• Home
 • Blog
 • Gezondheid
 • Perfect Slapen in 7 Stappen PDF & Boek – Fit door een betere nachtrust?

Ben jij benieuwd naar de Perfect Slapen in 7 Stappen PDF van William van der Klaauw?

Dat kan heel goed het geval zijn als je op deze pagina terecht bent gekomen. Het kan zo maar zijn dat een gebrek aan slaap, de weg naar jouw fitte droomleven in de weg staat.

Het is maar goed dat je op deze pagina bent beland. Ik ken de 7 stappen methode namelijk als geen ander en kan je er dus genoeg over vertellen.  

Dus, wil jij meer weten over de PDF én het boek? Lees dan sowieso even verder!

[toc]

Waarom is slaap zo belangrijk voor je spiergroei?

Je weet natuurlijk wel dat slaap belangrijk is voor je mentale gesteldheid. Zonder voldoende slaap krijg je bijvoorbeeld allerlei concentratieproblemen.

Slaap heeft een directe invloed op je spiergroei en prestatievermogen.

Een gebrek aan goede diepe slaap zorgt er zelfs voor dat spierafbraak gestimuleerd wordt door je lichaam. Het zit namelijk zo dat er allerlei groeihormonen worden aangemaakt tijdens deze slaapfasen. Waaronder testosteron en IGF-1

Wat is de Perfect Slapen in 7 Stappen PDF

Voordat ik je mijn review en ervaringen van Perfect Slapen in 7 Stappen ga vertellen, ga ik je eerst even vertellen wat het precies is. 

Het is een methode die je helpt om je lichaam terug te zetten in de "fabrieksinstellingen", zodat goed slapen weer vanzelfsprekend zal worden. 

perfect slapen in 7 stappen pdf kopen korting

Niet aan de hand van magische trucjes, maar aan de hand van duidelijk stappen waarmee je zelf aan de slag zal moeten.

De oplossing ligt namelijk altijd bij jezelf volgens de maker van deze methode.

Goed slapen is, net als dat bij afvallen vaak het geval is, een kwestie van het aanmaken van de juiste hormonen op het juiste moment.

Dit kan door in gang gezet worden door de de natuurlijke schommelingen van je lichaamstemperatuur te herstellen.

Daarnaast moet je biologische klok opnieuw "ingesteld" worden om op het juiste moment een "slaapgolf" te ontwikkelen. Met die boek ga je dit dus met e-mail support van William doen (mocht je dat willen). 

Wie is de auteur, William van der Klaauw?

Laat me je ook nog even vertellen wie die auteur is van Perfect Slapen in 7 Stappen. 

William van der Klaauw is eigenaar en oprichter van Slaapwijzer.net. Met z'n website en blog helpt hij mensen met allerlei slaapproblemen. Inmiddels heeft het blog van William meer dan 80.000 bezoekers per maand.

William is een echte ervaringsdeskundige en mag met al zijn kennis en ervaring inmiddels een echte slaapexpert genoemd worden.

Hij weet wat het is om gebroken wakker te worden en met angst te kijken naar de dag die komen gaat.

Hij ging lang vermoeid en prikkelbaar door het leven. Zijn moedeloosheid en frustratie hebben ertoe geleid dat hij een oplossing moest en zal vinden. Inmiddels heeft William al jaren de touwtjes weer in handen en helpt hij duizenden mensen om weer goed te kunnen slapen. 

Heb ik direct toegang na betaling?

Wat ook altijd even interessant is om te weten: wat gebeurd er na betaling?

De betaling van dit product gaat via Plug&Pay, een Nederlandse betalingsdienstverlener waar veel verkopers tegenwoordig gebruik van maken. 

Het voordeel van Plug&Pay is dit je direct makkelijk en snel kunt betaling met bijvoorbeeld iDeal. Nadat je hebt betaald krijg je vrijwel direct een mailtje met instructies.

Als je voor 16:00 besteld krijg je een hardcopy versie van het boek de volgende werkdag al in huis. Daarnaast kun je via de ledenwebsite van Slaapwijzer, de Perfect Slapen in 7 Stappen pdf downloaden. 

Na betaling kun je dus vrijwel direct aan de slag!

Wat krijg je dan allemaal?

Na betaling kreeg ik het volgende: 

 • Perfect Slapen in 7 Stappen Hardcopy boek (past door de brievenbus)
 • Perfect Slapen in 7 Stappen PDF (digitaal dus)
 • Een jaar lang gratis ondersteuning (wel tijdig aangeven vanwege William's agenda)
 • Slaap checklist (wat moet je elke dag doen om weer perfect te slapen?)
 • Dieper Slapen E-cursus (wat tijdelijk gratis, weet niet of het nu nog zo is?)
perfect slapen 7 stappen boek past door brievenbus

Het boek past door de brievenbus! (Bron: Slaapwijzer.net)


Mijn eerlijke Perfect Slapen in 7 Stappen PDF review, mening en ervaringen

Goed, laat ik je nu mijn Perfect Slapen in 7 Stappen review, mening en ervaringen vertellen.

Laat ik beginnen met de bruikbaarheid en de inhoud van de pdf & boek. Is dit bijvoorbeeld wel te combineren met een fitte en actieve levensstijl? 

Inhoud & vormgeving

De inhoud van de Perfect Slapen in 7 Stappen pdf, die ik voornamelijk op doorgenomen op mijn mobiele telefoon, heeft een fijne structuur. 

Je kunt vrijwel direct zien dat er veel aandacht is besteed aan de samenstelling van de informatie. 

Het hele boek staat helemaal vol met voorbeelden en tips om beter te slapen. Je leert je eigen slaapgedrag herkennen en analyseren, zodat je er ook echt mee aan de slag kunt. 

De volgende onderwerpen komen (onder andere) aan bod: 

 1. Afrekeningen met angst, spanning en malende gedachten
 2. De juiste slaap-hormonen aanmaken op het juiste moment
 3. Het gelijk zetten van je "biologische" klok.
 4. Herstel van de natuurlijke schommelingen van je lichaamstemperatuur
 5. De waarheid van afslanken en slaapproblemen (+ "welterusten snacks!)

Niet in alle hoofdstukken van het boek kon ik mezelf herkennen. Het ging mij vooral, zoals ik eerder al aangaf, om de informatie die te maken hebben met voeding, slaap en afslanken

Toch heb ik veel opgestoken van de informatie over de biologische klok en de invloed van lichaamstemperatuur op slaap.

Ik wist bijvoorbeeld al dat het niet verstandig is om 's avonds laat te sporten, er komen echter nog wel wat meer dingen bij kijken...

Mijn resultaten met de 7-stappen methode

Ik ben op dit moment bezig met 16/8 uur voedingsschema. (zoals beschreven in My Shredded Lifestyle). Dit betekend dat ik tussen 12 tot 20 uur eet en de rest van het etmaal vast. 

Dit betekend ook dat ik vaak moeite heb om in slaap te komen door een klein hongergevoel die begint rond 22:00. 

In de Perfect Slapen in 7 Stappen pdf staat goed beschreven hoe bepaalde voeding voor een enorme stijging van je cortisol gehalte kan zorgen (stress-hormoon). Hierdoor wordt de aanmaak van melatonine afgeremd. 

De oplossing wat een laatste maaltijd van de dag (rond 20 uur) met meer gezonde vetten ( maaltijden met eiwitten en vetten omgedraaid), en zonder voeding die cortisol verhogend werkt. De vetten zorgen ervoor dat je langer een vol gevoeld hebt en beter kunt slapen. 

Dit is voor elk persoon anders. Dat is ook waarom William er een paar keer op terug komt dat je zelf aan de slag moet, maar hij er voor je is om je te helpen!

Hoeveel andere mensen gebruiken deze methode inmiddels?

We zijn in ieder geval niet de enige die baat heeft gehad bij Williams 7-stappen methode. 

Perfect Slapen in 7 Stappen heeft inmiddels meer dan 10.000 mensen geholpen. Er zijn ook genoeg positieve reacties. Een aantal van die reacties heeft William op zijn speciale pagina gezet (klik op knop onderaan deze pagina)

Perfect Slapen in 7 Stappen PDF prijs

Toegang via speciale kortingspagina is 37,- euro , wat volgens ons een mooie scherpe prijs is. Het hervinden van een goede nachtrust was mij die paar tientjes meer dan waard... 

Ik merk vooral dat ik met de 7.5 uur slaap, fitter in de sportschool sta en sneller resultaten zie. Ik heb ook veel minder zin in ongezond eten met veel suiker en vet nu ik beter slaap. 

De vraag is even: hoeveel is een goede nachtrust jou waard? Volgens mij is dat niet goed in geld uit te drukken...

Je krijgt hiervoor dus het hardcopy boek de volgende dag in huis, én direct toegang tot de digitale versie in pdf formaat.

Is er ook een garantie?

Mocht je nog twijfelen of dit iets voor jou is, dan heb ik goed nieuws voor je. Perfect Slapen in 7 Stappen kent namelijk een 90 dagen lang niet-goed-geld-terug garantie.

Dit betekent dat je binnen 90 dagen met één mailtje naar William direct je geld terug krijgt, om wat voor reden dan ook. Zoveel vertrouwen heeft hij in z'n methode. 

Wat je het beste kunt doen is de methode 2 á 3 weken uitproberen.

Mocht je na 3 weken nog geen resultaat zien met de methode, stuur William dan een mailtje. Je krijgt dan je geld terug. (en het boek mag je houden!)

Perfect Slapen in 7 Stappen PDF uitproberen (+kortingslink!)

Zoals je in mijn review hebt kunnen lezen, ben ik enorm blij dat ik met Perfect Slapen in 7 Stappen ben begonnen. Ik kan het dan iedereen die moeite heeft met het krijgen van voldoende slaap, van harte aanraden. 

Het is eigenlijk informatie die iedereen op school zou moeten leren. Gewoon als mens.  Dit boek is een prima koop, en zal je ook zeker helpen om je fitness doelen te behalen.

Perfect Slapen in 7 Stappen uitproberen doe je via onderstaande knop.


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten