Benieuwd naar 20 Dagen Suikervrij van Ria Kamelle? 

Grote kans van wel als jij deze pagina hebt gevonden. Misschien sta je wel op het punt om hiermee te beginnen maar ben je toch nog even via Google gaan zoeken naar reviews, ervaringen en meningen van 20 Dagen Suikervrij. 

Het kan ook zijn dat je toevallig op deze pagina terecht bent gekomen en het je wel interessant lijkt om een tijdje zonder suiker te eten om wat gewicht kwijt te raken. 

Hoe dan ook, op deze pagina vertel ik je mijn eerlijke review over dit product. Ik ben namelijk een aantal weken geleden zelf aan de slag gegaan met de recepten en kan je er dus van alles over vertellen.  Lees dus snel even verder!

[toc]

Wie is de maker van 20 Dagen Suikervrij - Ria Kamelle?

Voordat ik je mijn review en ervaringen van 20 Dagen Suikervrij ga vertellen, wil ik je eerste even iets vertellen over de auteur Ria Kamelle. 

Ria is zeker geen onbekende in gezondheidswereld. Ze heeft verschillende producten gemaakt. Producten die vooral gefocust zijn op het helpen van vrouwen in de overgang. Haar exacte functie heet ook wel "overgangsconsulente". 

Ria Kamelle 20 dagen suikervrij boek auteur

Met dit suikervrije recepten boek slaat ze een zijweg in. Een zijweg waar veel mensen tegenwoordig veel baat bij hebben. Ria heeft dit product dan ook vanuit haar eigen ervaringen en met de ervaringen van cursisten samengesteld. 

Naast het 20 Dagen Suikervrij boek is Ria schrijver van de Slank door Overgang en Overwin je Overgang boekenserie. 

Wat is 20 Dagen Suikervrij?

Goed, nu je weet wie de maker is van dit product, zal ik je vertellen wat het nou eigenlijk is. 

20 Dagen Suikervrij is een methode waarmee je minimaal 20 dagen lang suikervrij kunt eten. Het is een volledig online programma en is dus 100% digitaal. 

Het heeft een duidelijk begin en eind. Je volgt 20 dagen lang de speciale suikervrije recepten volgens een speciaal dagmenu. 

20 Dagen Suikervrij pdf download

20 Dagen Suikervrij boek startersgids + bonussen 

In totaal bevat het 20 Dagen Suikervrij boek meer dan 50 suikervrije recepten die in minder dan 30 minuten klaar te maken zijn.

Dit zonder rare supplementen of vreemde en dure poeders. Alleen 100% natuurlijke producten. 

Verder krijg je nog vele leuke bonussen en toegang tot een ledengedeelte, waar ik je in mijn persoonlijke 20 Dagen Suikervrij review meer over zal vertellen. 

Voor wie is 20 Dagen Suikervrij bedoeld?

Je hebt misschien al eerder in dit artikel gelezen dat de maker van 20 Dagen Suikervrij - Ria Kamelle - overgangsconsulent is van beroep. 

Het is dan ook niet zo moeilijk om na te gaan voor wie dit product in de eerste instantie bedoeld is. Het is bedoel voor vrouwen over de 40, die moeite hebben om van suiker af te blijven. Vrouwen die moeite hebben om af te vallen en een buikje beginnen te krijgen.

Toch is 20 Dagen Suikervrij volgbaar voor iedereen. Ria geeft echter ook een stukje persoonlijke support wat natuurlijk niet echt loopt als je niet in haar "vrouwen richting de overgang" doelgroep valt. 

Het programma en de recepten zijn wel gewoon normaal en prima eetbaar voor het gehele gezin. Ook kunnen er gemakkelijk glutenvrije aanpassingen worden gemaakt. 

Wat gebeurd er precies na betaling?

Na betaling via de kortingspagina (knop onder aan deze pagina) krijg je vrijwel direct netjes een mailtje van PayPro dat de betaling is gelukt + factuur. 

PayPro is een betrouwbare veelgebruikte Nederlandse betalingsdienstverlener. Je kunt gewoon betalen via bijvoorbeeld iDeal of Paypal.

Verder krijg je natuurlijk een mailtje van Ria met daarin de gegevens die je nodig bent om toegang te krijgen tot het 20 Dagen Suikervrij ledengedeelte. In dit speciale ledengedeelte kun je alle boeken direct downloaden. 

Na betaling kun je dus eigenlijk binnen een paar minuten aan de slag met de suikervrije recepten.

Mijn eerlijke 20 Dagen Suikervrij review, ervaringen en mening

Goed, nu je wat meer weet over 20 Dagen Suikervrij in het algemeen is het tijd voor mijn persoonlijk review. 

Laten we beginnen met de inhoud en vormgeving van het 20 Dagen Suikervrij boek en het ledengedeelte. 

Inhoud en vormgeving

Het zijn stuk voor stuk mooie uitgebreide recepten e-books. Als je het voor het eerst ziet kun je zien dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving. Dit waren we ook wel gewent van Ria Kamelle - en terecht - met al haar ervaring mag dat eigenlijk niet meer misgaan. 

Alles is goed te vinden en de recepten zijn overzichtelijk en niet te moeilijk. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van afbeeldingen en natuurlijk de ingrediënten en bereidingswijzen. 

Bonussen

Naast de standaard 20 Dagen Suikervrij startersgids krijg je ook nog een aantal bonussen. In totaal bestaat 20 Dagen Suikervrij dus uit zeven onderdelen, namelijk:

  • Startersgids 20 Dagen Suikervrij 
  • 10 Suikervrije Dranken 
  • 10 Suikervrije Lekkernijen 
  • Boodschappenlijstjes
  • Motivatie E-Mails
  • Facebook Community

Dit alles is te vinden en direct te downloaden in pdf formaat via het ledengedeelte. Ik was vrij verrast over alle extra's en waarom deze niet allemaal gebundeld waren. 

Ria heeft dit gedaan zodat je wat meer bewustwording voor jezelf creëert.

De bonus recepten zijn dan wel suikervrij maar niet bedoeld om dagelijkst te eten of te drinken. Snoepen MAG dus gewoon en KAN zonder suiker!

20 Dagen Suikervrij ledengedeelte

Hieronder zie je ongeveer hoe het ledengedeelte van 20 Dagen Suikervrij eruit ziet. 

Zoals je kunt zien is alles vrij simpel en overzichtelijk en kun je met één druk op de knop ook contact op nemen met Ria. 

20 Dagen Suikervrij ledengedeelte

Zo ziet het speciale ledengedeelte er uit... 

20 Dagen Suikervrij prijs

De prijs voor van het volledige 20 Dagen Suikervrij pakket is 49,- euro, wat ik het meer dan waard vind. 

Voor deze prijs krijg je direct toegang tot de complete startersgids, bonus recepten, motivatie e-mails, facebook community en levenslang updates. 

Sowieso vind ik de prijs voor dit soort dingen niet enorm relevant. Hoeveel is het jouw waard om dat buikje weg te werken? Eindelijk de hunkering naar suiker onder controle te hebben? Je energieker en gezonder te voelen?

Dat lijkt me onbetaalbaar.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Op 20 Dagen Suikervrij zit een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dat houdt in dat als jij om wat voor reden het product niet is wat je ervan had verwacht, je geld terug kan krijgen. Een mailtje en je krijgt het volledige bedrag terug. Daar gaat Ria echt niet moeilijk over doen...

Hierdoor loopt je dus geen risico op een miskoop of wat dan ook. Je hebt niets te verliezen en een leven zonder suikerverslaving te winnen!

20 Dagen Suikervrij kopen (+Kortingslink!)

Net zo enthousiast als ik na deze 20 Dagen Suikervrij review en wil je direct aan de slag? 

Via onderstaande kortingslink kan dat vrijwel direct.

20 Dagen Suikervrij is absoluut elke euro waard en geeft je alles om je lichaam onder controle te houden als het gaat om gezond eten. Dankzij de niet-goed-geld-terug garantie kun je het eigenlijk gewoon 30 dagen gratis uitproberen

20 Dagen Suikervrij kopen?

Dat doe je vandaag via onderstaande kortingslink!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten