Er is veel gesproken over de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm. Dat is ook helemaal niet zo toevallig, want de Afslank Receptenbijbel is een enorm populair boek wat prima resultaten beloofd.

Wanneer jij deze pagina hebt gevonden is de kans groot dat jij ook de Afslank Receptenbijbel PDF wilt gaan downloaden. 

Het kan zomaar zijn dat je af veel hebt gelezen over de digitale versie van die boek van Oscar, maar je wilt nog even weten wat er nu precies in staat.

Sinds enkele maanden gebruik ook ik de Afslank Receptenbijbel, en op deze pagina zal ik belangrijke informatie geven over wat je moet weten voordat je dit boek gaat downloaden.

[toc]

Wie is Oscar Helm?

Laat me je eerst even vertellen wie de maker van dit boek nu eigenlijk is. Het is namelijk niemand minder dan Oscar Helm. Z'n echte naam is ook wel Oscar Helmstäter. Hij heeft dit afgekort zodat deze makkelijker te onthouden is voor z'n website.

Je vraag je misschien af of Oscar Helm betrouwbaar is of niet, omdat er van alles over hem wordt beweerd. Zo zou hij niet niet te waarheid spreken over het aantal boeken dat hij verkocht heeft, of niet de juiste papieren hebben.

Is Oscar Helm betrouwbaar

Nou ik kan je vertellen dat hij gewoon de waarheid spreekt. Hij had echt een heel pakhuis vol met boeken om te versturen. Het is samen met paar andere receptenboeken, waaronder FitChef, namelijk onder de meest verkochten van de Benelux. 

Wat is de Afslank Receptenbijbel PDF?

Mocht je nog niet weten wat de Afslank Receptenbijbel precies is: de naam zegt het eigenlijk al. Het is een een receptenboek met meer dan honderd lekkere recepten om af te slanken. 

Je leert op een overzichtelijke manier om de populairste gerechten van dit moment klaar te maken. 

Op deze pagina zal ik het hebben over de Afslank Receptenbijbel PDF (een e-book dus), dat is de digitale versie van het boek (er is ook nog een hardcopy versie als je dat toch liever hebt)

Wat vind ik van de Afslank Receptenbijbel PDF?

In de inleiding had ik je al verteld, dat ik een aantal maanden gelden zelf besloot om de Afslank Receptenbijbel te downloaden.

In mijn vrij uitgebreide Afslank Receptenbijbel review geef ik mijn uitgebreider review, meningen en ervaring van deze pdf (+ hardcopy boek), dat zal ik hier echter nu kort samenvatten. 

Resultaten 

In de eerste weken met de Afslank Receptenbijbel moest ik even wennen aan de manier waarom de recepten gepresenteerd werken. Dit was vrij vernieuwden met af en toe wat afslank tips. 

Ik had na enkele dagen al een aantal favoriete gezonden snacks gevonden, die ik ook goed mee kon nemen naar het werk. Hier heeft Oscar dus wel rekening mee gehouden. 

calorieën aardappel lekkere recepten

Daarnaast kon ik Oscar ook goed bereiken via Facebook en de mail, wat een positieve ervaring was. Ik krijg ook steeds vaker complimenten op m´n kookkunsten als er mensen komen eten.​

Dit is toch wel voor een groot deel te danken aan de Afslank Receptenbijbel pdf, die ik altijd bij de hand heb om m´n smartphone.

Afslank Receptenbijbel PDF prijs

Voor de PDF versie, de digitale versie van deze recepten bijbel betaald je slechts 27,- euro, wat natuurlijk niet veel geld is. 

Met een investering van nog geen drie tientjes, kun je de Afslank Receptenbijbel PDF gaan gebruiken op al je digitale apparaten. 

Zo kun je ook gemakkelijk als je bij vrienden of familie op bezoek bent wat recepten laten zien, of zelfs klaarmaken!

Afslank Receptenbijbel PDF downloaden?

De Afslank Receptenbijbel downloaden doe je via de officefile website van Oscar Helm. Doe dit NOOIT via een andere website of wat dan ook, want dan zitten er in de meeste gevallen allemaal virussen bij het bestand. Kijk hier dus mee uit!

Daarnaast komen er regelmatige nieuwe versies (met nieuwe recepten) uit, waar je via de officiële website toegang toe krijgen. Als je het van andere sites download, krijg je die ook niet.

Via onderstaande knop ga je direct naar de officiële Afslank Receptenbijbel pdf website. Kies voor digitale versie om de pdf vrijwel direct te ontvangen! 

Afslank Receptenbijbel PDF kopen

afslank-receptenbijbel-cover

Dat doe je via onderstaande kortingslink!


Andere bezoekers lezen...

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten

4 Tips Om Meer Proteïne te Eten