Het is weer tijd voor een nieuw review, en niet zomaar eentje. Het is namelijk de Yoga Stap voor Stap review. Deze zeer populaire Yoga voor beginners cursus van Happy with Yoga schijnt is wel besproken en schijnt erg goed te zijn.

Is dit ook echt zo? Wij zochten het voor je uit. Misschien wil je zelf wel met Yoga beginnen maar heb je moeite om een goed ritme te vinden. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar wat meer Yoga oefeningen voor beginners. 

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je vertellen wat je de inhoud is van deze cursus. Benieuw of het iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat is Yoga Stap voor Stap? 

Voordat ik aan mijn review van Yoga Stap voor stap ga beginnen, wil ik je eerst even vertellen wat het nu precies is. 

Yoga Stap voor Stap is een online Yoga cursus voor beginners en licht gevorderden. In deze cursus worden alle basishoudingen en technieken besproken en voorgedaan. 

Door aan de slag te gaan met de cursus kun jij thuis in je eigen tempo alle basistechnieken van het Yoga leren. Het is precies het programma dat de makers zelf hadden willen volgen toen zij een paar jaar geleden nog beginners waren. 

De houdingen uit Yoga Stap voor Stap zijn erg toegankelijk en kun je gewoon thuis vanuit je woon- of slaapkamer mee doen. 

Door wie is Yoga Stap voor Stap gemaakt?

Wat ook wel belangrijk is om te weten is wie er achter een product zit. 

De makers van deze Yoga Stap voor Stap cursus zijn de mensen achter het succesvolle Yogaplatform Happy with Yoga. Het zijn Rolf van Balen en Melanie Poldervaart. 

Rolf en Melanie volgden een aantal jaar terug per toeval een Yoga les in New York. Ze waren zo positief verrast na deze les dat ze bij terugkomst in Nederland ook lessen gingen volgen. 

Als snel werd en een passie en begonnen ze een online Yogaplatform. Met deze kennis zijn ze ook curssussen gaan aanbieden. 

Hij fijne van Yoga vinden ze dat je door Yoga echt het gevoel krijgt dat je leeft. Dat de automatisch piloot even uit staat. Verder zijn de lichamelijke voordelen, zoals een sterker en fitter lichaam, geen schouder- nek en of rugklachten, ook mooi meegenomen.

Rolf van Baalen

Rolf van Baalen

Voor wie is deze Yoga Stap voor Stap cursus bedoeld?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die graag met Yoga willen beginnen, maar niet zo goed weten waar ze moeten beginnen. 

De makers van deze cursus weten maar al te goed dat dit best lastig kan zijn. Ook zij waren ooit beginners en zagen door de bomen het bos niet meer.

Af en toe een video op YouTube met een random oefening of techniek was toch echt niet voldoende. Het is ook de ideale cursus voor mensen die al zijn begonnen met Yoga (bijvoorbeeld met YouTube video's) maar een beetje het gevoel hebben dat ze de echte basis missen.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald voor de cursus?

Ik krijg altijd veel vragen wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald. 

Nou, dat zal ik je ook voor dit product vertellen. Nadat je hebt betaald krijg je vrijwel direct een bevestiging van PayPro, een betrouwbare Nederlandse ( uit Groningen) betaaldienstverlener. Hierin zit de factuur en wat bedrijfsgegevens. 

Daarnaast krijg je ook snel een welkoms mailtje van het Happy with Yoga team. Je krijgt links en informatie over hoe je bij het geheime ledengedeelte kunt komen. Je krijgt ook direct een uitnodiging voor de geheime en openbare Facebook pagina's.

Je kunt dus eigenlijk een paar minuten nadat je hebt betaald aan de slag met deze online Yoga cursus. 

Mijn eerlijke Yoga Stap voor Stap review, ervaringen en mening

Goed, nu ik je heb verteld wat deze cursus inhoud, wil ik je graag mijn review, ervaringen en mening gaan vertellen. 

Laten we beginnen met de inhoud van de cursus en de vormgeving. 

Inhoud en vormgeving

Het ledengedeelte zit logisch in elkaar en heeft de zelfde stijl als de website. 

Alles straalt, net als het Yoga zelf, rust uit. De lessen kun je meerde malen volgen als je iets niet goed hebt mee gekregen. Via een stappenplan kun je op een zeer laagdrempelige manier de basis van het Yoga leren. 

Wanneer je alles voor het eerst bekijkt, kun je ook zien dat er veel aandacht is besteed aan vormgeving en gebruikersgemak. Dat is altijd goed om te zien. 

yoga stap voor stap videos downloaden

Yoga Stap voor Stap downloaden pdf en video's

Wat krijg je nu precies bij de cursus?

Ik heb het allemaal even voor je op een rijtje gezet. Je krijgt:

  • 9 volledige Yoga training video's van ongeveer een uur
  • Een Ebook voor beginners met de 25 belangrijkste houdingen en tecknieken
  • Een BONUS les met de filosofie achter het Yoga
  • Toegang tot alle geheime groepen en de community

Al met al leer je alle basis technieken van het Yoga op een duidelijke en toegankelijke manier.

Dit heeft Melanie goed gedaan in de video's. Je kunt ook zien waar je gebleven was als je een keer midden in een les opeens weg moet.  Zo weet je zeker dat je alle technieken stap voor stap leert. 

Mijn resultaten

Ik was geen totale beginner met het Yoga. Toch ben ik er met deze cursus achter gekomen dat mijn basis nog niet optimaal was. 

Vooral van de lessen en tips op het gebied van ademhaling heb ik nog veel bij kunnen leren. Zoals je misschien al weet is ademhaling enorm belangrijk bij het Yoga. 

Yoga is voor mij echt een onderdeel van mijn leven geworden. Een onderdeel van mijn routine op de zaterdag. Door regelmatig aan Yoga te doen heb ik minder last van mijn polsen en schouders nadat ik langere tijd achter de computer heb gezeten. 

Ook merk ik dat ik veel meer kracht heb bij de simpelste dagelijkse bezigheden. Opstaan van de bank, traplopen en ga zo maar door. 

Yoga Stap voor Stap prijs

De prijs van Yoga Stap voor Stap is 57,- euro, wat het naar mijn mening wel waard is.

Het is niet al te veel geld voor meer dan 9 uur aan videomateriaal + alle bonussen, tips en groepen waar je toegang tot krijgt. Dit is toch echt wel weer zoiets waar je je hele leven plezier van zult hebben.

 Je zult merken dat je door regelmatig Yoga een stuk sterker wordt.

Het is ook niet zo dat je na een tijdje opeens geen toegang meer hebt. Je kunt de cursus zo vaak mogelijk volgen als je wilt en hebt gewoon levenslang toegang. 

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Twijfel je nog of Yoga Stap voor Stap wel iets voor jou is? 

Deze cursus kent namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit betekent dat als je binnen 30 dagen besluit dat het toch niets voor jou is, je met één mailtje gewoon direct het geld terug krijgt. 

Daar gaan Rolf en Melanie echt niet moeilijk over doen. Ze hebben enorm veel vertrouwen en wat ze gemaakt hebben en willen dan ook alleen 100% tevreden klanten.

Yoga Stap voor Stap kopen (+Kortingslink!)

Lijkt deze Yoga cursus je wat? Hopelijk bent jij net zo enthousiast geworden als ik. 

Dit is het product door Yogi's voor Yogi's. Een cursus die gemaakt is aan de hand van eerlijke persoonlijke ervaringen. De ideale stap als je graag thuis stap voor stap wilt beginnen met Yoga.

Vergeet niet dat je de cursus 30 dagen kunt uitproberen. Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop of wat dan ook. Yoga Stap voor Stap kopen doe je via onderstaande kortingslink. 

yoga stap voor stap kopen pdf download

Yoga Stap voor Stap kopen? Dat doe je nu via onderstaande kortingslink!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten