• Home
 • Blog
 • Reviews
 • Cursus Natuurlijk Suikervrij Review – 40 dagen zonder suiker!

Deze week is het weer tijd voor een nieuw review, en dit keer een review van een heel bijzonder product, namelijk de Cursus Natuurlijk Suikervrij van Miss Natural.

More...

Misschien twijfel je wel of deze cursus wel iets voor jou is en ging je opzoek naar meer reviews en ervaringen van andere gebruikers. Ik was erg nieuwsgierig en ben enkele maanden geleden ook met de cursus aan de slag gegaan. 

Op deze pagina zal ik je vertellen wat mijn persoonlijke ervaringen en mening is van deze suikervrije cursus!

[toc]

Wie is Miss Natural?

Voordat ik ga beginnen met mijn persoonlijke review, wil ik  je eerst even vertellen wie Miss Natural nu precies is. Miss Natural is een naam die is bedacht door Eva van Zeeland.

Ze is zeker geen onbekende in de wereld van de dieet wereld. Ze inmiddels al meer dan vijf jaar bezig om mensen over te halen om suikervrij te leven. 

Eva is tevens oprichtster van het grootste platform gericht op natuurlijk en biologisch eten, namelijk Miss Natural Lifestyle. De resultaten mogen er ook zijn. Al meer dan 9000 mensen laten zien dat suikervrij leven zeker mogelijk is en dat je als herboren zal voelen. 

Achtergrond van Eva van Zeeland

Zoals je al hebt kunnen lezen helpt Miss Natural al meer dan 5 jaar mensen met het aanleren van een suikervrije levensstijl.

Wat misschien ook wel leuk is om te weten is dat Miss Natural een achtergrond heeft in orthomoleculaire geneeskunde. Dat is een soort geneeskunde wat uit gaan van voeding als medicijn in plaats van normale medicatie. 

Tijdens deze studie was Miss Natural enorm verbaast dat deze informatie bijna niet bekent was bij het grote publiek. Zo is de onder andere, de Cursus Natuurlijk Suikervrij ontstaan. 

quote-left

Al 5 jaar lang helpt Miss Natural mensen om suikervrij te gaan leven middels de online cursus ’40 dagen zonder Suiker’. (kijk hier...) Al meer dan 9.000 mensen gingen je voor en ervaren de vele voordelen van suikervrij leven.

Wat is de Cursus Natuurlijk Suikervrij?

Tijdens de cursus Natuurlijk Suikervrij wordt je in 40 dagen opgeleid tot "suikerexpert" je krijgt elke dag stap-voor-stap waardevolle informatie in je mailbox.

Wat leuk is dat je na aanmelding zelf de start kunt bepalen. De 40 dagen suikervrij beginnen dus niet direct wanneer je de cursus koopt. Zo heb je nog even de tijd om boodschappen te doen en bepaalde cursus delen te lezen.

Ook krijg je toegang tot de besloten "suikervrije" Facebook groep van Miss Natural, zo kun je makkelijk ervaringen uitwisselen en steun zoeken bij andere deelnemers. 

cursus 40 dagen zonder suiker miss natural pdf


Waarom zou ik de Cursus Natuurlijk Suikervrij volgen?

Je zult versteld staan van wat je te zien krijgt over de wetenschappelijk gevolgen van suiker op het menselijk lichaam.

Eigenlijk zou deze informatie veel meer bekent moeten zijn. Hier zitten grote bedrijven uit onder andere de snoep en frisdrank industrie natuurlijk niet op te wachten ....

Wat gebeurd er na betaling?

Waar ik altijd veel vragen over krijg is wat er gebeurd nadat je hebt betaald. Nadat je hebt betaald wordt je door gestuurd naar een geheime pagina waar je een account aan kunt maken.

Dit is het leden gedeelte van Miss Natural. Nadat je hebt betaald kun je direct aan de slag, alles is digitaal en super snel.

Mijn persoonlijke Cursus Natuurlijk Suikervrij review, ervaringen en mening

Goed, nu je wat meer weet over de cursus en waar deze vandaan komt, zal ik aan mijn persoonlijke review beginnen. Laten we beginnen met het bespreken van het uiterlijk van de informatie dat je krijgt.

Inhoud en uiterlijk

Zoals je misschien al hebt kunnen zien is het uiterlijk van de cursus nogal vrouwelijk, dit betekent niet direct dat de cursus niet geschikt is voor mannen.

De grootste doelgroep van Miss Natural zijn natuurlijk wel vrouwen, omdat mannen over het algemeen wat minder suiker eten én zich minder druk maken over het uiterlijk. 

Wanneer je de mails die je krijgt lees, de informatie uit de e-books bekijkt, en rondsnuffelt op de Facebook pagina kun je zien dat er veel aandacht besteed aan de vormgeving. Alles is erg overzichtelijk, dit is ook wel te verwachte van een cursus die inmiddels door 9000 mensen gevolgd is!

Bonussen

Wanneer je bent aangemeld krijg je nog een aantal waardevolle bonussen.

 Hier was ik best verbaast over omdat de prijs al lager was dan normale suikervrije cursussen. De bonussen die je krijg zijn:

 • check
  E-book ‘Natuurlijk Suikervrij’ t.w.v. €17,95
 • check
  E-book ‘Travel Survival Guide’ t.w.v. €17,95
 • check
  E-book ‘Suiker EHBO’ t.w.v. €7,95
cursus natuurlijk suikervrij review bonussen

Hierbij krijg je ook nog toegang tot de speciale Facbook groep van Miss Natural. Ik had hier even rondgekeken en was best verbaast over de resultaten die de meeste mensen hadden behaald ... 

Mijn eigen resultaten

Ik was vooral benieuwd naar deze cursus omdat ik vooral in de ochtend een echt "suikerprobleem" had. Ik MOEST gewoon iets hebben met suiker. Vaak waren dit van die Amerikaans chocolade koekjes.

Ik wist dat dit niet het optimale ontbijt was, ik kon dit ook merken aan mijn energie niveau in de rest van de dag. Toch kon ik er niet van afblijven, dit was raar. Was ik verslaafd aan deze koekjes? 

Ik ging op onderzoek uit, en zo kwam ik op een docu van Food.INC, waar de cursus Natuurlijk Suikervrij ook mee werkt. Zo kwam ik op Facebook de pagina van Miss Natural tegen, ik besloot om het te gaan proberen!

Moeilijke eerste week

De eerste week was vrij moeilijk. Dit kwam omdat ik nog een lekker recept moest vinden om mijn "normale" ontbijt de vervangen. Nadat ik dit gevonden had moest ik even wennen. Ik dronk mijn koffie altijd al zonder suiker, dit was zeker een groot voordeel...

De overige 30 dagen gingen vrij snel door de steun vanuit de Facebook groep en al de interessante informatie die ik te verwerken kreeg.  Ik merkte na ongeveer 2 weken een verandering in mijn energie niveau's. Ik kreeg meer zin om te sporten en kon me beter concentreren.

cursus natuurlijk suikervrij in 40 dagen miss natural kortingslink

Wat zeggen anderen over deze 40 dagen zonder suiker cursus?

Je hebt mijn review, ervaring en mening over de cursus Natuurlijk Suikervrij kunnen lezen. Wat vinden anderen eigenlijk? Zijn ze net zo positief? Ik ging voor je op onderzoek uit..

Jolanda begon uit nieuwsgierigheid en was positief verrast:

quote-left

Na 40 dagen zonder Suiker voel ik me fantastisch! Vermoeidheid is zo goed als verdwenen en heb ook minder last van migraine. Daarnaast zien ook mijn huid en haar er beter uit. Tevens is gebleken dat (geraffineerde) suikers niet van essentieel belang zijn bij (top)sport, zoals soms weleens wordt beweerd. De cursus heb ik gevolgd tijdens mijn voorbereiding op de 60 van Texel (60 km hardlopen) en heb vervolgens die missie op 2e Paasdag ’13 met succes (bijna) suikervrij volbracht!

Miss Natural, ga vooral zo door!

Jolanda, 41 jaar uit Utrecht

Zo waren er nog veel meer positieve ervaringen te vinden. De meeste deelnemers vonden net als ik het niet heel moeilijk om de 40 dagen vol te houden. 

De meeste mensen waren ook erg verbaast over de ontwenningsverschijnselen die ze kregen, wat eigenlijk al bewijst dat suikers verslavend werken. 

Cursus Natuurlijk Suikervrij prijs

Wat ook niet onbelangrijk om te weten is natuurlijk de prijs. 

De prijs van de cursus Natuurlijk Suikervrij is 67,- euro, wat ik een goede prijs vind voor zo'n uitgebreide cursus die je leven kan veranderen. De hoeveelheid waardevolle informatie waar je toegang tot krijgt samen met de gezondheidsvoordelen maken deze prijs niet zo relevant. 

Nu is de vraag: Wat is het jou waard om van je suikerverslaving af te komen?  

10 dagen niet-goed-geld-terug garantie 

Wanneer je niet tevreden bent met de informatie die je krijgt of toch weer aan de suiker wil, kun je binnen 10 dagen gewoon je geld terug vragen.

Hier gaat Eva niet moeilijk over doen. Je kunt gewoon een mail sturen en je krijgt direct je geld terug gestort.

Je hebt dus helemaal niets te verliezen en een suikervrije leefstijl te winnen.

Cursus Natuurlijk Suikervrij kopen (+Kortingslink!)

Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je direct aan de slag met de cursus Natuurlijk Suikervrij? 

Via onderstaande kortingslink kun je gelijk aan de slag.

Deze suikervrije 40 dagen cursus is zeker je geld waard en geeft je alles om je leven voorgoed te veranderen. Dankzij de niet-goed-geld-terug garantie van 10 dagen loop je geen enkel risico. 

De Cursus Natuurlijk Suikervrij kopen? Dat doe je nu via onderstaande kortingslink!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten