Wil jij meer weten over de Kettlebell Workout DVD van Jesse van der Velde?

Grote kans dat dit het geval is als jij deze pagina hebt gevonden. Misschien wil je wel aan de slag met een kettlebell maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen. 

Het kan ook zijn dat je gewoon kijkt naar de mogelijkheden om aan thuis fitness te doen. Hoe dan ook, op deze pagina ga ik mijn review van de welbekende kettlebell workout van Jesse met je delen.  

Twijfel je nog of dit wel iets voor jou is? Lees dan zeker even verder!

[toc]

Wat is de Kettlebell Workout DVD?

Voordat ik je mijn review, ervaringen en meningen over de deze populaire kettlebell oefeningen ga vertellen, wil ik je eerst even vertellen wat het nu eigenlijk is. 

De "Strakkebuikspieren" Kettlebell Workout is een thuis fitness programma met complete trainingsschema's die worden uitgelegd op DVD.

De kettlebell oefeningen op deze DVD's zijn volledig gericht op het verbranden van buikvet, het ontwikkelen van sterke spieren en het ontwikkelen van sterke buikspieren. 

Het programma bestaat in totaal uit vijf DVD's. Elke DVD heeft een ander thema. 

  • DVD 1: Vet Verbranding Programma
  • DVD 2: Buikspieren Programma
  • DVD 3: Benen Programma
  • DVD 4: Conditie en Total Body Programma
  • DVD 5: Bonus DVD met Vet-Kill 20 minuten Workout

Zoals je kunt zien en je misschien al weet ligt de nadruk op benen, armen en vooral ook je buikspieren met deze oefeningen. 

Wie is Jesse van der Velde?

Iets wat niet kan missen in een goede review is natuurlijk een stukje over de maker van het programma. 

Dus wie is Jesse van der Velde eigenlijk? De maker van de Kettlebell Workout Vrouwen DVD?

Jesse is een Personal Trainer en heeft de afgelopen jaren honderden mannen en vrouwen, vooral 1 op 1, geholpen om buikvet te verliezen. Dit doet hij meestal in korte intensieve programma's van drie tot vijf weken.

Wanneer Jesse de kettlebell ontdekte kwam hij al snel tot een methode die ideaal is voor het mensen die graag thuis aan fitness willen doen. Deze methode heeft Jesse tot in de puntjes uitgewerkt en is inmiddels één van de populairste thuis workouts van ons land. 

Jesse 

Voor wie is de Kettlebell Workout DVD?

De Kettlebell Workout DVD's zijn voor zowel mannen als vrouwen die graag thuis fit willen blijven. 

Het is voor mensen die met twee keer 30 minuten in de week maximale resultaten willen halen. Door het trainen met kettlebells zal hele lichaam binnen een paar weken een stuk sterker en strakker worden. 

Wanneer je doorgaat zul je merken dat je steeds sneller resultaten kunt behalen. In de eerste weken bouw je namelijk spieren op. In de weken hierna zal het hard gaan met je vetverbranding. 

Dit legt Jesse je allemaal haarfijn uit in de DVD's. 

Wat gebeurd er na betaling?

Waar we ook vaak vragen over krijgen is wat er nu precies gebeurd wanneer je besluit dit programma te kopen. Dat zal ik je dan ook even vertellen. 

De betaling van het programma gaan via PayPro, dat is een zeer betrouwbare Nederlandse betalingsdienstverlener uit Groningen. Je kunt gewoon via bijvoorbeeld iDeal of PayPal veilig en snel betalen. 

Na betaling krijg je al vrij snel een mailtje van PayPro met een factuur en bedrijfsinformatie. Je krijg ook een mailtje van Jess met wat gegevens. Hiermee kun je de bonussen direct digitale downloaden. 

De kettlebell en de DVD's kun je natuurlijk niet digitaal downloaden (kon dat maar). Het duurt maximaal drie dagen voordat je deze thuis ontvangt per pakketpost. 


Mijn eerlijke Kettlebell Workout review, ervaringen en mening

Goed, nu je een beetje weet wat de Kettlebell Workout DVD precies inhoud, zal ik je mijn eerlijke review, ervaringen en mening vertellen.

Laten we beginnen met de inhoud en vormgeving van de DVD's en de Ebooks.

Inhoud en vormgeving

Wanneer je de met iets nieuws begint is het altijd even wennen.

Dat had ik ook met dit programma. Ik had hiervoor eigenlijk nog niets met een kettlebell gedaan. 

De kettlebell voelde in het begin best wel zwaar, maar na een warming-up zoals in de video's viel dit eigenlijk toch weer reuze mee. 

Er is veel aandacht besteed door Jesse en zijn team aan dit programma. Dit kun je vooral zien aan de logische opbouw en hoe de kettlebell oefeningen in elkaar steken. Elke DVD heeft een ander thema, wat erg  prettig is.​

Elke training pak je gewoon een andere DVD, zodat je niet hoeft te switchen terwijl je je kapot aan het zweten bent. In het begin is het wat heftig, maar naarmate je lichaam is gewend aan de kettlebell voelt het enorm goed. 

kettlebell workout DVD  vrouwen downloaden pdf

Lekker met Kettlebells trainen in de kelder!

Mijn resultaten na 5 weken

Ik kon het vrij makkelijk 5 weken volhouden. De eerste 2 weken waren best even afzien vanwege spierpijn (vooral in de armen. 

In week 3 voelde ik echt dat ik al veel meer kracht kreeg in mijn armen en benen. Ook merkte ik dat mijn lichaam was begonnen om vet te verbranden. Mijn buik werd namelijk steeds strakker...

Dat is natuurlijk ook het doel van het programma. Op een veilige speelse manier spieren trainen om vervolgens zoveel mogelijk vet te verbranden. Ik ben in de eerste 5 weken bijna 3 kilo verloren. 

Ik ga op de woensdag avond en de zaterdag ochtend bezig met de kettlebell oefeningen. Een uurtje per week. Ik wist niet dat je zoveel resultaat kon krijgen met een uurtje!


Kettlebell Workout DVD prijs

De Kettlebell Workout DVD kost 117,- euro met de Kettlebell naar keus van 8kg.

Dit vind ik een mooie prijs voor het geen wat je krijgt. De versie voor mannen kost vanwege de zwaardere kettlebell (16kg) een tientje extra.

Een goede kettlebell kost los  al iets van 25,- euro. Voor het pakket betaal je dus ongeveer 90,- euro. Dit dus ongeveer een tientje per DVD en een tientje per Ebook. 

Dit populaire thuis kettlebell fitness thuisprogramma kost dus ongeveer net zoveel als drie maanden sportschool. Wanneer je dit programma een echte routine maakt in je leven, zul je er veel langer dan drie maanden plezier van hebben. 

Bonussen (wat krijg je nu eigenlijk?)

Er zijn nog heel wat bonussen beschikbaar wanneer je besteld via de kortingspagina (zie link onder aan deze pagina). 

Ik zal voor de duidelijkheid overzichtelijk maken wat je nu allemaal krijgt als je begint met dit programma van Jesse van der Velde:

  • Kettlebell Workout DVD 1 t/m 5 (in Luxe Box thuis gestuurd)
  • Een Kettlebell naar keuze (bij bestelling kun je een gewicht kiezen die bij jou past)
  • Alle Digitale bonussen, 4 in totaal. "Lekker in je Bikini", "Verlies 5kg Buikvet" en de "Superverbrander Methode". 

30 dagen niet goed-geld-terug garantie.

Twijfel je nog of de Kettlebell Workout DVD wel iets voor jou is? 

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Het product kent namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. 

Mocht je niet tevreden zijn over de oefeningen of wil je er niet mee verder, dan kun je gewoon binnen 30 dagen je geld terug vragen. Stuur dan gewoon even een mailtje naar Jesse, hij doet daar niet moeilijk over.


Kettlebell Workout DVD kopen (+kortingslink!)

Zoals je in deze Kettlebell Workout DVD review hebt kunnen lezen, bent ik enorm tevreden over deze oefeningen die gemaakt zijn door Jesse van der Velde.

Ik raad het programma dan ook iedereen aan die graag thuis strak en fit wil blijven met slechts een uurtje per week. 

Je hebt sowieso een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, dus je loopt geen risico op een miskoop of wat dan ook. Via onderstaande link 

De Kettlebell Workout  DVD kopen? Dat doe je via onderstaande kortingslink!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten