• Home
  • Blog
  • Reviews
  • Mitchel van Duuren & Keto: Eindelijk combinatie tussen Fasting en Ketose!

Opzoek naar meer informatie over Mitchel van Duuren en Keto?

Die kans is vrij groot als je op deze pagina terecht bent gekomen.

Misschien sta je wel op het punt om de Keto PDF van Mitchel aan te schaffen, maar bent je toch voor de zekerheid even gaan zoeken via Google.

Het kan ook zijn dat je wel benieuwd bent wat Mitchel nou allemaal te bieden heeft, en daarom op deze pagina bent beland. Hoe dan ook, ik zal je op deze pagina vertellen wie hij nou eigenlijk is. 

Daarnaast deel ik natuurlijk onze ervaringen en een andere belangrijke vraag:

Is Mitchel van Duuren betrouwbaar? Dat en meer kun je hieronder lezen. Lees dus vooral even verder!

[toc]

Wie is Mitchel van Duuren?

Voordat ik je mijn ervaringen ga vertellen met z´n producten, zal ik je eerst even vertellen wie het nou eigenlijk is. Op privé gebied is Mitchel vader van twee zoons, Lucas en Oscar en woont hij samen met z'n vrouw Nathalia. 

Mitchel van Duuren is sinds een jaar of tien betrokken bij de gezondheid van duizenden mensen op het internet. Het begon allemaal als eigenaar van één van de grootste webwinkels op het gebied van eiwitpoeders - eiwitpoeder.nl. 

Nadat hij in aanraking kwam met Paleo, is besloten om het bedrijf in de eiwitpoeder te verkopen. Eiwitpoeder is namelijk niet Paleo. 

Dit avontuur begon in 2012 is was niet zonder succes. Paleo.nl is de grootste website van Nederland op het gebied van dit dieet. 

Hierbij kwamen ook steeds meer producten over dit dieet. Naast Paleo is Mitchel ook sinds een jaar of drie bezig met het Ketose Dieet

mitchel van duuren keto

Mitchel van Duuren

Mitchel van Duuren keto

Het huidige avontuur van Mitchel heeft dus te maken met het Keto dieet. 

Dit dieet is op dit moment (2019) enorm populair in Amerika. Het is enorm effectief gebleken om onder andere suikerverslaving te stoppen. Het hoog-in-vet, laag in koolhydraten dieet zorgt ervoor dat je meer energie en focus hebt. 

Het komt er op neer dat je je lichaam aanleert om op een volledige natuurlijke manier vet te verbranden. Daarnaast heeft Mitchel van Duuren de combinatie gemaakt met Keto én Intermittent fasting (periodiek vasten) om je verbrandingsvlam te verhogen. 

Dit blijkt voor veel mensen de ultieme hack te zijn voor productiviteit, gezondheid en vetverlies. 

>> Een persoonlijke video van Mitchel over zijn Keto avontuur bekijk je op deze pagina.

Wat is Elke hap telt .nl?

Laat me je ook even vertellen wat de hoofdwebsite van Mitchel is.

Dit is namelijk elke hap telt.nl een website waar vooral informatie kunt vinden over Paleo en Keto. Denk hierbij aan recepten en andere deelonderwerpen. 

In het volgende hoofdstuk vertel ik je wel producten Mitchel, onder andere op deze website promoot.

Keto producten van Mitchel van Duuren

Zoals je misschien eerder op deze pagina al hebt gelezen, heeft Mitchel verschillende producten binnen de gezondheid en afvallen niche uitgebracht. 

Vele hiervan waren over het Paleo dieet. Sinds een aantal jaren is Mitchel zich echter volledige gaan focussen op het Keto dieet. Een dieet dat de laatste jaren ook enorm populair en effectief is ge bleken in de Verenigde Staten. 

Hieronder vind je de verschillende links naar de Keto product reviews:

de keto revolutie review en ervaringen

Met de Keto Challenge krijg je eigenlijk het gehele pakket. Hierin zitten alle producten, dus ook de Keto Revolutie en de 101 Keto Recepten. 

Mocht je niet zitten te wachten op een "challenge" en ben je al redelijk bekent met Keto, dan is de Keto Revolutie waarschijnlijk iets voor jou. Afhankelijk van je eigen creativiteit en kook-skills kun je dan nog bepalen om met Mitchel's recepten aan de slag te gaan. 

Is Mitchel van Duuren betrouwbaar?

Laat me nog een belangrijke vraag te beantwoord, namelijk: is Mitchel van Duuren betrouwbaar? 

Nou hier kan ik duidelijk over zijn. Het antwoord is een duidelijke JA!

Het is natuurlijk zo dat Mitchel alles al lang niet meer alleen doet. Voor elke website en product heeft hij teams samengesteld van mensen die verstand van zaken hebben. 

Dit neemt niet weg dat hij nog veel betrokken is met z'n producten en ook zeker alles eerst test voordat er iets nieuws wordt gelanceerd...

Door de jaren heen heeft Mitchel samen met z'n teams en de community een echte blauwdruk kunnen maken voor enorm waardevolle digitale producten. Aan alle producten kun je zien dat ze niet zomaar in een paar dagen in elkaar gezet zijn. 

De afbeeldingen en recepten zijn van hoge kwaliteit en zijn allemaal uniek met een modern jasje. 

Mitchel van Duuren ervaringen

Onze ervaringen met de producten van Mitchel zijn ook allemaal uitstekend. De reacties op de sociale media liegen er ook niet om. Het team van Elke Hap Telt is professioneel en de content en support die ze leveren is zeker bovengemiddeld te noemen. 

Ik kan iedereen dus van harte aanraden om met bijvoorbeeld Mitchel's Keto Challenge (kijk hier voor meer informatie) te beginnen.

Het mooie is dat op alle producten een ruime niet-goed-geld terug garantie geld. 

Het mooie is dus dat je met alle producten kunt beginnen zonder risico te lopen op een miskoop.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van deze reacties, en zelfs een foto die een klant had gemaakt van een Keto recept creatie.

Klik op een afbeelding hieronder om direct naar de recepten te gaan waar de mensen het in de Facebook reacties het allemaal over hebben!

Klik op de afbeelding voor toegang tot de keto recepten!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten