• Home
 • Blog
 • Reviews
 • My Shredded Lifestyle Review & Ervaringen: Eindelijk shredded dankzij Merijn Schoeber?

Als jij op deze review terecht bent gekomen is de kans groot dat er aan zit te denken om met My Shredded Lifestyle aan de slag te gaan.

Waarschijnlijk twijfel je nog en ben je op het internet gaan zoeken naar reviews, ervaringen en meningen van mensen die My Shredded Lifestyle van Merijn Schoeber hebben aangeschaft. 

Je hebt in ieder geval de juiste pagina gevonden, want enkelen maanden gelden besloot ik zelf om My Shredded Lifestyle te kopen. Mijn een stevig portie doorzettingsvermogen ben ik begonnen, en op deze pagina deel ik mijn persoonlijke review, ervaringen en mening.

Is het My Shredded Lifestyle boek + bonussen je geld waard? Lees snel verder om daar achter te kopen!

[toc]

Wie is Merijn Schoeber?

Voordat ik je mijn review ga vertellen, wil ik je eerst iets vertellen over de maker van My Shredded Lifestyle, namelijk Merijn Schoeber.

Merijn is een YouTuber die vooral bekent is met zijn kanaal Student Aestetics (inmiddels heet dit kanaal "Merijn". Hij begon met dit kanaal in 2009 en al snel kwam hij erachter dat het behalen van een droomlichaam nog niet zo gemakkelijk was. 

Hierdoor is hij enorm  veel onderzoek gaan doen naar wat er precies nog is om op een natuurlijk manier je droomlichaam te verwezenlijken.

Al deze jarenlange kennis en ervaring, is uiteindelijk samengevat in het My Shredded Lifestyle boek. Met z'n boek en YouTube kanaal hoopt Merijn zoveel mogelijk mensen te inspireren om voor dat droomlichaam te gaan. 

Wat is het My Shredded Lifestyle boek?

Het My Shredded Lifestyle boek is voor iedereen die een praktische handleiding zoekt om effectief vet te verliezen.

Merijn heeft door de jaren heen bewezen dat hij een expert is op het gebied van natuurlijk vet verliezen. In het boek wordt je al eerste een voedingspatroon aangeleerd. Dit voedingspatroon zal zich om gaan zetten naar een gezonde levensstijl. Merijn weet als geen ander hoe je ook "shredded" kunt blijven.

Dit boek is bedoel voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een manier om het ideale lichaam te krijgen, maar nog niet goed weten hoe ze dit moeten bereiken. 

In totaal zijn er inmiddels meer dan 20.000 fysieke exemplaren van het boek verkocht. 

Mijn My Shredded Lifestyle review, ervaringen en mening

Enkele maanden geleden besloot ik zelf met het My Shredded lifestyle boek aan de slag te gaan, en het boek te bestellen.

Ik zal je vertellen dat ik nogal een beetje skeptisch was omdat ik ook veel ervaring heb met andere populaire "lean and fit" methoden. 

Sommige zijn moeilijk te evenaren. Ik heb dan bijvoorbeeld over het Droog Trainen Protocol. Een product dat zowel voor mannen en vrouwen beschikbaar is. 

Toch was ik nog aangenaam verrast toen ik voor het eerst het ledengedeelte bekeek. Je ziet namelijk al vrij snel dat ook dit niet zomaar iets is wat in een paar maanden tijd in elkaar is geflanst. 

Merijn geeft ook aan: het is zijn meesterwerk van de afgelopen zes jaar. Dat zegt eigenlijk ook al genoeg als je dit én het succes van zijn YouTube kanalen bij elkaar op telt. 

Inhoud 

Zoals je misschien in het inkijk exemplaar al hebt gezien (hierboven te downloaden), is bestaat het boek uit maar liefst 14 hoofdstukken met in totaal 132 pagina's. 

Het boekt behandeld eerst de basis principes van het diëten. Dit wordt (gelukkig) kort gehouden, toch is het wel belangrijk om even te weten voor mensen die nog niet zo bekent zijn het onderwerp.

Volgens komt Merijn eigenlijk direct "to the point" en legt direct haarfijn uit wat zijn MYSL (My Shredded Lifestyle) methode zo effectief maakt én natuurlijk hoe jij het ook kunt toe gaan passen (hoofdstuk 3).

Verderop in het boek gaat Merijn in op voeding, wat natuurlijk een essentieel onderdeel is. Voor ons niet heel veel nieuwe informatie.

Toch is de manier waarop het wordt uitgelegd enorm verfrissend (toegankelijk). Je kunt echt merken dat het door iemand is gemaakt die ook veel video's en vlogs maakt; spontaan en duidelijk geschreven. 

My Shredded Lifestyle boek kopen korting

Vormgeving

De vormgeving is, zoals je ook in het inkijkexemplaar kunt zien, dik in order. Mooie foto's en afbeeldingen zonder veel afleidende poespas.

Het is ook erg interactief geschreven. Hiermee bedoel ik dat het op een manier is geschreven die erg persoonlijk overkomt. Dat kan het zomaar eens een boek maken met technieken die wél uit te houden zijn op de lange termijn.

De alinea's hadden in sommige hoofdstukken wel iets korter gekund. Dat leest nog fijner.

Online ledengedeelte & extra's

Het fysieke My Shredded Lifestyle boek is lang niet het enige wat je krijgt nadat je hebt besteld. 

Je krijgt namelijk ook toegang tot een online ledengedeelte en wat extra's, namelijk: 

 • Een eigen website met handige tools die je helpen je doelen te bereiken;
 • Besloten Facebook groep toegang;
 • Toegang tot het online forum waar je terecht kan met vragen;
 • Toegang tot alle stappenplannen

Verder zijn er extra workout schema's, voedingsschema's en kun je makkelijk een voortgangslogboek bijhouden.

Mijn resultaten naar een maand

Eigenlijk had ik direct al succes met de technieken die in het boek beschreven staan. Kijk, ik weet inmiddels wel wat ik moet trainen en eten om in vorm te blijven. 

Altijd clean eten, en het vetpercentage op pijl houden is heel iets anders. Elke keer dat ik een keer uit eten ging, kreeg ik last van een soort van stress. Dan voelde het alsof de hele week voor niets was geweest.

Het is ook een mentaal spelletje!

Daarmee heeft de informatie mij het meest geholpen. Ik wissel cheat dagen (bijvoorbeeld verjaardagen)  nu af met vast dagen, zodat alles in balans blijft. 

My Shredded Lifestyle online omgeving

Ben jij geschikt of ongeschikt voor My Shredded Lifestyle?

Kijk, als jij er echt voor wilt gaan stap-voor-stap je levensstijl te gaan veranderen, kan dit zomaar iets voor jou zijn. Het mooie is dat je met de informatie in het boek, ook als complete beginner aan de slag kan. 

Doe dit wel met beleid en denk niet dat je na een maand trainen een of andere fitness guru bent. 

Dit boek is dus voor jou als je jezelf herkent in een paar van onderstaande punten: 

 • Je bent op dit moment op zoek naar manieren om je ideale lichaam te creëren, maar dit wil nog niet echt lukken.
 • Je hebt al veel spiermassa, maar je krijgt het maar niet voor elkaar om je sixpack tevoorschijn te "toveren"
 • Je hebt een levensstijl qua voeding waar je niet tevreden mee bent
 • Je bent fitness-instructeur en wil jouw klanten nog beter kunnen helpen op het gebied van een gezonde levenstijl
 • Je wil graag aan je gezondheid werken, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Koop dit boek niet als je:

 • Niet bereid bent om nieuw dingen te leren
 • Denkt dat vet verliezen iets is wat vanzelf gaat
 • Geen vertrouwen hebt in de wetenschap
 • Je levensstijl toch niet aan wilt passen en het liefst elke dag bier blijft drinken.

My Shredded Lifestyle prijs

De prijs voor het My Shredded Lifestyle boek is 29,95,- euro, wat ik een echt een koopje vind als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt. 

Deze prijs is inclusief verzending en alle extra's die ik hierboven heb genoemd.

De informatie is van zeer goede kwaliteit en zul je niet snel op een andere plek lezen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je met behulp van de training- en voedingsschema's niet alleen vet verliest, maar ook een hele nieuw levensstijl aanleert.  

My Shredded Lifestyle kopen (+link!)

Zoals je in deze My Shredded Lifestyle review hebt kunnen lezen, ben ik super tevreden over deze lifestyle changer van Merijn Schoeber, en kan ik het iedereen van harte aanraden.

Wanneer je het boek op werkdagen besteld, heb je het in Nederland  de volgende werkdag al in huis. De verkoop gaat namelijk makkelijk en snel via bol.com Je ontvangt automatisch een e-mail en een track en trace code.

My Shredded Lifestyle kopen doe je via onderstaande link.

My Shredded Lifestyle Review download

My Shredded Lifestyle kopen? Dat doe je vandaag via bol.com!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten