je van harte aan om vandaag nog te beginnen. Je lichaam zal nooit meer het zelfde zijn als je de kennis toepast dat je krijgt aangereikt in dit protocol. Ik - en niet alleen ik, maar vele andere met mij - hebben enorm goede resultaten. 

Via onderstaande knop ga je direct naar de speciale kortingspagina.


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten