Benieuwd naar het Gespierde God e-book van Glenn Goossens? Waarschijnlijk wel, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Misschien wil jij zelf aan de slag met Gespierde God en zoek je een plek waar je het kunt downloaden. Het kan ook zijn dat je gewoon meer informatie wilt over dit zeer populaire boek voor mannen.

Hoe dank ook, ik kan je alles over de Gespierde God vertellen. Ik er enkele weken geleden namelijk zelf mee aan de slag. Op deze pagina deel ik mijn review, mening en ervaringen. Lees snel verder!

  [toc]  

Wat is het Gespierde God e-book?

Gespierde God is een programma voor mannen waarin uitvoerig beschreven staat wat je moet doen om zo snel mogelijk een gespierd en goddelijk lichaam te krijgen. Een ultieme methode die binnen enkele weken als resultaat kan opleveren. Je moet hier natuurlijk wel zelf keihard voor aan het werk, het is een hulpmiddel.

Het is in pdf formaat waarin je gaat leren over de grootste mythes rondom groter en gespierder worden.

Trainingsschema's van Gespierde God

Het bevat trainingsschema's rechtstreeks uit de praktijk met oefeningen per spiergroep en alles over de juiste voeding.

Bovenal is het een boek waarin staat wat je WEL moet doen en wat je absoluut NIET moet doen, wanneer je een gespierde god wilt worden.  

Wie is de maker van het Gespierde God ?

Wie is eigenlijk de maker van dit veelbesproken Gespierde God e-book? Dat zal ik je vertellen. De maker van het Gespierde God boek is niemand minder dan Glenn Goossens. Glenn is zeker geen onbekende in de fitness wereld. Hij is een gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer.

De afgelopen jaren heeft Glenn meer dan duizend mensen geholpen om een Gespierde God te worden.

Wat maakt Glenn Goossens anders?

Glenn Goossens, de auteur van Gespierde God is een echte ervaringsdeskundige die in het verleden last had van het feit dat hij niet gespierd was. Hij was ruim 180 cm maar woog slechts 63 kg.

Dit moest anders en Glenn ging als een gek informatie verzamelen en trainen. Hiervoor ging hij ook cursussen volgen in voeding en fitness. Met al deze kennis heeft hij uiteindelijk het Gespierde God e-book gemaakt.  

Voor wie is het Gespierde God e-book?

Je vraagt je misschien af of dit e-book wel iets voor jou is. Voor wie is het Gespierde God e-book eigenlijk gemaakt? Dat is eigenlijk vrij simpel. Voor elke man die snel een bak met de belangrijkste informatie over spieropbouw tot zich wil nemen. Geen urenlang meer zoeken op het internet.

Gewoon direct alles in één digitaal boekje. Zo heb je meer tijd om direct met je training aan de slag te gaan.

Beginners en gevorderden

Het is vrij simpel. Ook gevorderden, mensen die al 3 keer per week in de sportschool staan kan dit een kans zijn. Het boek staat namelijk boordevol tips op het gebied van voeding. Misschien doe je alles wel goed op één cruciaal punt na, waardoor je 10 keer zo lang bezig bent.  

Kan ik direct met dit Gespierde God boek aan de slag na betaling?

Vaak krijg ik de vraag of je écht direct aan de slag kunt na betaling. In dit geval kan ik zeggen dat dat zeker het geval is. Je krijgt na betaling gewoon direct de Gespierde God pdf download link.

Via deze link kun je het e-book direct downloaden in pdf formaat. Zo kun je dit bijvoorbeeld makkelijk meenemen naar de sportschool.  

Mijn persoonlijke Gespierde God review en ervaringen

Nu je iets meer weet over dit product van Glenn Goossens, ga ik je mijn eigen review, ervaringen en mening vertellen. Is de Gespierde God e-book het geld echt waard?

Of kun je dit geld beter gebruiken om een paar biefstukken te kopen? Laat ik beginnen met de betaling en de Gespierde God download pagina.

Betaling &  Gespierde God e-book Download (pdf)

De betaling is makkelijk en snel via betaaldienst PayPro. Ik had met iDEAL betaalt, dit ging snel en ik had binnen een paar minuten in een factuur in m'n mailbox. Daarnaast krijg je ook een mailtje met de gegevens die je nodig bent om het Gespierde God e-book te downloaden.

Het downloaden ging snel en soepel en openen van het pdf bestand was ook geen probleem. Ik kon binnen 5 minuten aan de slag.

Vormgeving van het gespierde god boek

Als je het boek voor het eerst ziet kun je gelijk zien dat er veel tijd in zit. Het is met zorg vormgegeven en ziet er professioneel uit. Het boek bevat alles wat je nodig bent om gespierd te worden, dit kun je ook als beginner al zien aan de inhoudsopgave.

 Alle oefeningen en trainingen zijn inclusief omschrijvingen en afbeeldingen en zijn in principe allemaal thuis uit te voeren.

Ik was erg onder de indruk van de schema's en de voeding tips. Er stonden oefeningen en gerechten bij waarvan ik het bestaan niet eens wist.

Mijn persoonlijke resultaten

Moet je dan nog wel naar de sportschool? Dat heb ik wel gedaan, maar het hoeft natuurlijk niet.

Dat is iets persoonlijks, in de sportschool heb ik alles bij de hand. Het mooie is dat de trainer bij de sportschool ook onder de indruk was van de schema's. Hij vroeg zelfs waar ik ze vandaan had. 

Het zag er prima uit volgens hem. Ik moest alleen even op letten dat ik niet overtrainde, omdat het schema nogal ambitieus was.

Hier is verder niets mis mee natuurlijk ... Na ongeveer 3 weken kon ik echt merken dat ik meer spiermassa kreeg. Ik moest opeens ook VEEL meer eten, dat is iets waar ik wel aan moest wennen.

Na 5 weken kreeg ik de eerste complimentjes van mensen in mijn omgeving dat ik er "mooi gespierd" uitzag!  

Ervaringen van andere Gespierde God gebruikers

Wat zeggen anderen over het Gespierde God e-book? Dit is natuurlijk ook wel even belangrijk om te weten. Ik kwam de volgende reacties tegen: Patrick van 32 zei:

"Hi Glenn, Ja, de resultaten beginnen nu echt te komen. Sinds mijn selfie van 3 weken geleden zie ik al duidelijke verschillen. Ben op weg om die echte gespierde god te zijn... wat een naam ook, goed bedacht hoor!"

P.R van 37 had wad twijfels in het begin: 

"Ik was twijfelachtig over je aanbod... maar ik moet eerlijk toegeven dat je boek makkelijk weg leest en mij precies laat inzien hoe het allemaal werkt. Keep up the good work!"

  Veel andere gebruikers vinden het vooral een interessant boek. Hiermee ben ik het ook wel eens vanwege de vele leerzame adviezen die gegeven worden.  

Gespierde God prijs

De prijs van het Gespierde God  is 39,97,- euro, wat naar mijn mening een prima prijs is. Alleen de trainingsschema's in het boek zijn voor mij die drie tientjes al waard.

Mocht jij nog twijfelen over het boek heb ik goed nieuws voor je. Je kunt het boek namelijk 60 dagen uitproberen.

60 dagen uitproberen

Mocht je niet tevreden zijn met het Gespierde God, kun je binnen 60 dagen een mailtje naar Glenn sturen. Je krijgt dan zonder gedoe je geld terug. Hier gaat Glenn niet moeilijk over doen.

Tijdelijke bonussen

Bij het Gespierde God boek zitten een aantal tijdelijke bonussen:

  1. Sensationeel Snel Maar Gezond Afvallen (extra boekje over vet verbranding)
  2. Het Ultieme Afslank Programma (video's over afvallen)
  3. Levens Lange updates van het Gespierde God e-book (lijkt me logisch)

Deze bonussen zijn een leuke aanvulling. Ook valt de informatie in deze bonussen een beetje in het niet in vergelijking met de informatie in het andere boek.  

Gespierde God e-book downloaden?

Wil jij direct aan de slag en letterlijk een gespierde god worden? Dan kan ik je echt aanraden om dit boek aan te schaffen. Zelfs een personal trainer - van mijn lokale sportschool - was onder de indruk van de schema's.

Door de 60 dagen uitproberen mogelijkheid heb je niets te verliezen en alleen maar spiermassa te winnen. Gespierde God kopen doe je nu via onderstaande kortingslink.      


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten