Strakke Buik Bijbel pdf review en download?

Wanneer jij deze pagina hebt gevonden is de kans groot dat jij opzoek bent naar reviews, ervaringen en meningen over de Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm. 

Misschien ben je wel benieuwd of deze strakke buik methode wel iets voor jou is. Het kan ook zijn dat je graag gebruikt wilt maken van de kortingslink onderaan deze pagina.

Hoe dan ook, ik besloot een aantal maanden geleden aan de slag te gaan met de Strakke Buik bijbel en kan je er dus van alles over vertellen. 

[toc]

Wat is de Strakke Buik Bijbel?

Voordat ik je mijn review en ervaringen ga vertellen, wil ik je eerst even vertellen wat de Strakke Buik Bijbel nu eigenlijk is. 

De naam zegt het natuurlijk al een beetje. De Strakke Buik Bijbel is een methode in boekvorm digitaal en fysiek waarin beschreven staat hoe je een strakke buik kunt krijgen. 

Een strakke buik krijgen is een combinatie van training en voeding. Deze relatie tussen deze twee komt samen in de Strakke Buik Bijbel.

Wie is de maker van de Strakke Buik Bijbel?

De maker van de Strakke Buik Bijbel is zeker geen onbekende in de wereld van gezonden eten en afvallen. 

Het is namelijk Oscar Helm. Oscar is onder meer van de zeer succesvolle Afslank Receptenbijbel. Een receptenboek die sinds kort ook fysiek verkrijgbaar is. 

Oscar is specialist op het gebied van afvallen en is al bijna z'n hele leven bezig met de relatie tussen voeding, sport en afvallen. 

Oscar Helm foto

Oscar Helm

Happy Healthy en Oscar Helm

Ocsar Helm is ook dé man achter het welbekende website van Happy Healthy + blog. 

Op zijn blog staan allerlei handige tips en lekkere gratis recepten (kijk zelf maar). Je kunt er ook informatie vinden over zijn andere producten en projecten. 

Voor wie is de Strakke Buik Bijbel pdf bedoeld?

De Strakke Buik Bijbel is voor iedereen die graag met op een bewezen manier bezig wil met het werken aan een strakkere buik.

Het is een methode speciaal voor mensen die niet veel tijd hebben om elke dag een paar uur naar de sportschool te gaan. 

Zie jij je hier zelf in? Dan kan deze bijbel zomaar eens de oplossing voor je zijn. 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Veel mensen willen graag even weten wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald voor de Strakke Buik Bijbel. Zo weet je ook zeker dat Oscar Helm zeker geen oplichter is. 

Wanneer je hebt betaald krijg je direct toegang tot een geheim gedeelte waar je de Strakke Buik Bijbel pdf download voor je klaar staat. Op deze pagina krijg je ook toegang tot de bonussen. 

Je kunt het bestand direct openen op je computer en dus binnen een paar minuten de eerste stappen zetten naar een platte buik. Je mag het ook printen of op bijvoorbeeld een tablet of telefoon zetten. 

Mijn eerlijke Strakke Buik Bijbel review, ervaringen en mening

Goed, nu je wat meer weet over wat het product is en door wie het is gemaakt, ga ik beginnen aan mijn eerlijke review, ervaringen en mening. 

Laten we beginnen met het bespreken van de inhoud en de vormgeving van de Strakke Buik Bijbel. 

Inhoud en vormgeving Strakke Buik Bijbel pdf

Als je de Strakke Buik Bijbel voor het eerst te zien krijgt, merk je direct dat ook hier veel aandacht is besteed aan de vormgeving. 

Alle informatie staat logisch bij elkaar en lees lekker weg. Aan informatie geen gebrek.

De oefeningen in de Strakke Buik Bijbel kun je gewoon thuis doen. Je hoeft er dus niet apart voor naar de sportschool. De oefeningen moet je drie keer in de week uitvoeren voor optimaal resultaat, wat dus niet echt veel is.

buikspieren trainen apparaat

Naast de oefeningen staan er tips (met afbeeldingen) over "platte buik voeding". Kortom: alles wat je nodig bent voor die strakke buik voor in de zomer.

Persoonlijke resultaten na 9 weken

Zo'n negen weken gelden ben ik begonnen met de Strakke Buik Bijbel. 

In de eerste week was het wel wennen maar ik begon me al snel energieker en gezonder te voelen. Je lichaam moet wennen aan het nieuwe voedingspatroon + oefeningen.

Na zo'n twee weken kreeg ik voor het eerst resultaat te zien. Ik begon vet te verliezen en mijn buik werd gespierder. 

Na 5 á 6 weken ben je echt volledig gewent en gaan de resultaten ook hard. Ik begon vanaf dat moment ook echte vormverandering te zien. Niet alleen werd m'n buik platter maar ook heupen en rug begonnen op een positieve manier te vervormen.

Bonussen 

Nadat ik de hele Strakke Buik Bijbel had gelezen was ik verbaast dat er nog zoveel bonussen waren voor die prijs. Vooral de schema's waren erg waardevol.

Je krijg de volgende bonussen:

  • Bonus hoofdstuk 1: Trainingsschema’s
  • Bonus hoofdstuk 2: Voedingsschema’s
  • Bonus hoofdstuk 3: Strakke Billen
  • Bonus hoofdstuk 4: Strakke Benen
  • Bonus hoofdstuk 5: Strakke Huid
  • Bonus hoofdstuk 6: Vetrol vrij
  • Digitale bonus 7: Het Ultieme Afslank Programma (video)*

*Let op: Bonus 7 is alleen voor de eerste maand gratis. Hierna kost dit het iets van 20,- euro per maand. Wanneer je dit niet wilt moet je dit bij de bestelling (staat bovenaan in rode letters, kan niet missen) aangeven door het vinkje te verwijderen.

Al met al zijn deze bonussen erg waardevol voor een geheel afslankplan. Je zult dan ook al snel door krijgen dat je vet niet plaatselijk weg kunt trainen...

Strakke Buik Bijbel prijs

Voor de digitale + fysieke versie (populairste optie) van de Strakke Buik Bijbel betaal je 47,- euro, wat ik een prima prijs vind voor de hoeveelheid waardevolle informatie die je krijgt. 

Je kunt ook alleen kiezen voor de digitale versie van het product. Voor alleen de digitale versie betaal je nog geen vier tientjes, namelijk 39,97,- euro.

Dit is inclusief alle bonussen, waaronder alle informatie over voeding én training + schema's.

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Mocht het nou zo zijn dat je helemaal niet tevreden bent met het product, om welke reden dan ook, laat het Oscar dan even weten binnen 60 dagen. 

Hij stort dan direct het geld terug op je rekeningen. Daar gaat gaat hij helemaal niet moeilijk over doen.

Dit betekent dus eigenlijk dat je alles rustig risicovrij kunt uitproberen. Dat is ook één van de grote redenen waarom ik met de programma begonnen ben.

Strakke Buik Bijbel pdf download (+Kortingslink!)

Wil jij de Strakke Buik Bijbel downloaden? Wanneer je besteld via onderstaande kortingslink krijg je binnen een paar minuten toegang tot de digitale versie. 

Wanneer je ook de fysieke versie bijbesteld wordt deze meestal de dag erop nog discreet bezorgd. Ik kan deze bijbel iedereen aanraden die graag een strakke buik wil of gewoon gezonder wil gaan leven.

Dankzij de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen risico op een miskoop of wat dan ook.

De Strakke Buik Bijbel downloaden doe je via onderstaande kortingslink.

strakke buik bijbel download pdf

De Strakke Buik Bijbel downloaden? Dat doe je via onderstaande kortingslink!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten