Benieuwd of het Droog Trainen Protocol voor vrouwen iets voor jou is? Het heeft je interesse al wel gewekt, anders had je deze pagina waarschijnlijk niet gevonden.

Misschien wil jij ook wel afvallen door het slim gebruik maken van krachttraining. Het kan ook zijn dat je gewoon op zoek bent naar een trainingsprogramma dat bij jouw past.

Hoe dan ook, ik heb het Droog Trainen Protocol aan sportieve vriendin cadeau gedaan die er direct mee aan de slag ging. Ik kan je er dus van alles over vertellen. Lees dus snel even verder!

[toc]

Wat is het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen?

Voordat ik je mijn review, ervaringen en mening ga vertellen, wil ik je eerst nog even vertellen wat het Droog Trainen Protocol voor vrouwen nu eigenlijk is. 

Het Droog Trainen Protocol is een - zoals de naam al doet vermoeden - een protocol om droog te trainen. Het is bevat alle informatie die je nodig bent om een strak en fit lichaam te krijgen. 

Het protocol bestaat uit een e-book met meer dan 70 pagina's vol met informatie over voeding en trainen voor vrouwen. Dit e-book heeft als doel: kennis geven over hoe jouw lichaam werkt.

droog trainen protocol ebook kopen

Een proces van voeding en training

In het e-book staat precies beschreven wat je moet weten over voeding en wat je moet weten om je vetverbranding optimaal te houden.

Zodra je dit proces eenmaal door hebt zou je volgens de maker resultaten gaan halen die jij vooralsnog onmogelijke achte. 

Het proces kun je zelf makkelijk behouden door middel van hulpmiddelen. Het is niet weer een boek die je alleen de vis geeft om te eten. Het geeft je ook een hengel om te vissen. 

Wie hebben het Droog Trainen Protocol voor vrouwen gemaakt?

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen is gemaakt door de Droog Trainen Academie. 

Dit is een welbekende speler in de online markt van krachttraining. Deze academie is opgericht door ex-marinier Henry van Es. Henry is door militaire achtergrond natuurlijk geen onbekende van goed eten en hard trainen.

Hij heeft hier dan door de tijd heen ook een echte passie voor ontwikkeld. Daar zijn dan ook het Droog Trainen Protocol uitgekomen. Het is Henry gelukt om zijn passie om te zetten in een goed lopend bedrijf.

Waarom niet zoveel voor vrouwen?

Henry zag dat veel vrouwen in de sportschool behoefte hadden aan waardevolle informatie over krachttraining.

Zo doende is dit Droog Trainen Protocol voor vrouwen ontstaan. 

Wat deze reacties zijn lees je verder op deze pagina Ć©n op de speciale informatie website van de Droog Trainen Academie (link onder aan deze pagina)

Voor wie is het Droog Trainen Protocol bedoeld?

Zoals je misschien al hebt gezien is dit protocol speciaal ontwikkeld voor vrouwen. 

Het is een product dat een gat in de markt langzaam maar zeker aan het dichten is. Er zijn namelijk al enorm veel waardevolle krachttraining informatie voor mannen, maar nog niet voor vrouwen. 

Dit krachttraining protocol voor vrouwen moet hier voor eens en voor altijd verandering in gaan brengen. Het is dan ook bedoel voor vrouwen dit graag slank, fit Ć©n sterkt willen worden door middel van het trainen van alle spiergroepen van het lichaam.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Wat veel mensen eerst even willen weten is wat er gebeurd nadat je hebt betaald.

Nou dat zal ik je vertellen. Nadat je hebt betaald voor het Droog Trainen Protocol krijg je het pakket vrijwel direct helemaal in je mailbox. Zo simpel is het. Alles is namelijk digitaal.

Je krijgt natuurlijk ook netjes een factuur en wat algemene informatie over de betaling, zoals bedrijfsgegevens.

De betaling loopt via het welbekende en betrouwbare PayPro, een betaaldienstverlener met een vergunning van de Nederlandsche Bank (die krijg je niet zomaar).

Mijn eerlijke Droog Trainen Protocol review, ervaringen en mening

Goed, nu je weet wat en door wie dit protocol is gemaakt, zal ik mijn review, ervaringen en mening met je delen.

Let wel op dat dit gebaseerd is op verhalen van een vriendin (26 jaar), en niet van mij persoonlijk. Ik heb samen met haar het Droog Trainen Protocol e-book doorgenomen en zij heeft 12 weken hard getraind.

Droog Trainen Protocol e-book inhoud en vormgeving

Wanneer je het voor het eerste keer ziet kun je merken dat er veel aandacht is besteed aan de opmaak. Alles ziet er professioneel, verzorgt en overzichtelijk uit.

Het Droog Trainen Protocol e-book pdf is er niet Ć©Ć©n die je zo maar even doorleest. Er zin in totaal 28 hoofdstukken met waardevolle informatie over training en voeding. 

De onderstaande onderwerpen komen allemaal terug in het e-book:

 • Kennis is macht (factoren voor succes)
 • Consistent zijn
 • Het 80/20 princiepe
 • Doelen en verwachtingen
 • Mythes en realiteit
 • Vetverlies uitgelegd
 • Voeding management
 • CalorieĆ«n en lichaamssamenstelling
 • Calorietekort
 • Alles over macronutriĆ«nten
 •  Carb-cycling
 • Metabolisme
 • Veel of weinig koolhydraten
 • Specifieke voedingsstrategie
 • Hoe vaak moet ik eten?
 • Bijhouden calorieĆ«n en macronutriĆ«nten
 • Krachttraining uitgelegd
 • Trainingsplateauā€™s overwinnen
 • Progressive overload
 • Workout routine
 • Trainen in fases
 • Cardiotraining uitgelegd
 • HIIT en LISS training
 • Supplementen uitgelegd
 • Het plan aanpassen
 • MMC
 • Rust
 • Veelgestelde vragen

Het mooie van de inhoud vonden wij dat er Ć³Ć³k rekening mee wordt gehouden met tijden dat je het trainen even helemaal niet meer ziet zitten. Je moet je plan hier op kunnen aanpassen, dat is ook beschreven. 

Ook het hoofdstuk "Rust" is enorm belangrijk. Veel van deze dieet/ krachttraining boek besteden hier namelijk weinig tot geen aandacht aan terwijl het enorm belangrijk is. 

Bonussen bij het Droog Trainen Protocol voor vrouwen

Er zitten ook een paar waardevolle bonussen bij het Droog Trainen Protocol e-book, namelijk:

 1. BONUS #1: 12 weken trainingsprotocol
 2. BONUS #2: Macronutriƫnten calculator
 3. BONUS #3: Voedingslogboek
 4. BONUS #4: Voedingslijst

Als beginner kun je altijd het beste het programma van bonus Ć©Ć©n volgen. Wanneer je deze periode gehad hebt zul je veel resultaat zien en kun je eventueel je eigen schema gaan maken. 

Resultaten van een vriendin

Het waren spannende weken maar het resultaat mocht er dan toch echt wel wezen. 

Na de 12 weken kunnen we met de calculator een verlaging van het vetpercentage zien van 25.2% naar 19.8%. In totaal 5.5 kilo gewicht verloren. Er is vet verbrand en spiermassa voor in de plek gekomen.

Voor de spiermassa is toegenomen, wat natuurlijk logisch is met voornamelijk krachttraining. Het is ook goed te zien, vooral de armen en taille zijn helemaal anders van vorm.

Al met al heeft dit alles tot effect dat je je zelfverzekerder voelt in je dagelijkse leven.

Ervaringen van andere gebruikers

Vooral op Facebook zijn er veel positieve reacties te vinden over het Droog Trainen Protocol voor vrouwen. 

droog trainen protocol resultaten

Al met al kunnen we het best eens zijn met de meeste reacties. Het is echter geen training voor vrouwen met weinig discipline. Je moet echt op je voedsel letten en blijven trainen voor succes!

droog trainen protocol voor vrouwen resultaat

Droog Trainen Protocol vrouwen prijs

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen kost in totaal 67,- euro.  

Voor nog geen zeven tientjes kun je jezelf een hele nieuwe levensstijl aanleren waar je de rest van je leven de vruchten van zult plukken.

Het beval alle informatie die nodig is om een strak en fit lichaam te krijgen. Je moet er natuurlijk wel hard voor werken en niet opgeven. 

90 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Twijfel je nog of dit wel iets voor jou is? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen kent namelijk een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dit betekend dat als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, je binnen die 90 dagen je geld terug kan vragen. Hier gaan de mensen achter de Droog Trainen Academie niet moeilijk over doen. EĆ©n mailtje en klaar.

Droog Trainen Protocol kopen 

Zoals je op deze pagina hebt kunnen lezen ben ik erg onder de indruk van het Droog Trainen Protocol e-book (pdf) voor vrouwen.

Ik kan het dan ook iedere vrouw die keihard wil trainen voor dat fitte en slanke lichaam aanraden. Vanwege de 100% tevredenheidsgarantie van 90 dagen loop je ook geen enkel risico op een miskoop. Niets te verliezen dus en een strak lichaam te winnen!

Het Droog Trainen Protocol kopen met maximale korting doe je via onderstaande knop.


Andere bezoekers lezen...