5

Is Ketox24 gevaarlijk of niet? En werkt het echt?

ketox24 gevaarlijk of niet

Vraag jij je af of Ketox24 gevaarlijk is? Die kans is vrij groot als jij op deze pagina terecht bent gekomen. Misschien sta je wel op het punt om met deze afslankmethode te beginnen, maar bent je via Google even gaan zoeken naar reviews en ervaringen. 

Het is maar goed dat je deze pagina hebt gevonden, ik ga je hier namelijk alles vertellen wat je moet weten en een goed alternatief bieden.

 Iedereen die een beetje verstand heeft van fit worden gelooft namelijk niet dat je met een paar druppels kilo's kunt kwijtraken, toch?

Wat is Ketox24?

Ketox24 is een vrij nieuwe afslankformule uit Amerika. Je kunt het zien als een dieet supplement. Juist ja, een supplement. Een potje vloeistof met een druppelaar. 

Naast het innemen van druppels met wat water, moet je ook zeker een bepaald voedingspatroon aanhouden, namelijk het ketose dieet. Dit betekend dat je vrijwel geen koolhydraten en suikers mag eten.

Geen brood, geen rijst, geen pasta. Alleen veel vlees, eieren en olie. Hiermee kun je binnen een aantal weken in een staat van ketose komen. Een status waarbij je lichaam vet als voornaamste energiebron gaat gebruiken. Dit zal er dus voor zorgen de kilo's er vrij snel vanaf gaan.

Ingrediënten 

Laten we eens kijken welke ketose bevorderende stofjes er allemaal in deze vloeistof te vinden zijn. 

Op het Ketox24 etiket kunnen we de volgende ingrediënten vinden: 

 • Ilex paraguariensis
  Verhoogt het energieverbruik
 • Paulinia cupana Guarana
  Stimuleert de calorieverbranding
 • Rhamnus frangula Vuilboom
  Stimuleert de spijsvertering
 • Orthosiphon
  Helpt een goede vochtbalans te houden
 • Panax ginseng
  Bevordert het energieniveau
 • Semen cola
  stimuleert de vetverbranding
 • Camellia sinensis Groene thee
  Bevordert de calorieverbranding
 • Fucus vesiculosus Kelp
  Stimuleert de stofwisseling; ook bij rust

Het schijnt zo te zijn dat bovenstaande stofjes elkaar allemaal versterken. 

Het komt ons een beetje over als een cocktail van stofjes die je organen als het ware een handje helpen met de vet regulering.

Dat klinkt mooi, maar is dit iets wat je moet willen voor de lange termijn? In de mijn review verder op deze pagina zal ik hier dieper op in gaan.

Waar komt Ketox24 vandaan?

Het product komt oorspronkelijk uit Amerika en wordt door een Nederlands bedrijf genaamd REXTRO B.V gemaakt en verkocht in Nederland. Het schijnt gemaakt te zijn in samenwerking met sport en voedingsexperts. 

Voor wie is Ketox24 bedoeld?

Deze "afslankkuur" is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die graag een vliegende start willen met het verliezen van overtollig vet. Het is een product dat niet geschikt is voor zwangere vrouwen of kinderen. 

Wat gebeurd er na bestelling?

Na bestelling krijg je een pakketje in huis met de Ketox24 en wat aanvullende informatie. Als je het via de officiële website besteld heb je het meestal de volgende dag al in huis en kunt je dus vrij snel beginnen. 

Een standaard verpakking is genoeg voor de kuur van 24 dagen.

Vandaar ook de naam "Ketox24". In de verpakking vind je naast het flesje, ook ketose dieet recepten.

Werkt Ketox24 echt en is het gevaarlijk?

De grote vraag is natuurlijk: werk het echt? Daarnaast is het ook wel prettig om te weten of het wel helemaal veilig is. Hieronder kun je het antwoord op deze vragen lezen.

Werkt het echt? 

Aan alle positieve reacties te lezen van honderden gebruikers, lijkt dit product echt te werken. Het doet wat het moet doen.

Het is alleen even de vraag wat je moet doen na die eerste kuur van 24 dagen. Kun je het wel blijven gebruiken na deze korte periode? 

Wij hebben de vragen op deze vrij belangrijke vragen helaas niet kunnen vinden op de officiële website van het product.

ketox24 ervaringen

Daarnaast lijkt me het ook vrij onbetaalbaar om de druppels langdurig te blijven gebruiken. Waarschijnlijk leer je met dit programma ook gewoon gezond eten aan de hand van het boekje dat je erbij krijgt. Op die manier is het wél mogelijk dat je in een soort positieve afval "flow" terecht komt.

De druppels helpen je alleen om het eerste resultaat te zien, vervolgens moet je zelf volhouden met het aanleren van een gezond voedingspatroon. De prijs van het product lees je verderop deze pagina. 

Heeft Ketox24 nadelen of is het gevaarlijk?

Zoals je in het vorige hoofdstuk al hebt kunnen lezen zien wij het gebruikt van druppels en afslankpillen een beetje als vals spelen. Een soort van slaappillen nemen in plaats van opzoek gaan naar de oorzaak van je slaapproblemen. 

De makers geven nadrukkelijk aan de het gebruik niet gevaarlijk is. Het ketose dieet is echter iets waar je lichaam echt aan moet wennen, en met deze druppels kan je lichaam hier niet op de "natuurlijke" manier aan wennen.

Daarnaast is het met middeltjes zoals deze altijd enorm belangrijk om de juiste dosering te hanteren. Teveel van iets (met welk middel dan ook) kan blijvende schade veroorzaken. 

Ketox24 gebruiksaanwijzing

Voordat je een product zoals dit gaat gebruiken, lees dan echt enorm goed de gebruiksaanwijzing. Voor Ketox24 staat er dat je elke dag maximaal 2 ml (40 druppels) mag innemen in de ochtend.

De juiste dosering dient gemengd te worden met een half glas water in de ochtend. De kuur duurt 24 dagen. 

Afhankelijk van je doelen kan dit bijgesteld worden. Dit kun je overleggen met de support die je bij het product krijgt via de mail. 

Ketox24 prijs en waar te koop

De prijs van een Ketox24 Enkel pakket (24 dagen) is 59,- euro, wat een redelijke prijs is voor dergelijk product dat echt lijkt te werken. 

Mocht je het willen proberen, dan raad ik je het aan om het te bestellen via de officiële website of bol.com. Dat is namelijk een stuk goedkoper én sneller.

Dan gaat het namelijk niet via allerlei tussenpersonen waardoor de prijs omhoog gaat. Via onderstaande knop check je direct de huidige beschikbaarheid en prijs. 

Ketox24 direct bestellen?

Click Here to Leave a Comment Below 5 comments