Benieuwd naar Afvallen met Nederland ervaringen? Grote kans dat je dit bent als je deze pagina hebt gevonden.

Misschien sta je op het punt om met dit bekende Afvallen met Nederland van Jeroen van Egmond programma te beginnen maar ben je eerst via Google gaan zoeken naar ervaringen. 

Het kan ook zijn dat je aan het rondkijken was op deze site en je dit wel een leuk programma lijkt. Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je mijn Afvallen met Nederland review, ervaringen en mening met je delen. Wil je dus meer weten? Lees dan vooral even verder!

[toc]


Wat is het Afvallen met Nederland programma?

Voordat ik ga beginnen met mijn persoonlijke Afvallen met Nederland ervaringen, review en mening, wil ik je eerst even vertellen wat het precies is. 

Afvallen met Nederland is een volledig dieetprogramma met een lage instapdrempel. Hiermee bedoel ik dat iedereen, ongeacht ervaring, geslacht of achtergrond met die dieet kan beginnen. 

Het programma is  voor een deel digitaal, dit bekent dat je het kunt volgen op bijvoorbeeld je smartphone, computer of tablet. Je krijg er ook een Afvallen met Nederland boek bij. In het boek staan allemaal recepten. Hier kun je bekijken wat er allemaal nog meer in het programma zit. 

Het is een compleet programma dat bedoeld is om af te kunnen vallen. Een programma waar geen moeilijke fitness oefeningen of recepten in staan. Wanneer je eenmaal lid bent krijg je toegang tot een speciaal ledengedeelte.

 Je kunt er onder andere gezonde recepten downloaden, video's voor dagelijkse oefeningen bekijken en meedoen in een online community. 

Wie is de maker van het Afvallen met Nederland programma?

Wat altijd belangrijk is om te weten is wie er precies achter een bepaald product zit. 

Zo weet je vrijwel zeker dat het een betrouwbaar en kwalitatief goed product is. In dit geval is dat niemand minder dan Jeroen van Egmond. 

Jeroen van Egmond is 36 jaar oud en is al meer dan 20 jaar met z'n gewicht bezig. Hij doet al meer dan 12 jaar fanatiek aan taekwondo en is ongeveer 6 jaar betrokken bij allerlei afslankmethodes in Nederland. 

Jeroen was in zijn jeugd te zwaar en is dus een echte ervaringsdeskundige. Hij weet wat het is om te zwaar te zijn en dus al op jonge leeftijd opzoek naar oplossingen. 

Door de jaren heen is Jeroen zicht steeds meer bezig gaan houden met het coachen van sporters op het gebied van bewegen en voeding. Uit al deze jaren ervaring is het Afvallen in Nederland dieetprogramma ontstaan. 

Voor wie is Afvallen met Nederland bedoeld?

Het Afvallen in Nederland dieetprogramma is bedoeld voor volwassen mannen en vrouwen die stap-voor-stap naar een streefgewicht toe willen werken. 

Het dieet en de recepten zijn gebaseerd op koolhydraatarm maar eiwitrijk dieet. Dit zorgt er voor dat je langer een vol gevoel behoud en minder spiermassa verliest dan bij andere diëten. 

Dit is een dieet die je ook kunt volgen als je een vegetariër bent. Naast de koolhydraatarme recepten krijg je ook toegang toegang tot vegetarische e-books met recepten. In alle andere recepten kun je zelf ook aanpassingen maken door vlees te vervangen met bijvoorbeeld peulvruchten of noten. 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Waar wij altijd veel vragen over krijgen is wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald. 

Nou, dat zal ik je dan direct maar even vertellen. Wanneer je hebt betaald voor Afvallen met Nederland via onze kortingspagina (link onderaan deze pagina), krijg je vrijwel direct een mailtje van PayPro met een bevestiging, inclusief factuur. 

PayPro is een betrouwbare volledige Nederlandse (uit Groningen) betalingsdienstverlener die door enorm veel ondernemers wordt gebruikt. Je kunt veilig en snel betalen met bijvoorbeeld iDeal of Paypal. 

Daarnaast krijg je natuurlijk ook een mailtje van het team achter Afvallen met Nederland.

Een link een een speciale code waarmee je kunt inloggen op het geheime ledengedeelte. Hier kun je bij de oefeningen en de community. Het boek met de recepten krijg je zo snel mogelijk via de post thuisgestuurd. Bij mij duurt dit één werkdag.

Mijn persoonlijke Afvallen met Nederland ervaringen, review en mening

Goed, nu je wat meer weet over de achtergrond van dit dieetprogramma, ga ik je mijn persoonlijke Afvallen met Nederland ervaringen vertellen. 

Laten we beginnen met de inhoud en vormgeving.

Inhoud & vormgeving

Als je het boek en het ledengedeelte voor de eerste keer ziet, kun je direct merken dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving van dit programma. 

Alles ziet er mooi en overzichtelijk uit en er is veel aandacht besteed aan kwaliteit van bijvoorbeeld afbeeldingen en de video's. 

Dit slaat naar mijn mening zelfs een beetje door. Met de content is daarentegen niets mis. Het is haalbaar in de praktijk en de recepten in het boek zijn goed te bereiden met dagelijkse ingrediënten. 

afvallen met nederland recepten downloaden

Een beetje te "perfect" op de afbeelding, maar wel goed te doen en zeer smakelijk...

De Afvallen met Nederland app downloaden

Dit dieetprogramma heeft in tegenstelling tot andere dieetprogramma's ook een eigen app. 

Deze app kun je gebruiken om recepten  te bekijken, wat enorm handig is tijdens het koken of het boodschappen doen. Je kunt de app vinden in de playstore of app store. 

Zoek gewoon even op "Afvallen met Nederland". Je kunt hier vervolgens inloggen op het ledengedeelte. 

afvallen met nederland app downloaden

Afvallen met Nederland ervaringen en resultaten

Al met al heeft dit programma mij aangenaam verrast. Je ziet dat er steeds meer ondernemers met veel kennis en kunde met dieetprogramma's op de markt komen. 

Mijn Afvallen met Nederland ervaringen zijn positief in brede zin. Het is ene programma dat  van alles een beetje heeft en vooral goed vol te houden is door de online support waar tot je toegang krijgt. 

Het team van Afvallen met Nederland staat ook altijd voor je klaar, wat ook fijn is. Zoek je echter een programma die specifiek focust op een bepaalde vorm van afvallen zijn er voor het zelfde geld misschien betere producten op de markt.

Bijvoorbeeld de Strakke Buik Bijbel of  het Droog Trainen Protocol voor de mensen die meer willen sporten en al een goede basiskennis van voeding hebben.  

Afvallen met Nederland prijs

Het populairste Afvallen met Nederland programma kost 45,- euro, wat ik een mooie prijs vind voor een programma zoals dit. Het is deze prijs naar mijn mening meer dan waard. Je betaald dit eenmalig en zit niet vast aan een abonnement of wat dan ook.

Je krijgt voor deze prijs het boek, zes maanden lang volledige ondersteuning en natuurlijk toegang tot het online ledengedeelte waar je terecht kunt voor beweegoefeningen en nog veel meer. 

Voor nog geen vijf tientjes heb je al met al toegang tot een compleet dieetprogramma die z'n gelijke (nog) niet kent. Je zult je met dit programma vast en zeker al snel gezonder gaan voelen.

30 dagen lang niet-goed-geld-terug garantie

Ben je niet tevreden, of is het totaal niet wat je ervan had verwacht?

Dan kun je gewoon binnen 30 dagen gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie. Hierdoor loop je dus geen enkel risico om een eventuele miskoop of wat dan ook. 

Hier gaat het team van Afvallen in Nederland echt niet moeilijk over doen. Eén mailtje en je krijgt direct je geld terug op je rekening gestort.

Afvallen met Nederland kopen of niet?

Ook overtuigd dat het Afvallen met Nederland dieetprogramma iets voor jou is?

Zoals je in onze ervaringen hebt gelezen ben ik er in ieder geval enorm over te spreken, en ik weet zeker dat het voor jou ook echt een verschil kan maken. Afvallen in Nederland is gemakkelijk toe te passen in je leven toe te passen en zal je veel voordelen geven.

Het Afvallen in Nederland dieetprogramma kopen doe je via onderstaande kortingslink. 

afvallen met nederland review en ervaringen

Afvallen met Nederland kopen? Dat doe je via onderstaande kortingslink!Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten