Zoek jij een ketose dieet voedingsschema? De kans is vrij groot als je deze pagina hebt gevonden. Ik ga je hieronder namelijk onze review en ervaringen vertellen over De Keto Challenge van Mitchel van Duuren. 

Misschien sta je wel op het punt met deze challenge te beginnen, maar ben je toch nog even op zoek gegaan naar wat reviews en ervaringen met dit Keto voedingsschema.

Dan heb je zeker weten de juiste pagina gevonden, ik zal je hieronder namelijk alles gaan vertellen over dit keto maaltijdplan. Lees dus vooral even verder!

[toc]

Wat is De Keto Challenge?

De meeste mensen proberen het ketose dieet zonder een plan van aanpak. Dus vaak ook zonder de juiste mindset en de juiste informatie. 

Vaak hebben ze wel wat Keto recepten gedownload. Weten wat ze wel en niet mogen eten. Maar wat ze allemaal niet hebben is een dagelijks plan die hun door de eerste cruciale weken van het ketose dieet heen kan helpen. 

Wanneer je geen goed plan hebt, is het vrij makkelijk om je niet aan de dieetregels te houden. Een beetje te vergelijken met een presentatie houden zonder goede voorbereiding...

Geen plan maakt het gewoon een stuk moeilijker om iets succesvol af te ronden of aan te leren. Dit is waarom de Keto Challenge is gemaakt. Het is een plan voor keto succes.

Over Keto

Het Ketogeen of Ketose dieet, is de laatste tijd een echte "hype" in de Verenigde Staten als het gaat om snel vet verbranden.

Meerdere studies hebben bewezen dat keto inderdaad een effectieve manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden. Dit alles zonder calorieën te tellen.

Het is een speciaal soort hoog in vet dieet, dat er voor zal zorgen dat jouw lichaam vetten kan gaan gebruiken als energiebron.

Wie heeft De Keto Challenge gemaakt?

De Keto Challenge is bedacht en gemaakt door Mitchel van Duuren en z´n team. Dit is het zelfde team achter Elke Hap Telt. nl.  Een website over gezond afvallen en voeding.

Mitchel is al meerdere jaren actief in de gezondheidsniche.

Hij heeft onder andere een naam voor zichzelf gemaakt in de Paleo dieet wereld. Verstand van degelijke producten maken heeft hij dus zeker. 

Daarnaast is hij een ster in het creëren van een waardevolle community van mensen die elkaar helpen. Dit is vaak waardevol, omdat hier ook de eventuele opmerkingen 

mitchel van duuren keto

Mitchel van Duuren

Voor wie is De Keto Challenge bedoeld?

Is de Keto Challenge iets voor jou...?

De keto challenge is bedoeld voor mensen die vol gaan voor "keto succes". Voor mensen die niet alleen die eerst paar weken succes willen hebben, maar ook een compleet nieuwe gezonde eetgewoonte aan willen leren. 

Het is echt voor mensen die wel eens van Keto hebben gehoord en misschien ook wel de eerste stapjes hebben genomen. Volgens de maker leer je in ieder geval het volgende over keto in deze challenge:

  • Een keto geheim dat er voor zorgt dat onze voorouders meer energie, een betere spijsvertering en een gezondere huid hadden
  • Exacte lijst met keto supervetten die je direct kunt toevoegen aan je dieet om meer vet te verbranden
  • Hoe je kunt voorkomen dat je niet in de valkuilen trapt van de traditionele keto diëten en zelfs betere resultaten kunt gaan zien op de lange termijn. Zonder jezelf uit te hongeren en zonder kennis te maken met de "keto flu"
  • Welke zogenaamde "superfoods" helemaal geen superfoods zijn en je zo snel mogelijk moet vermijden.

Wat gebeurd er na betaling?

Voordat ik je mijn review en ervaringen ga vertellen, wil ik ik eerst even melden wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald. 

Nadat je hebt betaald, krijg je direct de digitale producten in PDF toegestuurd via de e-mail die je hebt opgegeven bij je betaling. Daarnaast krijgt je toegang tot de ledenomgeving van Elke Hap Telt.nl. Hier kun je de video's bekijken en wat andere bonussen downloaden. 

Daarnaast kun je  via de community of het team benaderen met eventuele vragen. De betaling gaan enorm makkelijk, veilig en snel. Je kunt dus eigenlijk binnen 5 minuten beginnen met de challenge.

keto challenge mitchel van duuren korting

Het betaalscherm om direct te beginnen (link naar dit scherm)

Keto Challenge review, ervaringen en mening

Goed, laat me je nu mijn persoonlijke review en ervaring vertellen met de Keto Challenge. Laten we beginnen met de inhoud en de vormgeving van de producten.

Inhoud & vormgeving

Mocht je al eerder een product van Mitchel van Duuren hebben aangeschaft, dan weet je dat het met de inhoud en vormgeving wel goed zit...

Dit is niet zomaar informatie die van de een op de andere dag in elkaar is gezet. Nee, het is een goed uitgedacht plan met overal een antwoord op de "waarom" vraag. 

De video's van de Keto Revolutie zijn daarnaast ook enorm waardevol om keto echt te kunnen begrijpen. Zo krijg je uitleg hoe je ketonen het beste kunt meten en wat nou eigenlijk het verschil is tussen een paar traditionele populaire diëten. 

de keto revolutie review en ervaringen

Ook de bonussen stellen niet teleur. Zo is de Keto restaurant gids echt een waardevolle toevoeging. We weten waarschijnlijk allemaal wel hoe ongemakkelijk het kan zijn in een restaurant wanneer je een specifiek eetpatroon volgt...

Om toegang te krijgen tot de bonussen en de video's moet je inloggen op het ledengedeelte van Elke Hap Telt. nl. Deze inloggegevens krijg je, zoals we eerder op deze pagina ook al hebben aangegeven, direct nadat je hebt betaald. Betalen doe je op de speciale kortingspagina via de knop onderaan dit artikel.

Wat krijg je allemaal als je start met De Keto Challenge?

Voor de duidelijkheid wil ik je nog even vertellen waar je nu allemaal toegang tot krijgt als je besluit te beginnen met De Keto Challenge.  

Zoals je misschien al door hebt is het een compleet "Keto pakket"...

 Via de speciale pagina (kijk hier of knop onderaan artikel) krijg je sowieso het volgende: 

Keto Snelstart Gids

Waardevolle informatie voor beginners. In een paar pagina's wordt de basis van Keto aan je uitgelegd. Dit maakt deze challenge ook uitstekend geschikt voor mensen die minder bekent zijn met het ketose dieet.

De Keto Revolutie

Dit is een product dat ook los verkocht wordt door Mitchel buiten deze challenge om. Zie ook onze Keto Revolutie review en ervaringen artikel op deze website. 

Het Keto Revolutie Receptenboek

De naam zegt het eigenlijk al. Dit boekje bevat allemaal keto dieet recepten. Zo weet je altijd en op elk moment wat je kunt klaarmaken om je aan het keto dieet te houden.

keto recepten in de cha

Intermittent Fasting Handboek

Een groot onderdeel of principe van het Keto dieet is intermittent fasting. Dit een methode voor automatische en natuurlijke vetverbranding, die ook veel gebruikt wordt in de modellen wereld. In dit boekje leer je alles wat je moet weten over deze methode.

Keto Restaurantgids

Waardevolle informatie om ongemakkelijke situaties in restaurants te voorkomen. Wat kun bestellen om schoon volgens het keto dieet te eten?

Complete Keto Voedingslijst

Een immense lijst met voedingsmiddelen die keto proof zijn.

Complete Keto videocursus

Een videocursus die je ook krijgt in de Keto Revolutie. Allemaal waardevolle informatie over keto met Mitchel van Duuren.

4 Complete Weekmenu's

Alle menu's die je nodig bent om weken lang volgens het keto dieet te eten. 

Mijn resultaten met Keto

Net als bij vele starters in de community had ik door de gerechten minder last van een opgeblazen gevoel naar een dag of drie. Het schijnt dat ook het begin is van het verwijden van het hongergevoel. 

Nu moet ik zeggen dat ik al sinds een jaar of twee ervaring heb met intermittent fasting (periodiek vasten). Hierdoor was mijn hongergevoel sowieso weinig tot nooit meer aanwezig. Daarnaast was mijn spijsvertering door het vasten ook al in orde.

De keto challenge heeft er voor gezorgd dat ik nu zonder het eten van koolhydraten meer energie heb. Ik kan gewoon weg meer eten van wat ik lekker vind. Ik ben namelijk een groot fan van worst en kaas + allerlei noten 😉 Deze producten (de juiste soort) passen prima binnen een keto dieet!

Ervaringen van andere gebruikers

Laat me je ook nog even vertellen wat ervaringen zijn met andere mensen die met de Keto Challenge zijn begonnen. Ik heb geen rare dingen kunnen vinden op het internet over dit product of andere producten van Mitchel van Duuren en Elke Hap Telt.

De reactie van Els op Facebook is misschien wel een goede verwoording van de meeste deelnemers aan de Keto Challenge. 

keto challenge ervaringen mitchel van duuren

De Keto Challenge prijs

De Keto Challenge kost je eenmalig 67,- euro, wat ik een zeer redelijke prijs vind als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt. Namelijk een volledig stappenplan om je door die eerste moeilijke maand van het keto dieet geen gaat helpen.

Daarnaast natuurlijk allemaal enorm belangrijke informatie die het keto dieet voor jou een stuk makkelijk en aangenamer kan gaan maken.

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Mocht je nog twijfelen om met deze 28-daagse Keto Challenge aan de slag te gaan, dan heb ik goed nieuws voor je. 

Ook dit product van Mitchel van Duuren kent namelijk "gewoon" een niet-goed-geld-terug garantie van maar liefst 60 dagen. Dit betekend dat je om wat voor reden dan ook, gewoon je geld teruggestort krijgt.

Als je na het volgen van deze challenge bijvoorbeeld steeds nog steeds honger hebt tijdens het keto dieet, of niets bent afgevallen... dan betaald Mitchel je 100% van het geld terug. Daar gaat hij echt niet moeilijk over doen!

Ga ook voor succes met de 28-daagse Keto Challenge...

Zoals je op deze pagina hebt kunnen lezen is De Keto Challenge een compleet Ketose dieet voedingsschema voor vier weken, ofwel 28 dagen. 

Het is een goed uitgedacht plan om jouw zonder moeite door de eerste maand heen te loodsen. Je hoeft helemaal niets meer uit te zoeken omdat Mitchel en z'n team niets aan het toeval hebben overgelaten. Volg simpelweg het plan en je ZULT resultaten gaan behalen.

Door de garantie loop je daarnaast ook geen enkel risico op een miskoop. Wanneer je je aanmeld via onderstaande knop, krijg je naast de keto maaltijdplanning ook 7 extra bonussen. 


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten