Benieuwd naar De Natuurlijke Detox van Irene Lelieveld? 

Grote kans dat je dat bent als je op deze pagina bent aanbeland. Misschien ben je wel van plan om aan de slag te gaan met dit product maar ben je eerst even via Google gaan zoeken naar reviews. 

Het kan ook zijn dat je gewoon nog even wat meer wil weten over deze detox methode. Hoe dan ook, op deze pagina ga ik mijn De Natuurlijk Detox review, ervaringen en mening met je delen. 

Wij zijn kortgeleden namelijk gestart met deze methode en kunnen je er dus  van alles over vertellen. Lees dus snel even verder!

[toc]

Wat is De Natuurlijke Detox?

Voordat ik je mijn review van De Natuurlijke Detox ga vertellen, wil ik je eerst wat meer vertellen over het product zelf. 

De Natuurlijk Detox is gemakkelijk leesbaar E-book met informatie om je lichaam te ontgiften. Het is een complete detox of "resetkuur" van twaalf weken waarin je je lichaam volledig kunt ontgiften.

Het programma bestaat uit vier onderdelen waarover ik verderop in dit artikel meer over zal vertellen.

De Natuurlijke Detox review en ervaringen

Gedurende de twaalf weken ga je anders leren eten en bewegen. Je  gaat meer aandacht besteden aan je zelf en extra ontspanning. Alles in De Natuurlijke Detox is erop gericht om je lichaam te zuiveren.

Het lichaam ontdoen van afvalstoffen die kunnen zorgen voor stress en een uitgeput gevoel. Door deze detox krijg je weer meer energie. Ook leer je hoe je ook na de twaalf weken met goede voeding je beter dan ooit kunt blijven voelen.

Wie is Irene Lelieveld, de maker van De Natuurlijke Detox?

Wat ook altijd wel goed is om te weten is wie de maker van een product is. 

In het geval van De Natuurlijk Detox is dat Irene Lelieveld. Irene is kinesiologisch voedingstherapeute en auteur. Ze is vanaf 1997 actief met voeding en gezondheid.

Irene heeft inmiddels al jarenlang een goed lopende praktijk waar ze mensen helpt met overgewicht en andere klachten en kwalen. Voeding als medicijn is haar motto.

De Natuurlijke Detox is dan ook ontstaan uit een schat van praktijkervaring.

In haar praktijk kreeg ze vanaf het jaar 2000, steeds meer mensen die niet meer konden afvallen en erg gestrest waren. 

Met dit product heeft ze inmiddels al honderden mensen van klachten als hoofdpijn, gespannen spieren en buikklachten afgeholpen.

Ook mensen die last hebben van een lichte burn-out blijven veel succes te halen.

Irene Lelieveld wie is dat

Irene Lelieveld

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Waar ik altijd veel vragen over krijg is, wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald. 

Zoals je misschien al weet gaat het bij dit product om een digitaal boek, ook wel een een E-book genoemd.

Nadat je hebt betaald krijg je een link toegestuurd naar een ledengedeelte waar je het boek direct kunt downloaden in PDF formaat. Je krijgt dus geen fysieke versie van het boek thuisgestuurd!

Je kunt het dus bekijken op je computer, smartphone of tablet. De betaling gaat via het welbekende en betrouwbare PayPro. Dit is een Nederlandse betalingsdienstverlener. Je kunt betalen met bijvoorbeeld iDeal of Paypal. 

Nadat je hebt betaald heb je dus eigenlijk binnen een paar minuten toegang tot het boek en de bonussen. 


Mijn eerlijke De Natuurlijk Detox review, ervaringen en mening

Goed, nu je wat meer weet over wat De Natuurlijke Detox precies is, zal ik je mijn review en ervaringen vertellen. 

Laten we starten met de inhoud in vormgeving  van het E-book.

Inhoud en vormgeving

Wat staat er eigenlijk allemaal in dit boek? Dit is waarschijnlijk wat je je afvraagt. 

Dat zal ik je even in het kort vertellen. Dan weet je een beetje waar je aan toe bent. Het is goed om te weten dat het in totaal uit vier verschillende delen bestaat, namelijk:

  1. Ontgiften
  2. Zuurbalans
  3. Bijnieruitputting
  4. Overgewicht

Dit zijn de vier onderwerpen waarover veel waardevolle informatie over te vinden is in dit boek. Dit zijn de vier pijlers voor een succesvolle detox. Het eerste deel geeft je informatie over hoe je lichaam eigenlijk afvalstoffen kwijt raakt en hoe het "zelfgenezingsmechnisme" van je lichaam precies werkt. 

Verder wordt er ingegaan op je zuurbalans, iets wat belangrijk is voor je lever. Allemaal onderwerpen waar ik zelf nog niet veel over had gelezen en normale dieet boeken. 

de natuurlijke detox download pdf

Wanneer je het boek voor de eerste keer bekijkt kun je direct zien dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving. Alles ziet er mooi en overzichtelijk uit. Het leest prettig door goed gebruikt van kleuren en contrast. 

De recepten zijn simpel en mooi van structuur en de gerechten zijn makkelijk te bereiden. De recepten zijn echter ook niet het belangrijkste, of het doel van die E-book. Dat is de waardevolle informatie over het ontgiften van je lichaam.

Mijn resultaten

Voordat ik aan deze detox begon leek me die twaalf weken best lang. 

Wanneer je echter bezig bent en meer kennis hebt van het onderwerp, zul je begrijpen dat dit niet zo maar een kuurtje is maar het begin van een hele andere levensstijl.

Een vooral gezondere levensstijl waarbij je je lichaam meer respecteert en je weet wat goed en niet goed is voor je vitale organen als je level en nieren.  

Ik voelde me na een week of drie al een stuk energieker heb zonder veel problemen de detox afgrond. De recepten zijn goed maar niet speciaal. 

De Natuurlijke Detox prijs en kopen

Voor deze waardevolle detox informatie betaal je 19,- euro. En dat was het me zeker wel waard. 

Dit aankoopbedrag is helemaal niet hoog als je kijkt naar de informatie en de recepten die je ervoor terug krijgt. Het is kennis die je leeftijd zomaar is kan verhogen. Daar kun je dus niet echt een prijs aanhangen.

Heb ik je net zo enthousiast gemaakt voor De Natuurlijke Detox als ik dat ben? Aarzel dan niet en bestel het E-book direct via onderstaande kortingslink.

De Natuurlijke Detox review en ervaringen

De Natuurlijke Detox kopen? Dat doe je via onderstaande kortingslink!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten