Wanneer jij deze pagina hebt gevonden wil je vast afvallen voor de bruiloft. Misschien is het je eigen huwelijk en wil er uiteraard extra goed uitzien in je trouwjurk. 

Het kan ook zijn dat je naar een bruiloft gaat van een goede vriend, vriendin of familielid en je nog net even wat kilootjes kwijt wilt om in je speciale kleding te passen. 

Hoe dan ook, op deze pagina laten we je een methode zien die er al voor veel mensen voor gezorgd heeft dat ze perfect in die mooie jurk passen. 

Het is een programma dat eigenlijk ontwikkeld is om er mooi uit te zien in je bikini, bijna het zelfde, toch? ­čÖé

[toc]

Wanneer is de bruiloft of het huwelijk? 

Wat natuurlijk even belangrijk is om rekening mee te houden is wanneer de bruiloft is. 

Het is namelijk niet aan te raden om een crash dieet of enige vorm van medicatie te gebruiken om af te vallen. 

Afvallen voor het huwelijk

De enige manier om effectief en gezond af te vallen is om de komende tijd je levensstijl aan te passen. Dit betekent dat je anders moet gaan eten en sporten.

In het begin is alles moeilijk. Gelukkig zijn we als mens er snel gewent aan veranderingen. Vooral als het gaat om sport en bewegen.

De eerste twee weken zullen het moeilijkst zijn. Na deze twee weken, wanneer je gewent bent aan je nieuw ritme, zul je merken dat alles bij vanzelf gaat.

Hoeveel tijd ben je nodig?

Wij raden iedereen die gaat trouwen of bij een bruiloft aanwezig moet zijn om minimaal 90 dagen of 12 weken van te voren te beginnen met het afvalplan. 

Zo heb je voldoende tijd om mooie resultaten te halen. Het hangt er natuurlijk wel een beetje vanaf hoeveel je af moet of wilt vallen. 

Om 5 kilo af te vallen ben je toch wel minimaal 90 dagen nodig (zonder vals te spelen!). 2 ├í 3 kilo afvallen duurt rond de 60 dagen. 

droog trainen protocol resultaten

Resultaat met het Droog Trainen Protocol in 12 weken

Dit afvalplan moet bestaan uit een goed voedsel patroon en voldoende beweging. Met het Droog Trainen Protocol, dat gericht is op krachttraining voor vrouwen zijn ook mooi resultaten te bereiken.

Dit moet je natuurlijk wel liggen. Zie jij het niet zo zitten om met gewichten aan de slag te gaan? Onderaan de pagina geeft ik je nog twee mooie alternatieve methoden. 

Trouwjurk te strak?

Wanneer je trouwjurk te strak zit, kan het zijn dat je er gewoon nog niet goed aan gewent bent of dat er kleine aanpassingen gemaakt moeten worden. 

Een trouwjurk voelt namelijk veel anders dan de kleding die je normaal aan hebt, dit hoort zo. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je op je trouwdag vrij kunt bewegen en eten. 

Test dus even of je goed kunt zitten en plan een proef diner met de jurk aan. Als je trouwjurk nog te strak zit ga dan goed op je eten letten met en ga sporten. Gelukkig zijn er genoeg programma's om je hiermee op weg te helpen.

Probeer niet plaatselijk te trainen!

Wat veel mensen doen is de spiergroep trainen die op de plek zit waar ze graag vet willen verliezen. 

Dit is helaas NIET hoe het werkt. Het kan zelfs het omgekeerde effect hebben. Denk dus niet dat wanneer je een stakke buik wilt, dat je opeens als een malle buikspieren oefeningen moet gaan doen!

Vet verbranden gaat via je bloedbaan en kan dus nooit lokaal. Wil je meer informatie over effectief afvallen?

Registreer je dan even voor een webinar van Oscar Helm, hij is een afslankcoach en onder andere bekent van de zeer populaire Afslank Receptenbijbel.

In dit aankomende Gratis Webinar vertelt Oscar (afslankcoach) je alles over hoe je overtollig vet verliest.


Afvallen voor de bruiloft - populairste programma's

Wil jij echt resultaat zien binnen een paar weken door een dieet te volgen ├ęn keihard te gaan sporten? 

Dan zijn er ook een aantal enorm goede programma's beschikbaar om strak en goed in die mooie trouwjurk te passen! 

Onze favorieten zijn:

Het zijn allemaal bewezen programma's die vet als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Vergeet niet om je voeding aan te passen aan deze trainingsprogramma's voor het snelste resultaat!


Andere bezoekers lezen...