• Home
 • Blog
 • Recepten
 • De Vega Chef Review & Ervaringen – Goede Veggie Recepten of Niet? 🥗💚

Het is tijd voor De Vega Chef review. Misschien sta je wel op het punt om dit veggy receptenboek van Heiko Hartsuijker aan te schaffen, maar ben je toch nog even gaan zoeken naar reviews en ervaringen. 

Het kan ook zijn dat je gewoon benieuwd bent naar vegetarische veggie recepten en zo doorgeklikt hebt naar deze pagina. Hoe dan ook, het is maar goed dat je deze pagina hebt gevonden. 

Ik zal je namelijk precies vertellen wat er nieuw is in De Vega Chef. Lees dus vooral even verder als jij wilt weten of dit jouw geld wel waard is!

Wat is De Vega Chef? 

De Vega Chef is een digitaal receptenboek met vegetarische koolhydraatarme weekmenu's en tips voor vrouwen.

De recepten zijn volgens de makers te bereiden met betaalbare ingrediënten; een punt waarbij veel nieuwe receptenboeken de plank volledig mis slaan. Lukt het ons nu wel om voor onder de 100,- euro een weekmenu samen te stellen?

Wat speerpunten van De Vega Chef: 

 • Geen streng dieet, gewoon gezonde voeding voor vegetariërs 
 • 90+ makkelijke gerechten
 • 4 koolhydraat arme weekmenu's
 • Volledig afgestemd op het vrouwenlichaam.
De Vega Chef is een ‘kookboek’ gebaseerd op onderzoek en studie naar vetverbranding, impact van koolhydraten op ons lichaam.

Wie is de maker - Heiko Hartsuijker?

Heiko is de eigenaar en oprichter van de website Droogtrainers.nl en is samen met Timo onder andere bekend van het succesvolle Koolhydraatarm 30 Dagen menu

Nu heeft hij samen met een andere specialist op het gebied van voeding, dit boek gemaakt. Zijn partner is dit keer Sandra Baat, een gewichtsconsulent en hormoon deskundige met meer dan 10 jaar ervaring.

Zij heeft de recepten van Heiko doorgelopen en waar nodig aangepast. Hierdoor ben je verzekerd dat de dag recepten gezond en voedzaam zijn. 

Voor wie is De Vega Chef gemaakt?

Zoals je misschien al hebt kunnen zien is dit een receptenboek wat speciaal is gemaakt voor vrouwen tussen de 30 en 60 jaar. 

Dit betekent uiteraard niet dat mannen, of mensen van een andere leeftijd de recepten niet kunnen gebruiken. Het is alleen zo dat de weekmenu's afgestemd op caloriebehoefte voor vrouwen in die leeftijd. 

Als man zou je dus meer van het zelfde kunnen eten om meer calorieën binnen te krijgen. 

vega chef veggy receptenboek
de vega chef recepten download

Persoonlijke Vega Chef review, ervaringen en mening

Goed, laat ik je nu onze review en ervaringen met dit receptenboek vertellen. Laten we beginnen met het beoordelen van de inhoud en de vormgeving.

Inhoud & vormgeving

Als je de recepten voor het eerst bekijkt, zie je direct dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving. De stijl komt overeen met de nieuwe website van droogtrainen.nl. 

Per recepten staat er een uitgebreide uitleg over de te gebruiken ingrediënten én uiteraard de bereiding. Er wordt eigenlijk precies beschreven wat je mag verwachten van een product zoals deze. 

recepten de vega chef voorbeeld

Het is te zien dat alle recepten qua opbouw ook veel aandacht hebben gekregen. Alle recepten zijn afgestemd in calorieën, vetten, eiwitten en energiebehoefte.

Er worden verder de mooiste combinaties gemaakt met simpele alledaagse ingrediënten. Ik denk persoonlijk dat dit boek in fysiek exemplaar ook erg populair zo zijn.

Dit krijg je allemaal na bestelling:

 • Het Kookboek "De Vega Chef" (Digitaal) +  Bonussen

Bonussen:

 • Boodschappenlijst voor 30-dagen (Digitaal)
 • Extra weekmenu met 7 extra recepten (Digitaal)
 • Tussendoortjes Chef (Digitaal)

Ervaringen & resultaten

Voor veel mensen klinkt vegetarisch eten maar lastig. Wat mag je nou eigenlijk wel eten en wat niet? De Vega Chef geeft antwoord op deze vraag en vele andere vragen.

Het bedenken van vegetarische combinaties is iets waar veel tijd en energie in gaat zitten.

En dán moet je het ook nog kopen en klaarmaken. Met de vele recepten in dit boek heb ik daar dus geen last meer van.

Het zoeken van de benodigde producten in de supermarkt (vaak bij de Lidl) was ook geen probleem. De kosten waren uiteindelijk niet dan 'normaal'. 

Ik eet nu zelfs graag een aantal dagen in de week vegetarisch.

De smoothies ben ik persoonlijk niet zo'n fan van. Gezond zijn ze dan weer wel. 

Omdat ik veel sport moet ik uiteraard wel voldoende eiwitten binnen krijgen, ik vervang deze dus vaak met een proteïne shake. 

Tip: de variatie van bananenpannenkoeken recept is een aanrader.

Rosa

De Vega Chef gebruiker

Ik had geen idee dat vegetarisch eten voor een week zo eenvoudig kan zijn, ik voel mijn steeds fitter en ook de kilo’s gaan er af, vind het prima zo.

Super bedankt!

De Vega Chef prijs en download 

De Vega Chef kost je 27,- euro, wat volgens ons een hele normale prijs is voor een receptenboek zoals dit. Het grote voordeel is dat je ook vrijwel direct na betaling aan de slag kunt. 

De betaling gaat makkelijk en veilig via de shop van de website zelf. Je kunt met iDEAL of Paypal betalen. Voor de mensen uit België is er zelfs een Bancontant optie! Dit is dus allemaal dik in orde. 

Na betaling krijg je gegevens op de mail waarmee je kunt inloggen op:

https://shop.droogtrainers.nl/mijn-account/

Daar kun je de producten van Heiko zoals De Vega Chef downloaden

Kijk wel even goed dat je je e-mailadres goed invult bij bestelling. Dat is namelijk het adres waar de gegevens naartoe gaan.

Ook fijn: er is een 100% tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, gewoon je geld terug krijgt. Hier gaat Heiko écht niet moeilijk over doen.

De Vega Chef kopen

Kun jij wel wat goed onderbouwde vegetarische recepten met uitstekende uitleg gebruiken?

Dan is De Vega Chef ook voor jou, vast een hele goede investering. Dankzij de niet-goed-geld-terug garantie kun je het kookboek eigenlijk gratis uitproberen. 

Of je nu volledig vegetarisch bent of meer een flexitariër; de recepten in dit boek zijn zullen een welkome toevoeging zijn in jouw dagelijkse kookavonturen.

Via onderstaande knop ga je direct naar de speciale kortingspagina. 


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten