Benieuwd naar de FIT Methode van team FIT.nl? Dan heb je de juiste pagina gevonden.

Je vraagt je misschien af of de methode wel bij je past of je vraagt je gewoon af waarom de methode zo populair is.

Zelf ben ik een aantal weken terug begonnen met het handboek van de FIT Methode en zal op deze pagina mijn review, ervaringen en mening met je delen. Lees dus snel verder!

[toc]

Wat is de FIT Methode?

Voordat ik aan mij persoonlijke review van de FIT Methode zal beginnen, wil ik het eerst even met je hebben wat de methode nu eigenlijk is.

De basis van de FIT Methode is een handboek van meer dan 300 pagina’s. Als je het besteld krijg je een hardcover versie en een digitale versie.

Het is een soort stappenplan naar een fit, strak en sterk lichaam voor mannen en vrouwen. Het is een boek met inhoud dat is gebaseerd op tientallen jaren van wetenschappelijk onderzoek.

Dit onderzoek is vervolgens door een team van personal trainers, sportdiëtisten en wetenschappers samengekomen in de FIT Methode.

Wie zijn de makers van de FIT Methode?

Ook niet onbelangrijk om te weten is natuurlijk wie er eigenlijk achter dit product zitten. Dat zal ik je vertellen.

De FIT Methode is ontwikkeld en gemaakt door TEAM FIT.nl. Het team achter het grootste fitness blog van Nederland, met 480.000 bezoekers per maand. Dit team bestaat uit 19 experts en professionals uit de fitness wereld.

Het doel van deze experts is deelnemers aan de FIT Methode om te toveren tot zijn of haar eigen personal coach. Ieder lichaam is uniek. Eén plan voor elk lichaam bestaat niet.

Voor wie is de FIT Methode?

De FIT Methode is voor zowel mannen en vrouwen die  flitsend fit willen worden en willen blijven. Het is een methode die speciaal ontwikkeld is om je van de belangrijkste informatie te voorzien.

Of het nu informatie is over vetverlies, spieropbouw of gewoon fit worden is. Alle kennis die je nodig bent kun je vinden in het 300+ pagina’s tellen de handboek.

De makers beschrijven de FIT Methode ook wel als : Het plan voor een fit lichaam.

fit methode kopen

Wat gebeurd er na betaling?

Waar ik altijd veel vragen over ontvang is wat er precies gebeurd na betaling. Dat zal ik je vertellen.

Op de FIT website kun gewoon veilig met iDEAL betalen. Je moet in dit bestelproces een wachtwoord aanmaken waarmee je later toegang kunt krijgen tot de programma’s die je besteld hebt.

Na betaling krijg je een mail met alle gegevens (welkom + factuur) die je nodig bent om direct in te loggen en aan de slag te gaan met de digitale versie.

De hardcopy versie van het handboek wordt zo snel mogelijk verstuurd. Bij mij duurde het volgens mij twee werkdagen.

Mijn persoonlijke review, ervaringen en mening

In dit hoofdstuk zal ik je mijn FIT Methode review, ervaringen en mening geven.

Het FIT Methode boek

Allereerst wil ik even iets zeggen over de vormgeving van het handboek van de FIT Methode. De eerste keer dat je het boek in handen hebt, kun je direct zien dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving.

Het is vrij groot, maar dat maakt het alleen maar duidelijk.Dit zorgt er ook voor dat de schema’s voor iedereen mooi en leesbaar blijven.

De inhoud is echt indrukwekkend. Er staat enorm veel waardevolle informatie in over spieren, voeding en motivatie. Dit zijn ook direct de drie belangrijkste onderdelen om fit te worden.

Nieuwste editie

Hieronder kun je korte een review van Jeroen van der Mark vinden over de nieuwste editie van het FIT Methode handboek.

Opties en App

De FIT Methode stopt niet bij alleen een handboek. Mocht je ook volledige support van de trainers en toegang tot de community willen, moet je een groter pakket aanschaffen.

Ik heb dit zelf niet gedaan omdat ik zelf niet veel problemen heb met het mentale gedeelte. Ben jij nou echt een beginner en wil je in contact komen met “lotgenoten” en gebruik maken van de apps?

Dan kan dit zeker een goede opties voor je zijn. Voor meer informatie kun je naar de website van de FIT Methode gaan via de button onderaan deze pagina.

Mijn Motivatie & Resultaten

De voornaamste reden waarom ik aan de slag was gegaan met de FIT Methode is de informatie over spieren. Ik ben iemand met en zeer actief metabolisme en kan snel spiermassa opbouwen, hiervoor was ik opzoek naar relevantie informatie.

De informatie in het FIT Methode handboek heeft mij vooral geleerd dat krachttraining een constant proces is van afbraak én opbouw van spiermassa. Om iets op te bouwen breekt je lichaam eigenlijk eerst iets af, dit was nieuw voor mij.

Mede met behulp van de 8 trainingswetten uit het handboek, ben ik erachter gekomen dat ik teveel van de zelfde oefeningen doe en hierdoor mijn spieropbouw achterbleef!

Zijn anderen net zo enthousiast?

Zijn anderen ook zo onder de indruk van de FIT Methode? Ik ging even op onderzoek uit. Vooral op Facebook kun je veel positieve reacties vinden.

Romy was lange tijd ontevreden met haar levensstijl:

Ik heb altijd fanatiek gesport maar toen ik mijn master studie begon, besloot ik te stoppen met het vele trainen. De balans tussen ten en genoeg spoten en mijn motivatie raakt ik kwijt en kwam in een kort periode enorm veel aan. De FIT Methode heeft mij vooral geholpen om weer realistische doelen te stellen.

Voor de succesverhalen kun je terecht op de volgende pagina:

Lees hier de resultaten en succesverhalen van meer deelnemers >>

FIT Methode prijs

Je hebt het FIT Methode boek al vanaf 29,95,- euro, wat ik geen verkeerde prijs vind voor een boek met meer dan 300 pagina’s met waardevolle informatie.

Ik heb met een kortingslink ook direct het recepten boekje erbij genomen voor en tientje extra (is niet verplicht). Ook geen geld voor wat je ervoor terug krijgt trouwens.

Als je het complete FIT Methode pakket wilt, gaat het je 59,95- euro kosten. Dit is een pakket met het boek, fitnessschema’s, toegang tot de app (fit en food), 3 maanden lang email traject voor een “stok achter de deur” en toegang tot de FIT community.

fit methode 2.0 pakket

FIT Methode kopen of niet? (+kortingslink!)

Je hebt kunnen lezen dat ik zelf enorm positief ben over de FIT Methode. De vraag is natuurlijk: Is het wat voor jou?

Als jij echt fit wilt worden met hulp en kennis van professionals, is dit je kans. Het is even de vraag hoeveel fit en gezond worden jou waard is. Wanneer jij door middel van de FIT methode straks gezonden en fitter dan ooit bent, dan zijn het die paar tientjes  natuurlijk meer dan waard.

Omdat er ook volop aandacht wordt besteed aan motivatie in het boek, gaat het ook jou zeker lukken om fit te worden. De FIT Methode kopen doe je via onderstaande kortingslink.

[thrive_link color=’orange’ link=’https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=50436&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Ff%2Ffit-methode%2F9200000081221650%2F&name=FIT%20Methode%20-%20De%20FIT%20Methode%2C%20Jeroen%20van%20der%20Mark’ target=’_self’ size=’big’ rel=”nofollow” align=’aligncenter’]Ga direct naar de geheime kortingspagina![/thrive_link]


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten