Ben jij benieuwd naar het FitChef kookboek van Mark van Oosterwijck?

De kans is groot dat je dat bent anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina terecht gekomen.

Het is goed dat je deze pagina gevonden hebt, want op deze pagina ga ik het veel besproken kookboek namelijk bespreken.

Een paar weken geleden besloot ik zelf om te gaan koken met dit FitChef kookboek. Ik ka je er dus meer dan genoeg over vertellen. Lees dus snel verder!

Wat is FitChef?

Wat natuurlijk eerst belangrijk is om te weten, is wat FitChef nu eigenlijk precies is. Dat zal ik je vertellen!

FitChef is een hardcover boek van 246 pagina's dat vol staat met gezondheidstips en eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag. Dit betekent dus ook dat je een echt hard boek een harde kaft thuis gestuurd krijgt, dus geen e-book.

De naam van het boek zegt het eigenlijk ook al. Het is een boek speciaal gemaakt voor mensen die graag fit willen worden én willen blijven.

Wie is de maker van FitChef?

Iets wat ook altijd goed is om te weten, is wie nu eigenlijk de auteur en maker is. Dit kan je meestal goed helpen in het beslissen of dit product wel iets voor jou is.


e auteur van FitChef is Mark van Oosterwijck, een ervaringsdeskundige. Mark heeft zelf vroeger een persoonlijke strijd gehad tegen overgewicht. Uit deze strijd is een echte passie voor voeding ontstaan.

Hij kwam er vooral achter dat gezond eten in het algemeen veel te ingewikkeld wordt gemaakt. Met het maken van FitChef wil hij laten zien dat gezond en gevarieerd eten helemaal niet moeilijk is en hoeft te zijn.

Voor wie FitChef bedoeld?

FitChef is bedoeld voor mannen en vrouwen die fit willen worden en blijven. Er zijn veel mensen die denken of ervaren dat gezond eten een dagtaak is die hun leven beheerst.

Dat probeert FitChef weg te nemen en te voorkomen. Het is speciaal gemaakt om iedereen te laten zien dat gezond eten uit meer bestaat dan alleen, kip, rijst en broccoli.

Het is dus ook een prima kookboek voor niet sporters. Er staan gewoon veel gezonde recepten in voor elk moment van de dag. Er staat ook recepten in zonder vlees of vis, dus geschikt voor vegetariërs.

Wat gebeurd er na betaling?

Waar wij van FlitsendFit altijd veel vragen over krijgen én wat we zelf natuurlijk ook érg belangrijk vinden, is wat er gebeurd nadat je hebt betaald.

Nadat je hebt betaald voor FitChef, krijg je direct netjes een bevestiging in je mailbox dat  de betaling is ontvangen en dat het boek wordt verstuurd.

De levertijd van het boek staat op één werkdag.

Persoonlijke FitChef Review, ervaringen en mening

Nu ik al best veel verteld hebt over wat FitChef nu eigenlijk is, ga ik beginnen aan mijn persoonlijke FitChef review. Ik zal mijn ervaringen en mening met je delen in dit hoofdstuk.

Allereerst wil ik iets zeggen over het boek zelf, hierna zal ik je wat meer vertellen over mijn persoonlijke resultaten in de keuken met FitChef.

Het 246 pagina's tellende boek

Mijn boek arriveerde zoals beloofd, in een dag, 23 uur na dat ik het had besteld.

Wanneer je het boek voor het eerst in je handen hebt, merk je direct dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving.

De harde kaft en de eerste pagina's geven je direct veel vertrouwen voor de rest van de inhoud. Het kan iets kinderlijk overkomen door de vele afbeeldingen, maar dit is toch echt wel handig hoor!

Naast alle recepten voor elk moment van de dag, bevat het verrassend veel achtergrond informatie over gezonde voeding, iets wat ik niet direct had verwacht.

Er staat zelf een manier in om je calorie inname te berekenen. Dit is vooral handig voor mensen die met behulp van FitChef willen gaan afvallen.

Het is echt een verademing als je het vergelijkt met andere boeken die gooien met moeilijke termen en weet ik veel wat allemaal. De passie voor gezond eten van de auteur, Mark van Oosterwijck, kun je echt merken.

Persoonlijke resultaten met FitChef

Ik hoorde van het FitChef via iemand bij de sportschool. Ik ben een vechtsporter en was toe aan iets anders dan kip en rijst.

Om op gewicht te blijven moet ik veel gezonden eiwitrijke gerechten bereiden, dit valt soms niet mee. Van FitChef heb ik vooral geleerd dat er ook enorm veel eiwitrijke tussendoortjes en ontbijten zijn.

Zo ben ik in plaats van 4 dagen in de week kip met rijst te eten, overgegaan naar "normale" maaltijden in de avond en gebruikt ik de eiwitrijke recepten uit FitChef meer voor het ontbijt en tussendoortjes. Deze maak ik dan een dag van te voren.

Omdat ik hierdoor ook beter ontbijt, merk ik sinds kort dat ik meer energie heb in de avond. Vooral na mij maaltijden heb ik geen "dip" meer. Erg positieve resultaten dus, blij verrast.

Wat vinden anderen van Fitchef?

Goed, ik ben persoonlijk erg positief, maar wat vinden andere gebruikers van het FitChef boek? Ik ging even op onderzoek uit en kwam het volgende tegen.

Hij boek heeft vooral via Facebook enorm veel ervaringen ontvangen.

Haki zei bijvoorbeeld:

Ervaringen Fitchef kookboek

Femke was er ook wel blij mee:

Meningen Fitchef kookboek

Ik heb van de honderden reacties maar een handje vol negatieve reacties kunnen vinden.

Dit ging echter meestal over levertijd, waarschijnlijk kwam dit gewoon door het post bedrijf en niet door de mensen van FitChef.

Prijs Fitchef

Wat je natuurlijk ook wel graag wilt weten: Wat gaat dit me kosten? De prijs van FitChef is 37,95,- euro wat ik een prima prijs vind voor een hardcover boek dat direct verzonden wordt als je besteld.

Het is de prijs dan ook zeker waard. Vooral omdat ik in het verleden wel eens mindere kookboeken heb gehad voor meer geld, terwijl dit ook nog eens e-books waren.

100% tevredenheidsgarantie

Wat ook nog leuk is om te weten: FitChef kent een 100% tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat als je niet tevreden bent met het boek om welke reden dan ook, je het terug kunt sturen.

Je krijgt dan uiteraard ook gewoon je geld terug gestort op je rekening.  Hier gaat Mark echt niet moeilijk over doen.

FitChef kopen of niet? (+kortingslink)

Op deze pagina heb je mijn eerlijke review kunnen lezen. Zoals je misschien al door hebt ben ik erg enthousiast over het boek.

Mocht jij nog twijfelen wil ik je even herinneren dat er een 100% tevredenheidsgarantie is. Dit geeft wel aan dat Mark echt veel vertrouwen heeft in zijn product. De reacties liegen er dan ook niet om.

Ik zou dit boek dan ook zo aan vrienden en familie aanraden. Het maken van lekkere en gezonde recepten om fit te worden was nog nooit zo makkelijk.

FitChef kopen doe je nu via deze kortingslink.


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten