• Home
  • Blog
  • Reviews
  • De Keto Revolutie Review & Ervaringen – Is Mitchel van Duuren helemaal terug?!

Beniewd naar De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren? Die kans is zeer aanwezig als jij deze pagina hebt gevonden.

Misschien twijfel je nog wel of dit programma wel iets voor jou is, en ben je op internet op zoek gegaan naar informatie en reviews over De Keto Revolutie. Zodoende ben je op deze pagina beland, en dat is maar goed ook!

Enkele weken geleden besloot ik zelf om met De Keto Revolutie aan de slag te gaan, en op deze pagina deel ik je mijn eerlijke review, ervaringen en mening. Twijfel je dus nog om De Keto Revolutie te kopen? Lees dan snel verder!

Wat is De Keto Revolutie?

Laat me je eerst even vertellen wat De Keto Revolutie eigenlijk is, voordat ik je mijn review en ervaringen ga vertellen.

De Keto Revolutie is een all-in-one pakket voor bewezen vetverlies, hoge energie en een manier om eindelijk los te komen van voeding als centraal punt van je leven.

Het complete pakket bestaat uit een twee normale e-books, een receptenboek, 21 dagen planners + boodschappenlijstjes en een videotraining over het Keto dieet (20+ video's)

Het Ketogeen dieet en ketose

Het Ketogeen dieet is een hoog in vet dieet dat je spijsvertering herprogrammeert om vetopslag te gebruiken als brandstof.

Energie uit vet dus, in plaats van uit glycogeen (die verkregen is uit glucose) die opgeslagen is in je leven en spieren.

Dit zal er voor zorgen dat vetcellen vetzuren beginnen los te laten. Deze losgelaten vetzuren worden door je lever omgezet iets wat we ook wel "ketonen" noemen. 

Ketose is de staat van het lichaam waar het dus ketonen gebruikt als energiebron in plaats van glucose. Ketonen zorgen er voor dat je bloedsuikerspiegel daalt en er hormonen worden aangemaakt die verantwoordelijk zijn voor vetverbranding. 

Het is dus een ideale manier om veel vet te verbranden op een natuurlijk manier. Toch gaat het bij veel mensen mis. Daar wil Mitchel van Duuren met De Keto Revolutie iets aan doen, door een aantal concepten te combineren.

Wie is de maker?

Ik wil je ook nog wat vertellen over de maker van De Keto Revolutie, namelijk Mitchel van Duuren. Mitchel is zeker geen onbekende in de wereld van voeding en gezondheid.

 Je kent hem misschien al van Paleo.nl of Foodie.nl, websites waar hij ook oprichter en eigenaar van is. Hij heeft Paleo echt op de kaart gezet in Nederland en België. Hij heeft in deze categorie namelijk zes bestseller boeken geschreven.

de keto revolutie review en ervaringen

Mitchel is zelf opgegroeid met weinig zelfvertrouwen, hij was namelijk het dikkerdje van de klas. Na z'n studie deed hij er alles aan om alles te combineren. Het sporten, zijn bedrijven, zijn sociale leven. Die gezondheid- life balans die iedereen zoekt.

Hij kwam er al snel achter dat dit voor hem bij een onmogelijke taak was. Na onderzoek kwam hij bij Paleo. Hiermee leer je volledig onafhankelijk te worden van suiker.

Met De Keto Revolutie gaat Mitchel nog een stapje verder. Hij wil je namelijk laten zien hoe je "voedsel onafhankelijk" kunt leven.

Voor wie is De Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is voor iedereen die z'n relatie met voeding weer wil herstellen. Voor iedereen vet wil verbranden op een natuurlijke manier. Je lichaam weer zelf vet leren verbranden. 

Het Keto Revolutie programma is ontwikkeld voor mensen die af willen slanken en daarnaast van vet eten houden

Het is ook het ideale pakket voor iedereen die Keto wel eens heeft geprobeerd, maar niet succesvol was. Dit pakket kijkt namelijk op een andere manier naar Keto, en maakt een aantal hele interessant combinaties.

Talloze studies hebben aangetoond dat het Keto dieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen. 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Laat me je ook nog even vertellen wat er gebeurd nadat je hebt betaald voor dit pakket. Nadat je hebt betaald krijg je vrijwel direct een mailtje van het team achter De Keto Revolutie.

In dit mailtje staan instructies van hoe je kunt inloggen op het speciale ledengedeelte. In dit ledengedeelte kun je de pdf's downloaden en de video's bekijken.

Nadat je hebt betaald kun je vrijwel direct aan de slag met de informatie, recepten en de video's. 

Bekijk het populairste Keto dieet boek via deze link >>

Mijn eerlijke De Keto Revolutie review, ervaringen en mening

Nu je wat meer weet over de algemene zaken, is het nu tijd om je mijn review, ervaringen en mening te vertellen. 

Laten we binnen met de inhoud en vormgeving van de producten in het pakket.

Inhoud & vormgeving

De verwachtingen liggen natuurlijk hoog als je als auteur en productmaker al meer dan tien jaar actief bent én je zes bestsellers op je naam hebt. 

Wanneer je de PDF's van De Keto Revolutie voor het eerst bekijkt kun je direct zien dat je niet met zomaar iemand te maken hebt. De inhoud en de grafische vormgeving is echt van hoog niveau. 

de keto revolutie pdf kortingslink

Voor mensen die niet van lezen houden, zijn er ook video's (beschikbaar in de goud versie). Deze video's zijn ook van de hoge kwaliteit die we van Mitchel gewend zijn.

Leermomenten

Ik gaf eerder al aan dat ik hier vooral mee begonnen ben omdat ik al bijna een jaar aan intermittent fasting doe (periodiek vasten). Dit heb ik geleerd aan de hand van het boek My Shredded Lifestyle.

Wat echt een Eye-opener voor mij was qua voeding.

De meerwaarde die De Keto Revolutie voor mij onder meer heeft gehad:

  • Welke superfoods ik wel en niet moet eten (welke werken wel, welke zijn onzin)
  • De ultieme lijst met de beste Keto vetten met uitleg (nu kan ik nog meer eten, yes)
  • Waar de meeste mensen de mist in gaan met normale keto diëten (timing)

Mijn resultaten

Ik doe al een tijdje aan periodiek vasten (intermittent fasting), dus met mijn voedingsstofwisseling zit het op dit moment wel goed. Ik was echter nog niet blij met mijn energie niveaus, vooral later in de avond, aan het begin van de vasten periode. 

Daarom had ik dan ook besloten om met De Keto Revolutie te beginnen. Ik wist immers al dat vetten je een langer verzadigd gevoel geven en dit alleen al voor veel mensen voor een energie boost kan zorgen. 

Ik had al vrij snel het voornemen om als eerste de gerechten klaar te maken die ik langs zag komen in de besloten Facebook groep. Dit ging zonder al te veel problemen en ze waren echt heerlijk. Vooral de zalmburgers ga ik zeker vaker maken!

De Keto Revolutie prijs

De Keto Revolutie inclusief de videotraining kost 37,- euro, wat ik echt een enorm scherpe prijs vind voor wat je er allemaal voor krijgt. Voor de andere versies, zonder videotraining betaal je 27,- euro.

Ik vind de prijs scherp omdat de recepten en informatie van ongekende kwaliteit zijn, en je er mooie resultaten mee kunt halen. 

Als je door dit pakket van Mitchel van Duuren relatief makkelijk op je ideale gewicht kunt komen, en jezelf veel fitter kunt voelen, dan lijken me die paar tientjes totaal niet relevant.

60 dagen uitproberen(!)

Het mooie van dit programma is dat je eigenlijk niet direct hoeft te beslissen. Mitchel geeft je namelijk 60 dagen de tijd om het uit te proberen.

Mocht je in die periode resultaat zien of gewoon niet happy bent met het product, krijg je gewoon je geld terug. Daar gaat hij echt niet moeilijk over doen.

Stuur één mailtje en je krijgt je geld terug. De PDF's die je gedownload hebt mag je zelfs houden als dank voor je interesse.

De Keto Revolutie kopen (+Kortingslink!)

Hopelijk bent jij na het lezen van deze pagina net zo enthousiast geworden over De Keto Revolutie als ik dat ben.

Met dit pakket leer je alles over de twee meest populaire natuurlijke dieet technieken, en zul je prima resultaten kunnen halen. 

Realiseer je goed dat je het gewoon 60 dagen lang kunt uitproberen en dus geen enkel risico loopt. Je hebt dus niets te verliezen, en alleen maar te winnen!

de keto revolutie  pdf kortingslink

Het Populairste Keto Dieet Boek Direct Bestellen?


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten