Benieuwd naar de Smoothie Afslankbijbel van Happy Healthy? Grote kans dat je dat bent, anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina.

Misschien ben je op zoek naar groene smoothie recepten of ben je gewoon wat inspriatie nodig?

Dat komt dan mooi uit. Op deze pagina zal ik je namelijk mijn ervaringen vertellen met de een "Alles over groene smoothies" receptenboek. Lees dus snel verder!

[toc]

Wat is de Smoothie Afslankbijbel?

De Smoothie Afslankbijbel is een boek vol met informatie, tips en natuurlijk recepten voor smoothies.

Het is een vernieuwde aanpak volledig gebaseerd op het goed maken van gezonden smoothies op de juiste tijdstippen van de dag.

Bij de de standaard diëten komt het jojoën nogal vaak voor. Dit komt vaak doordat ze zo streng, en amper vol te houden zijn.

Door simpel te bereiden smoothie recepten te gebruiken voor het afvallen is resultaat vrij snel binnen handbereik.

Wie is de maker van de Smoothie Afslankbijbel?

De Smoothie Afslankbijbel is gemaakt door Oscar Helm, drijvende kracht achter het team achter HappyHealthy. Dat is één van de grootste blogs in Nederland als het gaat om afvallen en gezondheid.

Zeker geen onbekende dus in het wereldje van het afvallen. Happy Healthy zijn onder andere bekend geworden door de Afslank Receptenbijbel, waar wij op deze site al eerder een review over hebben geschreven.

Met de kennis en kunde van de makers zit het dus wel goed. De Afslank Receptenbijbel is inmiddels één van de bestverkochte dieet boeken van de Benelux!

Wat gebeurd er nadat ik heb betaald?

Waar we altijd veel vragen over krijgen is over wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald via PayPro. PayPro is een betrouwbare en bekende betaaldienst die is aangesloten bij de Nederlandsche Bank (en dat kan niet zomaar).

Toen ik had betaald kreeg ik vrijwel direct een mailtje met daarin een factuur en een link naar de  Smoothie Afslankbijbel download (pdf). Je kan dus vrijwel direct beginnen met  groene smoothies maken na betaling.

Als je er voor kiest om ook de hardcover te bestellen, wordt deze direct verstuurd mits je voor 18:00 hebt besteld.

Voor wie zijn de groene smoothie recepten in het boek?

De groene smoothie recepten uit de Smoothie Receptenbijbel zijn voor iedereen die wil leren hoe je simpel en snel gezonde groene smoothies kunt maken.

Er staan meer dan 100 groene smoothie recepten in, dus ook voor bijvoorbeeld diabetes patiënten.

Ook al weet je al een paar recepten van smoothies, met de kennis in dit boek kun je de smoothies nog lekkerder en gezonder maken met een paar trucjes.

Mijn Smoothie Afslankbijbel review, ervaringen en mening

Goed, nu je wat meer weet over wat en waarvan de Smoothie Receptenbijbel precies is, is het tijd voor onze review. Laten we beginnen ben de inhoud en vormgeving van het boek.

Inhoud & vormgeving

Met de vormgeving is op zich niet mis. Misschien zijn de foto's inderdaad wat over de top. Maar heeft dit invloed op de kwaliteit van de recepten? Nee dus.

Er staan gewoon tientallen gezonde groene smoothie recepten in. Waar je een levenslang genoeg aan zult hebben. Wij hoeven in ieder geval nooit meer uren te zoeken op het internet na goede smoothie recepten!

Alles over groene smoothies pdf download

Bonussen bij het boek

Bij het boek zitten ook nog 4 bonussen, wat op zich wel apart is voor de prijs die je ervoor betaald. Het zijn wat specifieke recepten en schema's die op zich wel handig kunnen zijn.

50 Gezonde Fruit Smoothies

Een pdf met 50 recepten + hoe je fruit smoothies maakt met de helft van de calorieën van normale fruitsmoothies.

Het Smoothie Dieet Schema

Een schema die je kunt invullen als richtlijn bij je eigen dieet.

Afslanken Met Fruitsmooties + recepten

Informatie en supertips over hoe je fruit smoothies kunt inzetten om af te vallen.

Het Ultieme Afslank Programma

Dit is een programma met video's waar je maandelijks voor moet betalen, maar krijg je de eerste maand gratis. Ideaal voor mensen die echt met afvallen bezig willen.

Je kunt dit dus uitproberen als je hulp zoekt bij het afvallen. Afmelden moet via e-mail.

Mijn resultaten

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het hele gedoe met de blender elke dag niet echt iets voor mij is. Ik heb dan ook niet echt een dieet nodig.

De  gezonde avondsnacks die ik bijna elke avond maak (vooral voor het weekend) komen al uit de Afslank Receptenbijbel. Hier passen die smoothies toch niet echt bij.

Wat ik wel al heb gemerkt is dat ik smoothies als ontbijt wel kan waarderen. Meestal maak ik van een bepaalde smoothie genoeg voor twee morgens. Dit bevalt goed en ben ook van plan dit elke week vol te houden.

Als ik met een flinke smoothie (spinazie) ontbijt, heb ik bijna tot een uur of 2 een vol gevoel, afhankelijk waar ik mee bezig ben. Kortom, een waardevolle aanvulling op mijn wekelijkste voedingspatroon.

Andere ervaringen met de Smoothie Afslankbijbel

Het is natuurlijk ook wel mooi om te weten wat anderen zowel van de Smoothie Afslankbijbel vinden. Ik ging even op onderzoek uit en kwam het volgende tegen.

Marta schreef bijvoorbeeld:

Ik maak nu meer sappen, snack minder en hou meer vrije tijd over voor oefeningen en andere activiteiten. Ik weet dat, zodra mijn resultaten nog beter zijn er mensen zullen vragen: “hoe heb je dat gedaan? “Weight Watchers? Atkins? South Beach? Geen van bovenstaande - Ik voel me geweldig! Hartelijk dank voor je e-boek.

Danita heeft minder verlangens naar zoetigheid door de smoothies:

Ik hou mezelf onder controle en heb geen bijzondere verlangens naar zoetigheid dankzij mijn nieuwe chocolade smoothie recept (uit je boek!). Ik heb smoothies aan mijn vrienden aanbevolen! Dankje Oscar!.

Voor een groot deel positief dus.

Natuurlijk waren er ook wel wat negatieve reacties. Er zijn wat mensen die stellen dat de afbeeldingen in het boek niet overeen komen met de recepten.

Wij denken dat dat komt omdat deze afbeeldingen vooral gemaakt zijn door marketing bureau's en dat het inderdaad wel afwijkt.

Dit is natuurlijk zo bij elke vorm van reclame. Wij zullen in deze review wat van deze afbeeldingen gebruiken, dan kun je zelf oordelen.

Smoothie Afslankbijbel prijs

Wat ook niet onbelangrijk is, is natuurlijk de prijs. Je kunt al beginnen met de Smoothie Afslankbijbel voor 19,97,- euro. Nog geen twee tientjes dus.

Dat is op zich niet veel geld voor meer dan 100 groene smoothie recepten en de bonussen met een smoothie afslankplan.

Smoothie Afslankbijbel pdf download

Voor de digitale versie van het boek, een E-book betaal je dus 19,97,- euro. Hierbij krijg je ook de vier eerder besproken bonussen. Je krijgt dus geen fysiek boek bij deze optie.

Smoothie Afslankbijbel pdf + hardcover

Wil je de Smoothie Afslankbijbel in pdf en hardcover? Dat kan!

Misschien heb je wel geen tablet of smartphone of wil je gewoon een mooie aanvulling voor je boekenkast.

Dit kost een tientje extra:  29,97,- euro. De verzending is gratis.

60 dagen uitproberen

Wat ook bijzonder is dat je het boek 60 dagen kunt uitproberen. Normaal is dit dus 30 dagen. Dit geeft wel aan de de schrijvers overtuigd zijn van de recepten.

Mocht je niet tevreden zijn met het product, kunt binnen 60 dagen dus zonder gedoe je twee tientjes terug vragen door een mailtje te sturen.

Smoothie Afslankbijbel kopen (+kortingslink!)

Is die Smoothie Afslankbijbel iets voor jou?

Wij van FlitsendFit.nl hoeven in ieder geval niet meer eindeloos te zoeken op internet na goede smoothie recepten, en dat is fijn.

Als jij dit ook niet meer wilt raad ik je aan om het boek gewoon te proberen. Je hebt namelijk niets te verliezen door de 60 dagen niet-goed-geld terug garantie.

Via onderstaande knop kun je de Smoothie Afslankbijbel 60 dagen risicovrij proberen via onze speciale kortingspagina.

Smoothie Afslankbijbel kopen? Dat je via onderstaande kortingspagina!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten