• Home
 • Blog
 • Reviews
 • Droog Trainen Protocol Mannen Review: Alles over Krachttraining?

Sta jij op het punt om het Droog Trainen Protocol Mannen te kopen maar twijfel je nog? Grote kans dat dit het geval is als je deze pagina hebt gevonden. Misschien wil je eerst even weten wat je allemaal krijgt en of het je geld wel waard is. 

Wij hebben deze populaire trainingsmethode voor mannen zelf al weer een tijdje in ons bezit en kunnen je er dus van alles over vertellen.

Lees hieronder onze bevindingen en hopelijk kan het jou helpen om te bepalen of het Droog Trainen Protocol voor jou de manier is om fit en gespierd te worden. 

[toc]

Wat is het Droog Trainen Protocol voor mannen?

Voordat ik je mijn review, mening en ervaringen van het Droog Trainen Protocol voor mannen ga vertellen, is het misschien handig om eerst even te vertellen wat dit protocol eigenlijk is. 

Het Droog Trainen Protocol Mannen is een e-book van meer dan 70 pagina's met waardevolle informatie over voeding en training. 

Het boek is er speciaal voor gemaakt om mannen kennis te geven van alles wat je moet weten over voeding en training, zodat je je vetverbranding optimaal op gang kunt krijgen. 

Je leert ook hoe je alles zelf kunt berekenen en bijhouden op een simpele en werkbare manier. De makers noemen het ook wel "Een hengel om mee te vissen, maar geen vis om op te eten"

droog trainen protocol mannen download pdf

Kennis over krachttraining

Het doel van dit protocol is om door middel van krachttraining je lichaam te blijven prikkelen zodat je door effectieve inspanning telkens weer naar een hoger niveau gaat. 

Naast krachttraining wordt er uitleg gegeven over cardio training. Als laatste wordt er nog ingegaan op zogenaamde "Muscle Mind Connection". Dit betekent simpelweg de verhouding van lichamelijke inspanning en rust. 

Af en toe een tijdje met lichtere gewichten blijkt bijvoorbeeld enorm goed te werken. Het is een methode die vooral voor een verminderd aantal blessures zal zorgen.

Wat is de Droog Trainen Academie?

Zoals je misschien al wist, is het ook dit Droog Trainen Protocol Mannen gemaakt door de Droog Trainen Academie. De Droog Trainen Academie is zeker geen onbekende in het maken van waardevolle informatie producten. 

Deze training & voeding academie is in het leven geroepen door Henry van Es, een ex-marinier. Hij weet vanzelfsprekend als geen ander het belang(website) van de juiste training en goede voeding. 

Met inmiddels meer dan 50.000 Facebook volgers en drie succesvolle producten, is het echte een grote speler geworden in de gezondheidsniche.

Op dit kun je waardevolle informatie lezen over alles wat met droog trainen te maken heeft. Wij hebben op deze website ook over de vrouwen variant een review geschreven, het Droog Trainen Protocol Vrouwen.

Verder verkoopt de Droog Trainen Academie ook nog een receptenboek dat enorm populair is onder krachtsporters het ProteĆÆne Rijke Recepten Pakket.

droog trainen academie henry van es

Voor wie is het Droog Trainen Protocol Mannen bedoeld?

Het Droog Trainen Protocol voor mannen is bedoeld voor mannen die willen werken aan doelen in de fitness. Je moet je 100% inzetten en de informatie in het protocol op militaire wijze gaan volgen. Met een volledige inzet moet het verwezenlijken van een droomlichaam zelfs beginners lukken.

Droog trainen protocol mannen oefeningen pdf

Het trainingsschema bestaat uit drie fasen en is op zich wel geschikt voor beginners.

Alles staat namelijk duidelijk aangegeven. Je moet wel lid zijn van een sportschool (waar je fatsoenlijk krachttraining kunt doen) en bereid zijn om minimaal 3 tot 5 keer per week te gaan.

De meeste fanatieke droog trainers gaan vaak 5 x. Er zijn echter ook schema's beschikbaar voor 3 of 4 x per week als je hier geen tijd voor hebt.

Let op: Het droog trainen protocol is het beste geschikt voor mannen die al spiermassa hebben, maar deze spieren graag droog willen trainen (dus vet verliezen). 

Mocht je nog niet veel spiermassa hebben en een complete beginner zijn, raad ik je aan om eerst met het Spiermassa Protocol van de Droog Trainen Academie te beginnen.

Wat gebeurd er precies nadat ik heb betaald?

Het is ook altijd goed om even te weten wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald.

Nadat je hebt betaald krijg je vrijwel direct een factuur van PayPro, een betrouwbare Nederlandse betalingsdienstverlener. 

Het Droog Trainen Protocol is een digitaal product. Je krijgt dus niets thuisgestuurd. Je krijgt vrijwel direct ook een mailtje van de Droog Trainen Academie met inloggegevens. 

Met deze gegevens kun je inloggen op de geheime ledenpagina, waar je het e-book + de bonussen kunt downloaden. 

Je kunt dus vrijwel direct nadat je hebt betaald aan de slag met het protocol.

Mijn eerlijke Droog Trainen Protocol Mannen review, mening en ervaringen

Goed, nu je weet wat het Droog Trainen Protocol Mannen is, zal ik beginnen aan mijn review. Laat ik beginnen met de inhoud.

Inhoud & Vormgeving Droog Trainen Protocol mannen Ebook

Wanneer je het protocol e-book voor het eerst ziet, kun je ziet dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving. 

Alles staat mooi onder elkaar en er is een duidelijke structuur in alle informatie. Wanneer je een beginner bent kan het allemaal wat intimiderend overkomen.

Neem echt even de tijd om alles een paar keer goed door te lezen. Behandel het echt als een serieus project voor minimaal 12 weken. 

Deze drie dingen leer je vooral in dit protocol:

 1. Hoe je zelf een persoonlijk voedingsschema kan opstellen.
 2. Hoe je lichaam werkt en hoe je maximaal vet kunt verbranden.
 3. Hoe jet moet trainen om fitter en sterken dan ooit te voren te worden.

De informatie is no-nonsense en recht door zee. De mensen van de Droog Trainen Academie houden niet zo van die "sixpack binnen een maand" verhalen.  

Om je nog meer een indruk te geven van de inhoud, hieronder alle onderwerpen die aan bod komen. 

 • Kennis is macht
 • Consistent zijn
 • Het 80/20 principe 
 • Doelen en verwachtingen
 • Mythes en realiteit
 • Vetverlies uitgelegd 
 • Voeding management
 • CalorieĆ«n en lichaamssamenstelling
 • Colorietekort 
 • Flexibel diĆ«ten 
 • Alles over macronutriĆ«ā€‹nten
 • Carb-cylcling
 • Metobolisme
 • Veel of weinig koolhydraten
 • Specifieke voedingsstrategie
 • Hoe vaak moet ik eten?
 • Bijhouden van calorieĆ«n
 • Krachttraining uitgelegd
 • Trainingsplateau's overwinnen
 • Progressieve overload
 • Workout routine
 • Trainen in fases
 • Cardiotraining uitgelegd
 • HIIT en LISS training uitgelegd
 • Supplementen uitgelegd
 • Het plan aanpassen
 • MMC
 • Veel gestelde vragen

Dit alles is meer dan 70 pagina's aan informatie wat vrij uitgebreid is. Het is echter wel informatie die vaak mist bij mensen die toch serieus bezig zijn met training en voeding. Zo was ik vooral benieuwd hoeveel cardio ik moest gaan doen en of dit wel goed was voor de progressie. Met het lezen van dit protocol was ik daar vrij snel achter.

>> Bekijk op deze pagina de volledige schema's van het DTP

Dat is ook direct waar dit protocol zich onderscheid van andere informatie producten. De informatie is op professioneel en recht door zee. Geen fabeltjes, gewoon keihard trainen!

Droog Trainen Protocol Mannen PDF download

Wat kun je allemaal downloaden op het droog trainen protocol ledengedeelte?

Oftewel wat krijg je nu precies als je besluit om hiermee aan de slag te gaan? Behalve natuurlijk het e-book met alle informatie krijg je de volgende bonussen:

BONUS 1: 12 Weken Trainingsprotocol 

In dit 12 weken schema staat alles wat je moet doen aangegeven. Het is ideaal om je progressie bij te houden. 

Welke oefeningen, herhalingen en rustmomenten. Er zijn schema's beschikbaar voor 5, 4 en 3 dagen per week trainen. Losse normale prijs: 37,- euro, tijdelijk als gratis bonus bij het Droog Trainen Protocol voor mannen.

droog trainen protocol mannen schema training pdf

BONUS 2: Macronutriƫnten Calculator

Met deze calculator kun je gemakkelijk berekenen hoeveel calorieƫn en macronutriƫnten je nodig bent. Het is belangrijk om hiervan kennis te hebben om je lichaam beter te begrijpen en optimaal te trainen.

Je hoeft alleen je gegevens over je lichaam in te vullen in 5 stappen, en deze calculator doet de rest. 

BONUS 3: Ebook "Objectief Progressie Meten"

Hoe kun je eigenlijk meten hoeveel progressie je maakt? Progressie is van groot belang om je motivatie hoog te houden. Daarom kun je met dit boek je progressie meten aan de hand van diverse parameters.

Inclusief een data progressie tabel (Excel bestand)

BONUS 4: Voedingslijst

De naam zegt het al. Dit is een lijst met belangrijke voedingsproducten. Al het populaire vlees, vis en gevogelte staat er op. Wel zo makkelijk als je deze producten in je voedingspatroon wil verwerken.

Er wordt ook uitgelegd hoe je alles makkelijk kunt bijhouden. 

BONUS 5: Voedingslogboek

In dit logboek kun je makkelijk en overzichtelijk invoeren wat je per dag binnen hebt gekregen. Daarnaast kun je ook je gewicht noteren. Mooi om je progressie te analyseren!

Toegang tot de besloten Droog Trainen Protocol Facebook groep

Wat ook enorm waardevol is, is de toegang tot de speciale besloten Facebook groep. 

Hier kun je meer dan 600 "lotgenoten" vinden die ook bezig zijn of bezig zijn geweest met dit Droog Trainen Protocol voor mannen. 

Wanneer je dus met een vraag  zit heb je soms letterlijk binnen een paar minuten antwoord. Ook voor de motivatie is contact met andere die met het zelfde bezig zijn echt super belangrijk gebleken.

Mijn resultaten

Om te beginnen met ik eerst elke dag gaan lezen in de informatie in combinatie met wat cardio om het lichaam voor te bereiden. Ongeveer een maand na aankoop ben ik begonnen met trainen en eten volgens het 4 dagen per week schema. 

Het vele eten viel (en vaak naar de winkel) viel in het begin best tegen. Dit verdween echter nadat ik na een week of drie al resultaten begon te zien.

Ik begon met fitter en gezonder te voelen en heb het ritme inmiddels goed te pakken. In pakweg 2 maand is m'n vetpercentage met 5% gedaald en zijn vooral mijn armen en buik zijn veel strakker. In het begin is het inderdaad vooral vet kwijtraken, hierna kan het echte werk beginnen.

Schoon eten blijft moeilijk, maar een biertje op z'n tijd moet echt wel kunnen. Cheat meals horen erbij, zolang je de rest van de week maar keihard knalt en je aan de schema's kan houden.

Wat vinden anderen van dit protocol?

Er zijn inmiddels al honderden mensen met het Droog Trainen Protocol voor mannen begonnen. Er zijn binnen de besloten Facebook groep altijd mooi reacties en resultaten. 

Zoals van Roland:

droog trainen protocol mening facebook


Of Kaj, die er na 12 weken uitziet als een atleet. Zo zie je maar wat je kunt bereiken met discipline..

droog trainen protocol mannen resultaat voorbeeld

Omdat er op wordt gehamerd dat dit product alleen is voor mannen die keihard aan hun droomlichaam willen werken, zijn er vrij weinig negatieve reacties.

>> Bekijk op deze pagina meer resultaten en reacties van andere gebruikers.

De meeste negatieve reacties zijn in de trend van dat de informatie te moeilijk en te veel is. Dit kun je echter ook als positief zien als je een non-beginner bent.

Droog Trainen Protocol Mannen prijs

Voor het Droog Trainen Protocol betaal je 67,- euro, wat ik een prima prijs vind. Hiermee koop je namelijk het volledige protocol e-book + alle bonussen en kun je dus direct beginnen met droog trainen. 

Waardevolle informatie dat jou gaat helpen om je doelen te bereiken.Met behulp van het heb je alles om dit binnen 12 weken te realiseren.

90 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Twijfel je op dit moment nog of dit wel iets voor jouw is?

Dan heb ik nieuws voor je waardoor je eigenlijk niet meer mag twijfelen. Het Droog Trainen Protocol Mannen kent namelijk een 100% tevredenheidsgarantie van 90 dagen.

Dit betekent dus eigenlijk dat je het protocol 90 dagen gratis kunt uitproberen. Mocht je het niet vol kunnen houden of je bent gewoon niet tevreden? Dan stuur je Ć©Ć©n mailtje en je krijgt je geld terug.

Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop of wat dan ook. 

Droog Trainen Protocol Mannen kopen (+kortingslink)

Je hebt in deze review kunnen lezen dat ik aangenaam verrast bent door al de waardevolle informatie in dit protocol. Het is informatie die de meeste mensen missen om effectief te kunnen trainen.

Het is volgens ons het geld meer dan waard, en dankzij de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie heb je helemaal niets te verliezen. Klaar om direct met deze droog trainen missie te beginnen? 

Het Droog Trainen Protocol voor mannen kopen via de kortingspagina doe je via onderstaande knop.


Andere bezoekers lezen...