Benieuwd naar de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm?

Dat komt mooi uit! Op deze pagina vertel in je namelijk alles over deze zeer veel besproken receptenbijbel.

Ik besloot een aantal weken terug maar is te beginnen met de recepten en kan je er dus alles over vertellen. Je kunt onder andere mijn persoonlijke review, mening en ervaringen gaan lezen.

Twijfel je nog of het boek wel iets voor jou is? Lees dan snel verder!

[toc]

Wat is de Afslank Receptenbijbel?

Voordat ik verderop in dit artikel mijn ervaringen met de Afslank Receptenbijbel ga delen, wil ik je eerst even vertellen wat het nu precies is.

De Afslank Receptenbijbel is een receptenboek met meer dan 100 overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding.

Het is niet zomaar een receptenboek die je overal kunt vinden. Het is namelijk een receptenboek wat wetenschappelijk is onderbouwd. Vaak staan in de meeste boeken wel de “wat” maar niet de “waarom”.

Dit wil de maker van dit boek doorbreken. Er staan kant-en-klare dagen en weekmenu’s in inclusief boodschappenlijstjes en is inmiddels door duizenden mensen gedownload die lekker willen afvallen.

Het is een vernieuwde aanpak die makkelijker vol te houden schijnt te zijn (geen jo-jo effect).

[toc]

Wie is de maker van de Afslank Receptenbijbel?

De maker van de Afslank Receptenbijbel is er niet zomaar eentje. Het is namelijk een schrijver met een academisch achtergrond in de dieet psychologie.

Niemand minder dan Drs. Oscar Helm heeft de deze receptenbijbel geschreven. Naast dieet psycholoog is hij ook voedingsdeskundige en afslankcoach.

Oscar Helm foto
Oscar Helm

In de afgelopen jaren heeft hij al meer dan 6000 mensen geholpen om een andere levensstijl aan te nemen waar gezonde voeding normaal is. Hij heeft een passie met het laten zien dat gezond eten niet moeilijk of veel tijd hoeft te kosten.

Recepten bedacht met eigen onderzoek

Oscar kan vanwege zijn wetenschappelijke  achtergrond natuurlijk niet zomaar even wat recepten bij elkaar stoppen.

Voor het maken van de Afslank Receptenbijbel heeft hij eerst uitgebreid onderzoek gedaan. Dit onderzoek gebeurde is gedaan aan de hand van de eerst 1328 gebruikers van de receptenbijbel.

afslank receptenbijbel download grafiek

In de grafiek kun je goed zien dat de Afslank Receptenbijbel vooral langer vol te houden is. De eerst paar weken is het vergelijkbaar met een standaard dieet.

Volgens Oscar heeft dit te maken met het toepassen van kennis die je leert in zijn boek. Kennis over waarom je iets moet eten, niet alleen wat.

afslank receptenbijbel download

Voor wie is de Afslank Receptenbijbel gemaakt?

De Afslank Receptenbijbel is speciaal gemaakt voor mensen die helemaal klaar zijn met normale diëten met een saai en eentonig eetpatroon met veel te veel regels en beperkingen.

Het is voor mensen die zonder het investeren van veel geld, tijd en moeite een leuk dieet willen dat makkelijk vol te houden is. Hierbij is het absoluut niet de bedoeling dat je niet meer je favoriete voedsel mag eten.

Het weerhouden van voedsel wat je lekker vind gaat namelijk op termijn zorgen voor het welbekende jo-jo effect. Het is natuurlijk ook een boek voor mensen die al op streef gewicht zijn, maar gewoon van lekkere gezonden recepten houden.

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Wat veel mensen zich afvragen is wat er gebeurd nadat je hebt betaald. Dit is ook niet zo gek, ik mag ook graag weten waar ik aan toe ben.

Nadat je hebt betaald krijg je direct een welkomstmail en een link naar de Afslank Receptenbijbel download (pdf). Dit is de digitale versie van het boek. Hiermee kun je dus binnen een minuut aan de slag. Verder krijg je direct toegang tot 5 digitale bonussen, hier kun je verderop in dit artikel meer over lezen. Je krijgt het fysieke exemplaar van het boek zo snel mogelijk thuisgestuurd ( discrete gratis verzending).

Ik had zelf het boek direct de volgende werkdag in huis.

Mijn persoonlijke review, mening en ervaringen

Nu je al het een en ander weet over de Afslank Receptenbijbel is het tijd voor mijn persoonlijke review.

Het boek

Ik wil het eerst hebben over de uitstraling van het boek. Toen ik het boek voor het eerst digitaal bekeek was ik gelijk onder de indruk. Het is allemaal erg “clean” zonder al te veel poespas. Toch staat er wel degelijk veel kennis in over voedsel. Zo staat er overal veel informatie over bijvoorbeeld de voedingswaarde.

Wat ik enorm mooi vind van de recepten in het boek is dat je de ingrediënten gewoon kunt halen bij alle supermarkten. Bij vorige receptenboeken had ik een beetje het gevoel dat ik een vermogen kwijt was aan boodschappen. Dat was bij deze recepten niet het geval.

afslank receptenbijbel kopen of niet

 

Dik, vet en vol met kennis

Ik dacht altijd dat ik al redelijk veel wist over gezond eten, ik heb heb natuurlijk wel meer reviews geschreven.

Toch wist de inhoud van de Afslank Receptenbijbel me nog prettig te verassen. De adviezen in het boek zijn veelal wetenschappelijk onderbouwd. Zo wordt er vaak uit gegaan van het logica en niet van “wat gebruikelijk” is in andere diëten.

Er staat bijvoorbeeld een stuk in over melk wat compleet nieuw voor mij was. Ik wist niet dat lactose eigenlijk een vorm van suiker was wat helemaal niet zo goed voor je is.

Mijn resultaten

Het resultaat van het werken met deze receptenbijbel mag er zijn. Ik heb opeens erg veel vertrouwen in mijn kennis van voedsel. Zo erg zelfs dat ik in de supermarkt bijna mensen wil aanspreken.

Waar ik bijvoorbeeld versteld van stond is het stuk over dat mensen met overgewicht (heb ik zelf niet) ondervoed kunnen zijn. Het mooiste resultaat is dat ik nu precies weet met welk soort voedsel ik “vals kan spelen” zonder dat het slecht is voor de lijn of gezondheid. Het aantal gezonden snacks dat je met dit receptenboek kunt maken zijn eindeloos.

Ik heb ze na een paar weken in ieder geval nog niet allemaal kunnen maken …

Ervaringen van andere mensen

Zoals je misschien al weet ben ik lang niet de enige die aan de slag is gegaan met de Afslank Receptenbijbel. Inmiddels zijn dit er zo’n 2700! Ik ging even op zoek naar ervaringen van andere mensen voor deze review. Zo was Yorien goed bezig:

4 weken bezig en 7,8 kilo kwijt. Voel me beter dan eerst. Er is meer balans in mijn lichaam, minder trek. Recepten zijn lekker dus gewoon gezonde lifestyle en geen saai dieet.”

Sofie uit Amsterdam schreef het volgend op Facebook:

Mijn man en ik zijn 4 kilo afgevallen in de eerste twee weken met je recepten. Ik heb weer veerkracht in het leven!

 

Ook zijn er zelfs enkele bekende Nederlanders die aan de slag zijn gegaan met de Afslank Receptenbijbel, zoals Nicolette van Dam:

 

Afslank Receptenbijbel prijs

Wat natuurlijk ook meespeelt in de beslissing om een product te kopen is de prijs. Op dit moment is de prijs van de Afslank Receptenbijbel is 37,- euro, wat ik geen verkeerde prijs vind voor wat je er allemaal voor terug krijgt. Meer heb je eigenlijk niet nodig in de keuken voor de komende jaren voor een gezond leven.

Dit is die paar tientjes volgens mij dan ook wel waard.

Bonussen

Je krijgt ook nog een paar digitale bonussen waar ik best wel van onder de indruk ben. Meestal zie je deze bonussen alleen bij producten waar je meer dan 70,- euro voor betaald. flitsend fit afvallen weekmenu Voor de 84 gezonde tussendoortjes zijn echt ideaal. (eigenlijk al 37,- euro waard) Dit zijn alle bonussen die je erbij krijgt:

  1. Dag-en Weekmenu’s + Boodschappenlijstjes;
  2. 10 Gezonde Toetjes;
  3. 84 Gezonde Tussendoortjes;
  4. 10 Richtlijnen voor een gezond lichaam;
  5. Het Ultieme Afslank Programma

60 dagen niet-goed-geld terug garantie

Mocht je nog twijfelen om aan de slag te gaan met de Afslank Receptenbijbel dan is er altijd nog de 60 dagen niet-goed-geld terug garantie om je over de streep te trekken.

Dit betekent dat wanneer je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het product je zonder gedoe binnen 60 dagen gewoon je geld terug krijgt gestort. Daar gaat Oscar echt niet moeilijk over doen!

Afslank Receptenbijbel kopen  (+kortingslink!)

Je hebt kunnen lezen dat ik erg positief ben over dit boek met recepten. Er staan enorm veel simpele en lekkere recepten in van gerechten die iedereen kan klaarmaken.

Hier komt bij dat het boek gewoon goed geschreven is, waardoor het altijd weer een plezier is om te gaan koken. Je hebt sowieso die 60 dagen tevredenheidsgarantie, je loopt dus helemaal geen risico.

Via onderstaande knop kun je de Afslank Receptenbijbel downloaden via een speciale kortingspagina.

afslank-receptenbijbel-cover

De Afslank Receptenbijbel kopen? Dat doe je via onderstaande kortingslink!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten