• Home
  • Blog
  • Reviews
  • Koolhydraatarm Weekmenu PDF Review & Ervaringen: Inspiratie van Timo?

Ben jij opzoek naar een Koolhydraatarm Weekmenu?

Dat is vast en zeker het geval als je deze pagina hebt gevonden. Misschien sta je wel op het punt om dit e-book te downloaden, maar ben je nog even via Google gaan zoeken naar review, ervaringen en meningen. 

Je hebt de juiste pagina gevonden. Ik heb de Koolhydraatarm Weekmenu PDF namelijk al mogen downloaden, en kan je er dus van alles over vertellen.

Lees dus even verder als je wilt weten of dit jouw geld wel waard is!

[toc]

Wat is het Koolhydraatarm Weekmenu?

Laat ik beginnen met vertellen wat dit nou eigenlijk is.

Het Koolhydraatarm Weekmenu is een e-book. Dit betekent dat je het het naar bijvoorbeeld je smartphone, tablet, laptop of computer kunt downloaden en bekijken.

Het is ook mogelijk om het uit te printen, mocht je dat nog een beetje handiger vinden (heb ik ook stiekem gedaan ;-))

In het Koolhydraatarm Weekmenu PDF staan - zoals je misschien al door hebt - koolhydraatarme recepten. Deze naam is niet toevallig ontstaan. 

Het is namelijk een digitale schat aan creatieve recepten die ik persoonlijk nog veel voorbij heb zien komen (en dat zegt nogal wat).

Naast de menu's krijg je ook nog een aantal waardevolle bonussen, waarover ik je in mijn persoonlijke review later op deze pagina meer over zal vertellen.

Door wie is het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu gemaakt?

Dit menu is gemaakt door Timo en Heiko van de website BGreat.nl. Deze succesvolle website, die vooral over voeding en afvallen gaat, wordt inmiddels bezocht door meer dan 100.000 mensen per maand.

Timo merkte in het afgelopen jaar al dat er een enorme vraag was naar meer creatieve koolhydraatarme recepten.

Dit merkte hij vooral door de reacties die hij kreeg via z'n website (check hier al z'n recepten), en zijn overige sociale media kanalen.

Voor wie is dit Koolhydraatarm 30 Dagen Menu bedoeld?

Timo gaf aan dat één van de meest gestelde vragen via z'n website is: "Ik ben eigenlijk al heel gezond, is dit dan wel iets voor mij?". 

Het antwoord hierop is dus "Ja". Met de de weekmenu's krijg je een soort bron van inspiratie zodat je voor de komende maanden sowieso meer dan genoeg ideeën zal hebben voor in de keuken.

Gezond leven is één, maar gezond blijven leven is voor de meeste mensen toch een stukje lastiger. 

Misschien herken je jezelf hier wel een beetje in. Veel mensen willen ook wel afvallen, maar ontbreekt het een beetje aan actie. Dit gebrek aan actie is vaak het gevolg van een gebrek aan inspiratie in de keuken.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Na betaling word je direct doorgestuurd naar een speciale pagina waar je alle koolhydraatarme menu's + bonussen kunt downloaden. Daarnaast krijg je natuurlijk netjes een factuur en welkomstmailtje van Timo.

De betaling gaat via PayPro, een betrouwbare Nederlandse betalingsdienstverlener uit Groningen. Je kunt met alle bekende opties betalen, bijvoorbeeld met iDEAL of Paypal.

Nadat je hebt betaald kun je dus gelijk aan de slag met de recepten.

Wat zeggen anderen over dit weekmenu?

Voordat ik je mijn review over dit menu ga vertellen, wil ik eerst nog even met je delen wat andere mensen vinden. Ik ging even opzoek via Google en kwam de volgende reacties tegen:

Zo zei Chris (bijna 3 kilo verloren in twee weken):

"Ik zag mijn toenamen in gewicht over de jaren heen nooit als een echt direct probleem, totdat alles uit elkaar viel mijn baan liep niet meer en mijn relatie ging uit. Jaren van slechte gewoontes kwam in een keer allemaal samen, ik was echt een puinhoop. Ik heb werkelijk alles geprobeerd, ook de extreme crash diëten waarvan ik alleen maar dikker werd. Totdat een vriend van mij benoemde dat ik eens moest kijken naar een koolhydraatarm dieet. Het heeft werkelijk mijn leven veranderd en vooral omdat alles wat ik geloofde over gezond eten en voeding totaal niet waar bleken te zijn."

Mijn eerlijke Koolhydraatarm 30 Dagen Menu PDF review, ervaringen en mening

Goed, laat je me nu vertellen wat mijn ervaringen zijn met de menu's uit dit e-book. Laat ik beginnen met de vormgeving.

Wanneer je dit e-book voor het eerst ziet, kun je direct zien dat het niet zomaar even in elkaar is gezet. Er valt direct te zijn dat Heiko hier veel aandacht aan heeft besteed. 

De structuur is een beetje het zelfde als we van hem gewend zijn op z'n site. Duidelijk en to-the-point. De vormgeving is dus dik in orde. 

Inhoud van het e-book (PDF)

Het Koolhydraatarm Weekmenu bestaat uit vier makkelijk te onderscheiden onderdelen: 

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Avondeten
  • Snacks

Bij elk recept staat de voedingswaarde duidelijk aan gegeven, zodat je je daar niet druk over hoeft te maken. Je leert ook dat het allemaal draait om de juiste verhoudingen.

Namelijk 20% koolhydraten, 50% eiwitten, 30% goede vetten.

Het is de bedoeling dat je hierdoor ook geen hongerig gevoel krijgt, en dus op een prettige manier kunt gaan afvallen.

Naast alle standaard recepten voor elke moment van de dag, krijg je nog een aantal waardevolle bonussen bij het e-book.

Wat wij ook even hebben is de support die je krijgt van de maker, Timo. Die is goed te noemen, we kregen namelijk binnen een uur al een antwoord terug op onze vraag.

Dit is vooral handig als je een vraag hebt over wat ingrediënten of iets niet snapt aan een recept.

Bonussen

In total krijg je drie bonussen bij aankoop van de koolhydraatarme weekmenu pdf.

Deze bonussen zijn vrij handig. Het zijn aparte pdf bestandjes die handige tips geven over allerlei onderwerpen.

In de eerste bonus zitten hele boodschappen lijstjes voor vier weken. Dit is handig, want zolang duurt het namelijk ongeveer om een andere levensstijl aan te leren. Daar is over nagedacht, denkt ik dan maar!

In de tweede bonus leer je alles over het verliezen van vet, voornamelijk van je buik. De derde bonus staat in het teken van mindset en fitness fabeltjes. Een prima toevoeging waar veel waardevolle informatie in staat.

Mijn resultaten met de Koolhydraatarm Weekmenu PDF

Ik kan me voorstellen dat je wel benieuwd bent naar de resultaten die ik met de menu's heb behaald.

Na ongeveer twee weken begon ik met ten eerst een stuk energieker te voelen. Ik denk zelf dat dit komt door minder schommelingen in m'n bloedsuiker spiegel.

Door het volgen van de menu's krijg ik namelijk nog wat minder suiker binnen, terwijl ik al helemaal niet zoveel suiker at. In de eerste twee weken was ik ook al iets meer dan een kilo kwijt. 

Dit komt vooral doordat ik nu weet hoe en waarom het belangrijk is om (koolhydraat armer) gebalanceerd te eten.

Koolhydraatarm Weekmenu PDF prijs

De prijs voor het Koolhydraatarm Weekmenu is 37,- euro, wat ik een prima prijs vind voor wat je allemaal krijgt.

Voor nog geen vier tientjes krijg je namelijk een digitale schat aan menu's en lijstjes voor de lekkerste koolhydraatarme gerechten die ik ooit gezien heb.

Je zult zien dat lekker eten met weinig koolhydraten zeker mogelijk is. Daarnaast is het natuurlijk mooi dat je ook nog af kunt vallen.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Ben je toch niet helemaal tevreden doordat je bijvoorbeeld helemaal niet afvalt met deze menu's? Dan kun je gewoon binnen 30 dagen na aankoop je geld terug vragen. 

Je hebt dus helemaal niets te verliezen en lekker eten + minder kilo's te winnen!

Koolhydraatarm 30 Dagen Weekmenu kopen 

Ben jij ook zo overtuigt dat het Koolhydraatarm Weekmenu iets voor jou is?

Zoals je al in deze review hebt kunnen lezen ben ik er enorm tevreden mee, en kan het heel goed zijn dat ook jij mooie resultaten zult bereiken. 

De recepten uit het Koolhydraatarm Weekmenu zijn makkelijk in je leven toe te passen, waardoor je jezelf een gezondere levensstijl kunt aanleren.

De Koolhydraatarm Weekmenu PDF kopen doe je via onderstaande link.


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten