• Home
  • Blog
  • Reviews
  • 101 Receptenboek Review & Ervaringen – Dagelijks verantwoord genieten?
Dat kan zo maar het geval zijn als je deze pagina hebt gevonden. Misschien twijfel je op dit moment nog wel of dit boek wel iets voor jou is. 


Het kan ook zijn dat je nog op zoek ben naar goede recepten, en zodoende hier terecht bent gekomen. Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je alles vertellen wat je moet weten over het 101 Receptenboek, en geef je mijn eerlijke review, ervaringen en mening.


Ik heb het boek namelijk een aantal weken geleden gekocht en heb al een aantal favoriete recepten. Is dit boek jouw geld ook waard? Je leest het op de pagina hieronder!

[toc]

Wat is het 101 Receptenboek precies?

Voordat ik mijn review met je ga delen, wil ik je eerst even vertellen wat dit boek nou eigenlijk is. Het is zoals je misschien al kon raden: het is een receptenboek.

Een receptenboek met verantwoordelijke recepten voor elk moment van de dag. Er staan namelijk recepten in voor het ontbijt, lunch, diner en snacks voor tussendoor. In totaal zijn het er zo'n 101 in totaal, vandaar ook de naam van het boek. 

Het is geen uitgave op papier, maar een e-book. Dit wil dus zeggen dat het volledig digitaal is. 

pdf 101 receptenboek download

Het heeft als ondertitel "Dagelijks verantwoord genieten". Dit laat al een beetje licht schijnen op het doel die de makers met dit boek hebben. Laat me je nu wat meer vertellen over de makers en de manier waarop dit boek is ontstaan.

Wie zijn de makers van het 101 Receptenboek?

Wat ook altijd belangrijk is om te weten, is wie een product heeft gemaakt. Zo kun je direct een inschatting maken van de kwaliteit en deskundigheid van het boek.

In dit geval zijn dat de mensen achter de populaire website Ruggengraat.com in samenwerking met Jacky Nobels. Ruggengraat.com is een website met informatie over personal training, lifestyle en voeding. Het is een soort platform, inclusief app voor je telefoon om mensen inzicht te geven in persoonlijke trainingsdoelen, plus voortgang hierin. 

Jacky Nobels is populaire instagrammer en gek op het bedenken van lekkere recepten. Daarnaast is ze ook nog goed met een camera. Dat bleek dan ook een gouden combinatie om samen met Ruggengraat.com aan een een receptenboek te werken.

Is het 101 Receptenboek iets voor jou?

Volgens de makers van dit e-book is het speciaal gemaakt voor mensen die hun vetpercentage willen verlagen en/of af willen vallen. Daarnaast  is het natuurlijk ook gewoon geschikt voor mensen die opzoek zijn naar inspiratie en lekker veel variatie. 

Is er ook een papieren versie beschikbaar?

Dit specifieke receptenboek is alleen digitaal beschikbaar, een e-book dus. Mocht je liever een fysiek receptenboek hebben, dan kan ik je de boeken van FitChef van harte aanraden.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Goed, ik gaf eerder al aan dat de makers van dit boek vrij bekend en deskundig zijn.

Laat me je ook nog even vertellen wat er precies gebeurd nadat je het ebook hebt gekocht.

Nadat je hebt betaald krijg je namelijk direct een mailtje met een link naar de speciale pagina waar je het boek kunt downloaden. Je kunt het boek openen op allerlei apparaten. Denk aan je mobiele telefoon, tablet of computer.

Uiteraard is het ook gewoon uit te printen om te gebruiken in de keuken. Nadat je hebt betaald kun je dus gelijk aan de slag met de recepten!

Mijn eerlijke 101 Receptenboek review en ervaringen

Ik zal je nu vertellen wat ik van het 101 Receptenboek vind en wat mijn ervaringen zijn.

Het eerst wat opvalt aan het e-book is dat ook deze niet zomaar in elkaar is gezet. Je ziet goed dat de makers weten waar ze het over hebben.

Het grafische werk is ook van hoger niveau dan we gewent zijn van soortgelijke e-books. Dit komt vast door het samenwerken met iemand die verstand heeft van foto's en Instagram! Je krijgt eigenlijk al zin in voedsel zonder het te lezen.

101 receptenboek inhoud

Natuurlijk zijn foto's en grafische vormgeving belangrijk, maar laten we het zeker ook nog even over de inhoud hebben. In dit receptenboek staan dus 101 recepten: ontbijt, lunch, diner en snacks.

Bij elke recept is berekend hoeveel calorieën erin zitten en worden de verhoudingen aangegeven (macronutriënten). Dit scheelt natuurlijk een hoop tijd en kun je direct zien of de het recept past binnen jouw dagelijkse caloriebehoefte.

Er zijn genoeg uitgebalanceerde verantwoordelijke recepten te vinden voor elk trainingsdoel. Het mooie vind ik zelf dat er enorm leuke combinaties worden gemaakt. De recepten zijn verrassend, dit komt doordat er een gezonde twist wordt toegevoegd aan producten die over het algemeen als "ongezond" worden gezien.

Naast de recepten is staan er ook nog "to the point" beginner tips en tricks in over diëten en balans. Dat maakt het boek ook geschikt voor beginnende sporters/ gezonde eters. 

101 Receptenboek bonussen

Naast het hoofd e-book, wat overigens uit 225 pagina's bestaat, ontvang je ook nog twee bonus e-books. Samen krijg je er dus nog zo'n 20 recepten gratis bij. Het is een leuke aanvulling en er staan vooral veel leuke recepten in voor verschillende broodjes gezond. 

bonussen bij 101 receptenboek pdf download

Mijn resultaten 

Ik vind het fijn om weer wat extra inspiratie te hebben opgedaan met dit e-book. Ik heb inmiddels zo'n 40 recepten daadwerkelijk kunnen proberen. Hieruit zijn tot nu toe ongeveer 5 recepten die ik echt vaker ga maken of al vaker gemaakt heb. 

Omdat ik een hard gainer ben (caloriedoel van 3700kcal per dag) kan ik meer eten dan de gemiddelde medemens. Voor mij is het hebben van recepten met wat meer calorieën dus wel fijn. De eiwitrijke muffins en de eiwrap met groente maak ik vaak klaar om mee te nemen.

101 receptenboek review ervaringen mening

101 Receptenboek prijs

De prijs voor het 101 Receptenboek is 17,95 euro. Dat vind ik zeker een prima prijs. 

Dit is namelijk ongeveer een dubbeltje per recept als je de bonussen meerekent. De recepten zijn van hoge kwaliteit en zul je niet zo snel ergens anders op het internet lezen.

Alles is duidelijk beschreven dus je weet precies wat je moet doen en wat je moet kopen. 

10 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Het 101 Receptenboek kent een 10 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dit houdt in dat als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, je even een mailtje kunt sturen. Ze storten dan vrij snel je geld weer terug op je rekening. Daar gaan ze echt niet moeilijk over doen.

Zo loop je geen enkel risico en heb je dus niets te verliezen en allemaal lekkere recepten te winnen.

101 Receptenboek kopen 

Klaar om dit receptenboek ook uit te proberen? Hopelijk ben je net zo enthousiast geworden als wij dit zijn, en kun je niet wachten om straks aan de slag te gaan met de lekkere en verrassende recepten.

Het 101 Receptenboek doet zich niet onder in vergelijking tot grotere en bekende boeken, en dankzij de niet-goed-geld-terug garantie loop je ook geen enkel risico op een miskoop. 

Via onderstaande link kun je het 101 Receptenboek kopen via de speciale kortingspagina.

Het 101 Receptenboek van Ruggengraat.nl kopen? Meer dan 2157 mensen zijn je inmiddels voorgegaan!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten