Ben jij benieuwd naar het Slank door de Overgang boek van Ria Kamelle? Dat kan heel goed het geval zijn als je op deze pagina bent beland.

Misschien sta je wel op het punt om dit boek te kopen maar ben je nog even gaan Google'n naar Slank door de Overgang reviews, ervaringen en meningen. 

Je hebt dan in ieder geval de juiste pagina gevonden, want op deze pagina ga ik je van alles vertellen over dit programma. Lees dus snel even verder!

[toc]

Wie is de auteur (Ria Kamelle)?

Voordat ik je mijn review en mening vertellen, wil ik je eerst wat meer vertellen over de auteur van Slank door de Overgang, Ria Kamelle. 

Ria is namelijk geen onbekende in de wereld van het helpen van vrouwen in de overgang. Samen met haar team heeft ze inmiddels een grote online community die duizenden vrouwen per dag verder helpt. 

Ria Kamelle 20 dagen suikervrij boek auteur

Ria Kamelle - Overgangsexpert

Hierboven zie je een foto van Ria. Zij is de blogger en auteur en wordt bijgestaan door een team van specialisten en voedingsdeskundigen.

Een ander product, dat ook gemaakt is door Ria en haar team, is 20 Dagen Suikervrij. Hier hebben wij eerder alleen review over geschreven op deze website. 

Inmiddels heeft Ria honderden artikelen geschreven over alles wat met de een gezonde overgang te maken heeft. Daarmee heeft ze duizenden vrouwen in Nederland en België geholpen.

Dit is ook wel te zien aan de Facebookpagina van Ria (Vrouwen in de Overgang), die inmiddels meer dan 15.000  trouwe volgers heeft

Wat is het Slank door de Overgang Boek?

Nu je wat meer weet over Ria, de auteur, wil ik je graag vertellen wat het Slank door de Overgang boek nu eigenlijk is.

Slank door de Overgang is een digitaal boek, een zogenaamd e-book. Dit betekent dat je geen fysiek boek thuisgestuurd krijgt. Je kunt dit boek lezen op bijvoorbeeld je computer, tablet of smartphone. 

Dit wordt vooral gedaan om de prijs van de producten betaalbaar te houden. Expertise en informatie op het gebied van gezondheid (voor een specialisatie als de overgang) kan namelijk veel geld kosten.

Wanneer een boek fysiek gemaakt wordt, worden deze kosten altijd doorberekend aan de klant. Nu is zijn de boeken van Ria dus beter betaalbaar voor meer vrouwen in de overgang.

Goed, nu je weet waarom het boek alleen digitaal wordt uitgeven wil ik je even kort vertellen wat er in staat.

Kort gezegd is Slank door de Overgang een e-book waar alles in staat wat jij nodig bent om slank de overgang door te komen. 


Voor wie is het Slank door de Overgang Boek gemaakt?

Het zou geen verassing voor je zijn als ik je vertel dat dit boek alleen geschikt is voor vrouwen tussen de 40 en 60 jaar. 

Elke vrouw krijgt er namelijk uiteindelijk met de overgang te maken. De overgang gaat vaak gepaard met allerlei ongewenste lichamelijke gevolgen.

De meest bekende hiervan is aankomen voor, tijdens of vlak na de overgang. Ook andere ongewenste kwaaltjes zoals opvliegers en gewoon niet lekker in je vel zitten hoort hier vaak bij. 

Om vrouwen te helpen die bovenstaande kwaaltjes ervaren schrijft Ria haar boeken. Herken jij jezelf hierin? Dan kan het zo maar zijn dat het verstandig is om het Slank door de overgang boek van Ria aan te schaffen. 

Hierin wordt je namelijk precies verteld hoe je de overgang met een goed gevoel, door kunt komen.

Het draait allemaal om afslanken (of niet meer aankomen!) en daarbij goed in je vel zitten...

Wat gebeurd er nadat ik heb betaald?

Waar wij altijd veel vragen over krijgen is wat en nou precies gebeurd wanneer je hebt betaald. 

Dat zal ik je dan ook even vertellen. Wanneer je hebt  betaald via PayPro (een betrouwbare Nederlandse dienstverlener) krijg je direct een mailtje met instructies.

Met deze instructies kun je een persoonlijk account aanmaken op het ledengedeelte van Overgang.info. In dit gedeelte kun je direct het Slank door de Overgang boek downloaden.

lank door de overgang ledengedeelte inloggen

Na betaling kun je dus eigenlijk binnen een aantal minuten  aan de slag met het boek!

Mijn Slank door de Overgang review, ervaringen en mening

Nu je ongeveer weet wat het boek is en voor wie het eigenlijk is bedoeld, zal ik je onze review, ervaring en mening vertellen. 

Zo kun jij voor jezelf inschatten of specifiek dit boek iets voor jou is. We zullen je eerlijk vertellen of wij denken dat dit e-book je geld waar is...

Inhoud & vormgeving 

Wanneer je voor het eerst het ledengedeelte bekijkt, kunt je direct zien dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving. 

Zoals je in de afbeelding in het vorige hoofdstuk ook al kunt zien, is er expres gewerkt met duidelijke kleuren en een overzichtelijk indeling. In het ledengedeelte kun je naast het Slank door de Overgang boek, ook de bonussen krijgen die je erbij krijgt.

Het boek begint met een algemene inleiding over de overgang met het persoonlijke verhaal van Ria Kamelle. Ze verteld hoe zij te overgang is doorgekomen in wat haar motiveerde in deze toch wel rare periode van haar leven.

Na dit persoonlijke verhaal, volgen er meer dan vijftig recepten waarmee je buikvet kunt verbranden tijdens de overgang. 

Daarnaast geeft Ria je handige tips voor bijvoorbeeld meer energie en een algemeen goede gezondheid tijdens de overgang. Het is ook belangrijk om te waarom je lichaam zoveel veranderd tijdens de overgang, ook dit zul je te weten komen. 

In bovenstaande video geeft Ria je al wat uitleg over buikvet en de overgang.

Bonussen bij het Slank door de Overgang boek

Zoals ik eerder al aangaf, krijg je nog een aantal bonussen als je dit boek aanschaft. 

Deze zijn terug te vinden in het ledengedeelte onder het kopje "bonussen". 

Vaak zijn bonussen een aanvulling op het boek. Ze gaan vaak over onderwerpen die extra aandacht nodig zijn (of gewoon extra recepten).

Je krijgt de volgende bonussen: 

  • Kledingadvies voor vrouwen in de overgang (VIDEO)
  • Een handige maaltijd planner + boodschappenlijstjes
  • 40  Vetverbrandende Groene Smoothie en Juices (E-BOOK)
  • Gratis toekomstige updates

Op zich zijn dit wel leuke bonussen. Vooral de 40 recepten voor smoothies zijn waardevol; eigenlijk gewoon een "extra" product wat je er gewoon even gratis bij krijgt. 

De maaltijdplanner en het kledingadvies zijn leuk, maar niet speciaal.

Resultaten met dit boek, werkt het echt?

Voor veel vrouwen in ieder geval wel. Opvallend genoeg hebben nog veel vrouwen moeite met de juiste balans in voeding te vinden.

Hiermee helpen de gebalanceerde recepten, die speciaal gemaakt zijn voor vrouwen in de overgang (maar natuurlijk ook voor andere voedzaam zijn), natuurlijk enorm welkom.

Marjolein heeft wat recepten uit het boek uitgeprint en gelamineerd voor aan het aanrecht: 

slank door de overgang boek ervaring mail

Je moet je wel realiseren dat je je echt moet verdiepen in de informatie en het waarom.

Waarom doet het menselijk lichaam bepaalde dingen in de overgang en wat is het nodig? En wat juist niet? Wanneer je dit begrijpt, zal het allemaal een stuk makkelijker vol te houden zijn en zul je echte resultaten gaan zien.

Het komt er op neer dat je verschillende typen eten kunt eten op bepaalde momenten van de dag die je vrouwenlijf ondersteunen. De reacties op de gerechten en de "waarom" achter deze gerechten, is iets waar veel vrouwen in de overgang baat bij hebben. 

Je zult zien dat het allemaal een spelletje is met je hormonen, voeding en timing.

Slank door de Overgang boek prijs

Het Slank door de Overgang boek is inclusief de bonussen een complete gids voor vrouwen in de overgang.

Maar wat gaat mij dit kosten?

Het boek heeft een mooie prijs, het kost namelijk maar 37,- euro. Dat is niet veel, helemaal niet als je gaat kijken wat je er allemaal voor krijgt.

Wat zullen de recepten + informatie uit het boek voor jou leven kunnen betekenen? Dat moet je toch echt voor jezelf gaan bepalen.

Wat is het hebben van een strakkere buik en meer energie tijdens de overgang jou waard?

Wij zijn er in ieder geval van verzekerd dat de informatie uit dit boek het leven van vrouwen in de overgang een stuk beter kan maken. Niet alleen persoonlijk maar ook voor de hele omgeving!

30 dagen lang niet-goed-geld-terug garantie

Mocht je nog twijfelen of die boek wel iets voor jou is, heb ik goed nieuws voor je. 

Alle producten van Ria kennen namelijk een 30 dagen lang niet-goed-geld-terug garantie. Dit betekend dus eigenlijk dat je het boek gratis kunt uitproberen.

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, krijg je gewoon direct je geld terug. Dit kan natuurlijk af en toe, hier wordt dan ook zeer terecht niet moeilijk over gedaan!

Slank door de overgang boek downloaden (+kortingslink!)

Wil jij ook het Slank door de Overgang boek downloaden in het speciale ledengedeelte? 

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen, zijn wij enorm tevreden over dit product van Ria en alles wat haar team doet voor vrouwen in de overgang.

Dankzij de garantie heb je helemaal geen kans op een miskoop of wat dan ook. Ga ook voor een prettige overgang en start vandaag nog!

Het Slank door de Overgang boek kopen doe je via onderstaande kortingslink.

slank door de overgang review en ervaringen

Slank door de Overgang kopen? Dat doe je via onderstaande kortingslink!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten