• Home
  • Blog
  • Recepten
  • Proteïnerijke Recepten Pakket Review: Ideaal voor Krachttrainers?

Proteïnerijke Recepten Pakket review, mening en ervaringen?

Wanneer jij op deze pagina bent terechtgekomen, dan is de kans groot dat jij  op zoek bent naar reviews over het Proteïnerijke Recepten Pakket van de Droog Trainen Academie. 

Waarschijnlijk sta je op het punt het pakket te kopen, maar ben je nog een beetje aan het twijfelen of het wel iets voor jou is en ben je naar ervaringen van anderen gaan zoeken.

Het is maar goed dat je deze pagina gevonden hebt. Enkele maanden geleden besloot ik namelijk zelf met het Proteïnerijke Recepten Pakket aan de slag te gaan, om te kijken of het wat is - en of het nou echt zo rijk is als wordt beweerd.

Benieuwd naar mijn review en mening? Lees dan snel even verder!

Wie is de de maker van Het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Voordat ik je mijn persoonlijk review en ervaringen met het Proteïnerijke Recepten Pakket ga vertellen, wil ik het eerst nog even over de makers van het pakket hebben. 

De makers van het Proteïnerijke Recepten Pakket zijn namelijk zeker geen onbekenden in de wereld van gezond eten. Het zijn namelijk de mensen achter de Droog Trainen Academie. 

Een Academie die zich vooral richt op sport, voornamelijk krachttraining. Je weet misschien al dat voeding een cruciaal onderdeel is voor resultaat met krachttraining. 

Droog Trainen Academie

De Droog Trainen Academie is vooral bekent van het Droog Trainen Protocol vrouwen en het Droog Trainen Protocol mannen. Producten dat wij al eerder op deze site onder de loep hebben genomen en ook enorm populair zijn.

Het zijn protocols voor in de sportschool die je stap-voor-stap begeleiden naar een strak en droog getraind lichaam.

Wat is Het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is een pakket dat bestaat uit 5 E-books. In totaal zijn dit 155 proteïnerijke recepten om een fit en slank lichaam te krijgen. 

Een E-book wil dus zeggen dat het digitale boeken zijn, welke je op je tablet, telefoon of computer kunt lezen. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon uitprinten.

Er is een boek met recepten voor ontbijt, lunch en diner. De overige vier boeken staat vol met proteïnerijke recepten voor smoothies, snacks, salades en salade dressings. 

Proteïnerijke Recepten Pakket kopen en inloggen

Voor wie is Het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Het Proteïnerijke Recepten Pakket is voor iedereen die van lekker en gezond eten houd en wat meer inspiratie nodig heeft in de keuken. 

De recepten in dit pakket richten zich voornamelijk op sporters (krachtsporters), maar zijn ook zeker te gebruiken voor een gezonde normale voeding.

Door de makers wordt beweerd dat dit hét pakket is die je gaat helpen om sneller een droger, gespierd en slanker lijf de krijgen, wanneer je dit combineert met de juiste trainingen.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

We krijgen vaak vragen over wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald. 

Na betaling word je doorgestuurd naar een speciale pagina van de Droog Trainen Academie waar je E-books van het Proteïnerijke Recepten Pakket direct kunt downloaden in pdf formaat.

Daarnaast krijg je nog een standaard mailtje van de online betalingsdienstverlener PayPro, met de factuur en wat bedrijfsgegevens. 

Na betaling kun je dus binnen een paar minuten aan de slag met de recepten!

Mijn persoonlijke Het Proteïnerijke Recepten Pakket review, ervaringen en mening

Goed, dan wil ik je nu vertellen wat ik van het Proteïnerijke Recepten Pakket vind. Ik zal je vertellen over mijn ervaringen en resultaten.

Laten we beginnen met de inhoud en vormgeving van de Proteïnerijke Recepten Pakket E-books.

Inhoud en vormgeving

Wanneer je de recepten voor het eerst bekijkt, kun je direct zien dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving. Alles is erg simpel en duidelijk, wat er voor zorgt dat je direct de belangrijke delen van een recept ziet. 

Bij elk recept staat de voedingswaarde duidelijk aangeven. Deze voedingswaarden kloppen tot op de tiende van een, ze zijn gemaakt door experts op het gebied van voeding en dieet- combinatie met krachttraining.

 In geen andere sportniche is het zo belangrijk om EXACT te weten wat je binnenkrijgt op een dag. Het eerst wat je ook leest is dat het de juiste inname van voeding het aller belangrijkste is voor het opbouwen van spiermassa en vetverbranding.

Proteïnerijke Recepten Pakket pdf downloaden

De recepten zijn allemaal voorzien van mooie afbeeldingen en kunnen gemaakt worden van vele vrij verkrijgbare ingrediënten. Je kunt alles gewoon in de supermarkt halen. Tuurlijk verschilt het per recept wat je er voor kwijt bent. 

Goed vlees en verse vis kost nu eenmaal wat meer, maar dat heeft niet veel met de recepten te maken. Mocht je het liever goedkoop houden staan er ook heerlijke kip recepten in. 

Bovenstaande is toch wel mijn favoriet gebleken; Gember Basilicum Kip en Rijst. Makkelijk snel, goedkoop en erg smaakvol! 

Mijn resultaten

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt een krachttrainer ben in de vorm van "bodybuilding". Wat ik wel ben is een hardloper die niet vies is van push-ups. Ik wil wel gewoon bovengemiddeld fit blijven.

Om snel te herstellen van een 10km loop zijn deze recepten echt ideaal. Vooral de recepten voor de snacks en salades zijn ideaal voor na een duurloop. 

Nu ik een aantal maanden gewent ben aan deze vorm van voeding en je wat handiger word in de keuken, wil ik ook niets anders meer.

Wat zeggen anderen over Het Proteïnerijke Recepten Pakket?

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg enthousiast, vooral over de opmaak en de mogelijkheid om te combineren met de recepten. 

Zijn ander dat ook? Hiervoor kun je natuurlijk het beste gewoon op de Facebook pagina van de Droog Trainen Academie kijken. Deze pagina heeft inmiddels meer dan 46000 fans en groeit enorm hard.

quote-left

Sinds ik serieus met mijn voeding en training bezig ben, heb ik lichamelijk enorme vooruitgang geboekt. De proteïnerijke recepten helpen me om variatie in mijn voedingsschema te creëren.

Miguel, 32 jaar en 7 procent vet

Er zijn dus veel positieve reacties onder vooral krachttrainers.

Dit is ook niet zo gek, krachttrainers zijn namelijk zogenaamde droog trainers en hebben veel proteïnerijke recepten nodig.

Het Proteïnerijke Recepten Pakket prijs

Het Proteïnerijke Recepten Pakket kost 27,- euro, wat ik een zeer mooie prijs vind. 

Je betaald dus ongeveer 15 cent per recept.

Voor nog geen drie tientjes krijg je direct toegang tot alle E-books en bonussen van het Proteïnerijke Recepten Pakket en kun je eindelijk gaan trainen voor dat sterke en fitte lichaam. 

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie 

Ben je om wat voor reden toch niet tevreden met de recepten of is het niet wat je had verwacht?

Dan kun je gewoon binnen 60 dagen zonder gedoe je geld terug vragen. Hierdoor loop je dus eigenlijk geen enkel risico op een miskoop. Niets te verliezen dus en een strak en fit lichaam door optimale voeding te winnen dus. 

Proteïnerijke Recepten Pakket kopen (+kortingslink)

Ben jij net zo enthousiast over het Proteïnerijke Recepten Pakket als ik? 

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen is het alles wat je nodig bent op het gebied van voeding als jij een serieuze sporter bent. Daarnaast is het ook een prima aanvulling op elk dieet.

Met de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie kun je het als het ware gratis uitproberen.

Het Proteïnerijke Recepten Pakket pdf downloaden? Via onderstaande kortingslink kun jij binnen een paar minuten met de recepten beginnen.

Het Proteïnerijke Recepten Pakket pdf download

Het Proteïnerijke Recepten Pakket kopen? Dat doe je  via onderstaande kortingslink:


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten