• Home
  • Blog
  • Voeding
  • Oscar Helm: Wie is deze Afslank & Voeding Expert en is hij betrouwbaar?

Ben jij benieuw of Oscar Helm betrouwbaar is als voedingsexpert? Die kans is zeer groot aanwezig als jij op deze pagina terecht bent gekomen.

Misschien sta je wel op het punt een product van hem te proberen, maar ben je nog even via Google gaan zoeken wie hij nou eigenlijk is. Het kan ook zijn dat je z'n naam op deze site, al niet geheel toevallig voorbij hebt zijn komen. 

Op deze pagina zal ik je vertellen wie hij nu eigenlijk is, en of er iets is wat je echt van hem moet weten. Is Oscar Helm betrouwbaar of toch niet? Lees vooral even verder om daar achter te komen!

[toc]

Wie is Oscar Helm nou eigenlijk?

Voordat ik je wat meer ga vertellen over de Oscar's specialisaties en producten, wil ik je eerst even vertellen wie hij nou precies is. 

Oscar Helm is namelijk niet zijn volledige naam. Dat is Oscar Helmstäter. Voor z'n website heeft hij dit echter afgekort, omdat "Helm" veel beter is om uit te spreken (en om te onthouden) Dit vind ik vrij logisch om te doen, en goed bedacht van Oscar!

Oscar interesse in gezonde voeding kwam na een lange periode van slecht eten en drinken.

afslank receptenbijbel download

Oscar Helm met de Afslank Receptenbijbel

Daarnaast heeft hij een YouTube kanaal waarop hij enorm waardevolle tips in informatie deelt. Oscar is ook gewoon persoonlijke te zien op de video's op z'n kanaal.

Zijn hobby's

Misschien is het ook leuk om je wat over Oscar's hobby's te vertellen. Iets wat Oscar graag doet in z'n vrije, naast veel lezen, is boulderen. 

Dit is vrij klimmen op zo'n klimmuur zonder hulpmiddelen. Naast leuk om te doen, schijnt dit ook een zeer effectieve manier te zijn om spiermassa op te bouwen. 

Wat is Happy Healthy?

Goed, voordat ik je nog meer ga vertellen over Oscar's opleidingen en producten, zal ik je wat over z'n bedrijf vertellen. 

Oscar blogt en biedt z'n producten aan op de website HappyHealty.nl, een site waarop je van alles kunt lezen over afvallen en gezond eten.

Het doel van de website is vooral om mensen te inspireren en te informeren om zo beter en gezonder te gaan eten. 

Doe de test en ontdek direct jouw "Afslank IQ"

Op z'n website kun je ook allerlei testen en weekmenu's vinden die je gratis kunt doen of downloaden.  

Ook benieuwd wat jouw afslank iq is? Dat kan! Via onderstaande knop ga je direct via een nieuw venster naar de test:

Is Oscar Helm betrouwbaar of niet?

Hier is maar één antwoord op: Ja, Oscar Helm is betrouwbaar. Zijn producten zijn niet voor niets duizenden keer verkocht. Natuurlijk zijn er altijd klanten bij die niet direct geholpen worden, en direct negatieve berichten op het internet plaatsen.

Veruit de meeste klanten zijn echter enorm tevreden met z'n producten. Over deze producten zal ik je verderop in dit artikel wat meer gaan vertellen.

Oscar heeft ook gewoon een Linkedin profiel, waarop je kunt zien dat hij vele connecties heeft in de gezondheidsniche.

Oscar Helm is een orthomoleculair voeding- en suppletieadviseur

Zoals je misschien als in Oscar's blogs hebt gezien, zijn z'n artikelen vaak wetenschappelijk onderbouwd. Hij houdt er ook helemaal niet van om details weg te laten. 

Sinds het voorjaar van 2017 is Oscar Helm ook orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Hieronder kun je een foto van zijn diploma zien:

Diploma's van Oscar Helm (klik om te vergroten)

Oscar grootste streven is om vrij complexe informatie op een simpele en praktische manier te verpakken, zodat deze informatie toegankelijk wordt voor iedereen.

Afslank Receptenbijbel: Oscar's beste boek?

Dit boek bevat, zoals je misschien al weet meer dan 100 afslankrecepten en 6 volledige weekmenu´s. 

Het is zeker één van de bestverkochte receptenboeken ooit. Op deze pagina kun je onze Afslank Receptenbijbel ervaring lezen. 

De Strakke Buik Bijbel

De Afslank Receptenbijbel is niet Oscar Helm's enige succesvolle boek. Een ander enorm goed verkocht boek is namelijk de Strakke Buik Bijbel

Een boek dat volledige is gefocust op het krijgen van een strakke buik. Echt iets voor mensen die nog moeite hebben om dat buikvet weg te krijgen.


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten